פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים בכל מקרה, זה בטוח לא יזיק לך. אם אתה גם ככה לא משתמש באקספלורר, אז מקסימום לא תשתמש באקספלורר 7.אני הייתי ממליץ להתקין את זה ולהשתמש שבוע ולראות אחרי שהתרגלת מה אתה מעדיף.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים אני משתמש בIE7 כבר יותר משבועיים, פעם אחת הוא תקע לי את המחשב, אבל חוץ מזה לא ראיתי בעיות מיוחדות איתו. בכל אופן הוא יותר טוב מ-6.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים אני משתמש בIE7 כבר יותר משבועיים, פעם אחת הוא תקע לי את המחשב, אבל חוץ מזה לא ראיתי בעיות מיוחדות איתו. בכל אופן הוא יותר טוב מ-6. אין מה להשוות בכלל
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מהירות תגובה, טאבים, RSS (למי שמשתמש), ממשק, גמישות.בגדול, רוב היתרונות של פיירפוקס.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים אני עדיין עובד עם IE6 וטוב לימי שאוהב טאבים ופיצרים כאלה שהיו בFIREFOX - שינסה מזלו עם IE7 . רק להזכיר - נתקלתי במערכות ש"לא היה להם מזל" והם קרסו אחרי התקנת IE7 - ורק הסרה של IE7 בSAFEMODE החזירה את מערכת ההפעלה לסורה.נ.ב.אין שיפורי אבטחה נוספים ב7 שלא היו ב6 ! לתשומת ליבכם !
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר או, מסיבות כאלה:אני עדיין עובד עם IE6 וטוב לימי שאוהב טאבים ופיצרים כאלה שהיו בFIREFOX - שינסה מזלו עם IE7 . רק להזכיר - נתקלתי במערכות ש"לא היה להם מזל" והם קרסו אחרי התקנת IE7 - ורק הסרה של IE7 בSAFEMODE החזירה את מערכת ההפעלה לסורה.נ.ב.אין שיפורי אבטחה נוספים ב7 שלא היו ב6 ! לתשומת ליבכם !
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים בקיצור ולעניין כל אחד צריך לנסות את E7 ולראות אם טוב לו או לאלגבי כל בן אדם זה משתנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.