עבור לתוכן

ה BluePrints של BlastRadius (בקרוב בגלרייה... )

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

על פי התכנון בתחילת חנוכה (או ליתר דיוק... אחרי הפסיכומטרי) אני מתחיל בפרוייקט המודינג שלי, שבכוונתי לסיים לפני סוף חנוכה ולהעלות לגלרייה... ומי יודע, אולי גם יבוא מדריך בהמשך, אם יהיה ביקוש.

מכיוון שזהו המוד הראשון שלי (ואני ממש לא רוצה לפשל עם המארז) החלטתי לשתף אותכם בתכניות המוד.

אז נתחיל -

זה המארז במצבו כיום (עם מוד קטן ומצ'וקמק שאפילו לא ראוי להקרא מוד)

tgmcaseold%2Ejpg

וזה התכנון לעתיד -

blastdes%2Ejpg

1. הדבקת הלוגו על צד המארז בדומה למארזים של alienware.

אני רוצה לנסות לעשות חריטה במקום, ולכן אני פונה אליכם, האם אתם יודעים כיצד אפשר לעשות בקלות חריטה (שימו לב לא לחתוך, לחרוט) על פלסטיק.

2. הכנת כניסות ל usb כמפורט כאן.

3.בשלב מתקדם ימוקם שם Blowhole, בכוונתי למצוא מישהו שיצור לי גריל בצורה של העיגול עם המשלוש והברק (הלוגו שלי :) ) , ניתן לראות אותו בפינה הימנית התחתונה.

4. בפאנל השני בכוונתי לשים את הלוגו של המארז (שמוצג כאן באופן בלעדי) הכוונה היא להדביק אותו. (למישהו יש רעיון יותר טוב?).

blastlogo%2Ejpg

5. יש למישהו רעיון איפה לשים מסך LCD שמראה טמפרטורה?, אני לא רוצה את זה במקום מרכזי מדי. (גודל המסך 1X2.5 cm)

6. כמובן שיתווספו כל השטויות הרגילות בסגנון CCFL, כבלים מעוגלים וכו'.

רעיונות, הארות, הערות, תלונות, כסף מזומן ומפתחות לכלי הרכב שלכם יתקבלו בשמחה . (תביעות משפטיות על מה שכתבתי כרגע לא יתקבלו בשמחה 8))

פורסם

Mod_Scratch.jpg

זה שרטוט של מה שאני עשיתי עם מארז דומה , עוד מעט תמונות אבל אתה יכול לקחת רעיונות לפנל הקדמי...

*כפי שאתה יכול לראות חתכתי את כל הפנל ושמתי פרספקס ועליו עבדתי...(כך שאתה יכול לראות את הבאיי בס והכל דרך הדלת)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

אבל אני מעדיף את המראה אלגנטי יותר, כלומר משטחים חלקים בלי שיוניים דרסטיים ודברים בולטים מדי. אני מחפש משהו שלא יבלוט באמצע...

אבל הנה רעיון שחשבתי עליו...

במארזי הצ'יפטק יש מעין "קורה" מתחת לספק, אפשר לקחת פלטת אלומיניום, לחבר אותה לציר ולחפות את הלאגן של הכבלים מהספק, כמו כן זה יהיה מקום מצויין לשים עליו LCD, ועוד כמה שטויות.

פורסם

הרעיון הכללי יפה מאד רק חבל שלא התייעצת מעט קודם כי לי יש מספר רעיונות לפני כל הדברים שביקשת שהיו הופכים את המוצר הסופי למשהו יותר מעניין, לפי דעתי כמובן :

כהתחלה הייתי בודק דווקא מארז שחור ולא כסף אשר בהחלט יכול להשתלב יותר טוב עם שאר הצבעים שבחרת, למרות שכסף זה בהחלט אפשרות שנייה נאה לא פחות.

חבל שלקחת את המארז עם חלון מוכן ולא הלכת עם חלון אשר יהיה בצורה שלך, דבר אשר רק היה מוסיף לעושר של המארז, ולנגיעה האישית.

אני מקווה שחשבת על קתודה צהובה.

מקום למסכי ה-LCD אתה בהחלט יכול לראות בפרויקט האחרון שהעליתי לגלרייה, הפרויקט של אורי סולימני אשר פתר את הבעייה בצורה מענינת בהחלט.

פורסם
  • מחבר

אף תכנית אינה סופית, ומכיוון שאתה מציע רעיונות אשמח לשמוע אותם, במיוחד עם יש לך עוד רעיונות מעניינים והכי חשוב - מקוריים.

א. מארז כסוף נראה ממש טוב עם שילוב הצבעים של -שחור/צהוב ... תיכננתי את הצבעים כך שיתאימו למארז.

שחור אני לא חושב שיהווה את השילוב הנכון, וממילא אין הרבה מה לעשות עם זה עכשיו. :-\

ב. את החלונות להכנה עצמית אני לא אוהב בגלל הצורך בגומיות, לטעמי זה מכער את המארז (prove me wrong)

ג. דווקא חשבתי על קתודה כחולה מכיוון שצהוב לא נראה משהו... אבל אני אשקול זאת שוב.

ד. רעיון נחמד ומאוד מקורי, אבל שובר את ה"מבנה" של המארז, שזה משהו שאני מנסה להמנע ממנו.

אגב מה דעתך על הרעיון של להסתיר את אזור הספק עם פלטת אלומיניום ולשים שם מסך LCD (או שניים, או יותר).

אגב הפרוייקט של אורי... עדיין לא הבנתי מה זה הדבר המוזר באמצע...

ואני חוזר שוב... מכיוון שעוד לא התחלתי לחתוך, כל רעיון יתקבל בשמחה אפילו אם הוא שונה מהרעיונות שהצגתי כאן.

פורסם

ב. את החלונות להכנה עצמית אני לא אוהב בגלל הצורך בגומיות, לטעמי זה מכער את המארז (prove me wrong)

דווקא כאן בהחלט ניתן לנסות דברים שונים ללא גומיות וסיור קל בגלריות בעולם ילמדו אותך את השיטות השונות... אפילו המארז שלך מראה לך שיטה אחת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים