עבור לתוכן

אוברקלוק לכרטיס מסך שלי -כשלון מעצבן !

Featured Replies

פורסם

טוב רציתי לשתף אותכם בדיכאון שלי -

MSI G4TI4400 לא מוכן בשום פנים לעבוד מעבר ל 320\680 (ברירת מחדל -275\550 )ממש מדכא (טוב אשמת הלוח כי אין תוספת מתח ל AGP ) , מה שמביא אותי לקצת מתחת לקו ה 13000 נקודות ב 3DMARK :'(

:kopfpatsch::nixweiss:

פורסם

13000 זה מצויין!

פורסם

התוצאה שהגעת עם הליבה די מאכזבת,אני עם ה-4200 שלי הצלחתי להגיע ל-345 יציב.

אבל זו לא תוצאה עד כדי כך גרועה... תתעודד! (ושמח בחלקך,הרבה אנשים היו מתים לעבור את ה12000 ב3DMARK...)

עריכה:אני די בטוח שאם תחפש תמצא דרך לעשות מוד מתח מתח לכרטיס ולהזרים עוד מיץ לליבה...

הנה:http://www.monster-hardware.com/articles/ti4600evolution%201.htm

והנה:http://www.monster-hardware.com/articles/ti4600max%201.htm

זה מודים גם לזכרונות וגם לליבה...

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאני יעשה מוד מתח ,רק רציתי לשתף אותכם בבאסה

פורסם

שזאת תהיה הבאסה הכי גדולה בחיים שלך ;).

אני עומד לעשות את המודים האלו לשלי בקרוב,אולי אני יצליח לקחת עכשיו גם את השיא למעבדי 1100Mhz ;D.

פורסם

עופר,

הבאסה שלי גדולה משלך.. אני מגרד הרצים על מנת לעבור את הציון, 9855.. עם ה-9700 שלי.

:-\

פורסם
  • מחבר

אבל אצלך כשנעבור את הבעיה עם המגע של הליבה (או כמו שאתה אומר ללללליבה) אתה תצליח להתקדם הרבה

פורסם

לא בטוח, גם לאורי אין תוספת ל-AGP, של מתח כמובן תוספת שהוא יצטרך ממש בטווח הזה, ואז לא בטוח שהקירור יהווה את המכשול כל כך... אגב, אני אשאר סתם עצלן...

פורסם

בלוח שלי יש אפשרות להוסיף מתח לAGP ולPCI

אני הגעתי עם ה TI4400 למהירות של 360/650 מה"צ

פורסם

סתם שאלה .. יש לי Ti4200 .. בכל מקרה, בלוח שלי יש אפשרות להעלות את המתח לAGP .. כדי שהעלאה שכזאת תעבוד ותעזור לי להתקדם באוברקלוק, אני אהיה חייב לעשות מוד ולטג' לכרטיס גם? או שמספיק להעלות בלוח?

פורסם
  • מחבר

לא בטוח, גם לאורי אין תוספת ל-AGP, של מתח כמובן תוספת שהוא יצטרך ממש בטווח הזה, ואז לא בטוח שהקירור יהווה את המכשול כל כך... אגב, אני אשאר סתם עצלן...

קובי בראדון המתח מגיע מחיבור ישיר לספק הכוח ,כך שאין שום חשיבות לתוספת מתח בלוח , רק מוד מתח יביע לו עוד מתח .

דבר שאורי לא יעשה בחצי שנה הקרובה .

SUBX - תוצה מדהימה -כל הכבוד.

LIQUID - שאלתך היא לחלוטין OFF TOPIC ולכן היתה צריכה להכתב באופן מתאים , לענין לא ,מספיק להעלות בבוס את המתח.

פורסם

קובי בראדון המתח מגיע מחיבור ישיר לספק הכוח ,כך שאין שום חשיבות לתוספת מתח בלוח , רק מוד מתח יביע לו עוד מתח .

דבר שאורי לא יעשה בחצי שנה הקרובה .

אל תהייה כל כך בטוח בכך..

:smoke:

פורסם
  • מחבר

מה עם כל מה שדיברנו -אחריות וכו

פורסם

יש לי דבר אחד לומר, ;)

O/cer Got to do what o/cer got to do..

פורסם
  • מחבר

ולי יש עוד דבר , ההורים של O/cer עם יהרס לו הכרטיס שעלה ב 2000+ שח , יתנו לו לישון בתוך המזרקה במשך חודש כעונש.

:lol: :lol:

סתם , תקשיב אם אתה צריך מישהו שיעשה לך הלחמות מדויקות אז אני יקח אותך למשהו שאני מכיר בחברה שלי אחי ,שהוא מלך בדברים האלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים