עבור לתוכן

מחפש כרטיס לשדרוג מ GF 440 תקציב 500 ש"ח אפיק AGP.(מי שקנה מ GETIT בבקשה כנסו)

Featured Replies

פורסם

ככה, קראתי את הטראד על הכרטיסים המומלצים.

מה ההפרש ביצועים בין ה 6600GT ל 6800? (ראיתי מקומות שבהם כתוב שה GT חזק יותר) מי מהם חזק יותר?

האם ההפרש ביניהם שווה 100 ש"ח?

דבר שני החנות שמוכרת את ה6800 (GETIT) היא חנות שמוכרת בשם PCNow מצד שני באתר של PCNow אין שום איזכור לכרטיס הזה,

האם החנות הזאת אמינה? האם בטוח לתת לה את פרטי כרטיס האשרי שלי ? מישהו מפה כבר הזמין מהם?

על הGT יש שלוש שנים אחריות לעומת שנה על ה 6800 זה חשוב?

ודבר אחרון, אחת הסיבות לזה שאני מעדיף את ה6800 זה האפשרות לפתוח לו צינורות, מה הסיכוי שזה יעבוד ובכמה זה משפר?

תודה רבה :) .

פורסם
חת הסיבות לזה שאני מעדיף את ה6800 זה האפשרות לפתוח לו צינורות, מה הסיכוי שזה יעבוד ובכמה זה משפר?

הסיכוי נמוך, זה מסובך מאוד, זה עלול לדפוק לך לגמרי ת'כרטיס וזה אומנם משפר אבל לא עד כדי כך.

אם אתה רוצה להתעסק עם צינורות לך על X800GT שהבנתי שהפוטנציאל לפתוח לו צינורות גדול בהרבה.

בכלל, אם אתה רוצה לעלות רמה ולא אכפת לך להתעסק עם אוברקלוקינג ה7600GS לאפיק AGP הוא מצויין עבורך מכל הבחינות ב150 שקל תוספת לתקציב...

פורסם
  • מחבר

הסיכוי נמוך, זה מסובך מאוד, זה עלול לדפוק לך לגמרי ת'כרטיס וזה אומנם משפר אבל לא עד כדי כך.

אם אתה רוצה להתעסק עם צינורות לך על X800GT שהבנתי שהפוטנציאל לפתוח לו צינורות גדול בהרבה.

בכלל, אם אתה רוצה לעלות רמה ולא אכפת לך להתעסק עם אוברקלוקינג ה7600GS לאפיק AGP הוא מצויין עבורך מכל הבחינות ב150 שקל תוספת לתקציב...

NVIDIA GeForce 7600GS

כרטיס לגיימר הממוצע הרוצה להנות ממשחק חלק על הגדרות גראפיות בניוניות/סבירות.

כרטיס ברמה של GF6800 ו GF6600GT, אך מחירו קבוע יותר, ולא קשור להוזלה של חנות מסויימת.

לפי מה שכתוב שם הכרטיסים באותה רמה והסיבה היחידה שהוא יותר יקר זה כי מחירו קבוע או משהו כזה.

והבנתי שלא כל כך מסובך לפתוח צינורות (פשוט משתמשים בתוכנה) , ולא הבנתי איך זה יכול לדפוק את הכרטיס, מקסימום לא עובדים סוגרים אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים