עבור לתוכן

בעיה קשה מאוד במערכת ההפעלה שלי

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בווינדוס XP PRO. הבעיה מופיעה הן כאשר אני נכנס ללוח הבקרה ומנסה ללחוץ על כל אחד מהאייקונים, וכן כאשר אני נמצא בלוח העבודה, ומנסה לפתוח את המאפיינים.

לשון הודעת השגיאה הינו:

אין אפשרות למצוא את הקובץ .c:\windows\rundll32.exe'(או אחד ממרכיביו).ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים ושכל הספריות הדרושות זמינות.

ניסיתי בדרכים שונות לאתר את הקובץ, ולהסיר אותו בכל מיני דרכים הידועות לי, אך ללא הצלחה.

אם אני מבין נכון חטפתי וירוס שגרם לקריסת מערכת ההפעלה שלי,

השאלה שלי האם אפשר להציל אותה ולא לפרמט ולהתקין מחדש.

בתודה מראש,

פורסם

נסה כמה אפשרויות, סרוק לוירוסים, סרוק לספייווארים, נסה להעלות את מערכת ההפעלה במצב בטוח וליראות אם גם משם הבעיה הזאת קיימת - אם לא סימן שכניראה ויש איזשהו וירוס או משהו דומה

ממתי הבעיה הזאת התחילה? התקנת משהו? או שביום בהיר אחד זה קרה? נסה לעשות SYSTEM RESTORE תיראה אם יעזור גם

פורסם
  • מחבר

סרקתי עם אנטי וירוס שלי "פנדה 2007" הוא לא מצא דבר.

כל שאר התוכנות שיש לי לסריקה : Spybot Search & Destroy , AdAware SE

לא ניתנות לפתיחה, אני מקבל שגיאה שווינדוס לא מוצא את המסלול לקובץ הפעלה של התוכנה.

ניסיתי לעלות בכל האפשרויות שקיימות לאחר לחיצה על F8 כמו SAFE MODE וכו' ואותה בעיה קיימת

האפשרות היחידה שלי להכנס לאינטרנט למשל היא דרך האנטי וירוס שיש לו אופציה להכנס ישירות לאתר של פנדה ואז עברתי לאתר הזה.

אני חושב שהבעיה החלה לאחר שביצעתי סריקת וירוסים ע"י פנדה שמצא ומחק 97 קבצים שהיו נגועים באותו זמן, לאחר מכן יצאתי מאינטרנט ושחזרתי לאחר שעה הצלחתי להתחבר אבל לא הצלחתי לפתוח את הדפדפן,

קיבלתי את ההודעה "אין אפשרות למצוא את הקובץ C:\WINDOWS\Explorer.EXE

כשניסיתי לאתר את הבעיה הבנתי שבעצם שום תוכנה לא נפתחת או עובדת.

פורסם

כנראה שלא כל הוירוסים טופלו - תוריד אנטי-וירוס יותר רציני (באתר של קספרסקי / NOD32 אפשר להוריד גירסאות ניסיון), תסיר את הפנדה, ותסרוק שוב עם האנטי-וירוס החדש שהתקנת.

לאחר מכן מומלץ שתבצע סריקת SPYWARE עם תוכנה כגון SPYBOT או SPYSWEEPER.

ולא הייתי עושה SYSTEM RESTORE במקומך - רוב הסיכויים שהוירוסים שורצים גם בתיקיית ה-RESTORE.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שכל תוכנה שאני מוריד עכשיו אני לא מצליח להכנס בכלל לקובץ ההפעלה שלה

ואם אני אסיר את פנדה אני אשאר בלי AV בכלל.

דבר נוסף נראה לי שפנדה דווקא כן הסיר את רוב הווירוסים לפחות, הבעיה שבדרך הוא מחק כמה קבצים חשובים של ה WINXP

שכנראה היו נגועים

פורסם

יש לך תוכנות כמו YOUR UNINSTALLER? פעם הייתה לי גרסת נסיון והיא מחקה לי כמה קבצי DLL-אחרי זה נאלצתי לפרמט את המחשב

פורסם

הבעיה שכל תוכנה שאני מוריד עכשיו אני לא מצליח להכנס בכלל לקובץ ההפעלה שלה

ואם אני אסיר את פנדה אני אשאר בלי AV בכלל.

דבר נוסף נראה לי שפנדה דווקא כן הסיר את רוב הווירוסים לפחות, הבעיה שבדרך הוא מחק כמה קבצים חשובים של ה WINXP

שכנראה היו נגועים

אם כך,

תגבה את כל המידע החשוב שלך, תפרמט את המחשב, ותתקין מחדש.

הכאב ראש שבלפתור את כל הבעיות שהוירוסים גרמו ידרוש ממך יותר זמן מאשר התקנה חדשה.

עצם ההימצאות של וירוסים כאלה על המחשב שלך צריכה להדליק לך נורת אזהרה לגביי יעילות האנטי-וירוס שאתה משתמש בו.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים