עבור לתוכן

בניית מארז

Featured Replies

פורסם

שלום,רציתי לשתף אתכם בפרוייקט עתיק שכרגע סיימתי לתכננו.אכן כן בניית מארז כבר 3 חודשים אני מכין סקיצות של המארז ואיך הוא יהיה בנוי,המארז תוכנן במיוחד לסירקולציה מושלמת,וגם לנוחות מיירבית של המשתמש[אני:)].חומרים לא יהיו בעיה בשבילי וגם לא כלי עבודה.רק הרעיונות חסרים לי.פה אתם נכנסים לתמונה :)

הדילמה שלי מאיזה חומר לעשות אותו,חשבתי לעשות אותו מברזל בעל צורה מיוחדת,אולי מאלומיניום פשוט ואז להבריק אותו,או שבכלל לצבוע בצבע מיוחד,זרקו רעיונות!

בקרוב[שבוע שבועיים כשאני יעשה תוכנית גמורה] אני ייעלה את התוכניות שלי לפה ותוכלו להעיר ולהאיר

זהו עד פה להיום.סוף שבוע נעים וחג שמח

פורסם

נשמע מעניין

יש לי מעט ידע ב cad, ומעניין אותי לראות את התוכניות. ;)

מבחינת סוג החומר- אין לך הרבה ברירה, החומרים היחידים שאפשר לעשות אתם מארז הם פרספקס, פלסטיק או ברזל.

אני חושב שפלסטיק לא ימצה את הרעיון של לבנות מארז לבד, פספקס (קצת) נדוש ונשרט בקלות.

מה שמשאיר אותך עם מתכת, שכאן הבחירה הולכת מיידית לאלומיניום מכיוון שנוח ייותר לעבוד איתו, והוא יותר קל.

כמובן שברגע שנראה את התוכניות נוכל להציע רעיונות מבוססים יותר. ולא לזרוק סתם רעיונות לאוויר.

פורסם
  • מחבר

"יש לי מעט ידע ב cad, ומעניין אותי לראות את התוכניות" התוכניות הם לא ברמה של מהנדס או משהו,פשוט ציירתי שילדה,אחריזה ציירתי את המבנה העוטף דלת "גג" וכו' ,ואז ציירתי כל חלק שיהיה בפנים, על דף נפרד,ולבסוף ציירתי ציור 3d כמה שיכולתי עם כל חלק במקומו.כמו כן ציינתי איפה יהיה חור למאוור גודל,ברגים וכיוצא בזה

כרגע אני עובד על הדלת...תנחשו איזו חריטה יש עליה ? ניחשת נכון Hw ,כרגע אני עובד על המנגנון סגירה שלה,משהו בסגנון הציפטק

השילדה גמורה,עכשיו צריך לרתח הכל זה יעשה ביום שלישי אם ירצה השם ;D

הבעיה העיקרית שלי כרגע זה האחורה של המארז,איפה שאמורים להיות חיבורים,אני צריך רעיון איך לעשות את החורים במדוייק ולפי הצורה

פורסם

גם אתה התחלת לבנות מארז?

אני עובד על אחד כבר יותר מחצי שנה,רק לפני חודש סוף סוף סיימו להכין לי את הבקשה המיוחדת שלי.

אני השתמשתי במספר מתכות:פלדת אל-חלד,ארד האלומיניום,נחושת ואלומיניום.

לנחושת צורף עוד איזשהו יסוד למניעת יצירת הפטינה והאלומיניום מוברש,כל הסגסוגות והמתכות שהזמנתי באו בפלטות בעובי ס"מ...

אם תחפש בדפי זהב אז תמצא כמה ש"מייצרים" אלומיניום מוברש מעולה,באיכות כמו המארז ליאן-לי שלי.

בנוגע לשאר המתכות אין לי על מי להמליץ כי הנפח שעבדתי איתו עזב את הארץ.

ברזל אני לא ממליץ מהסיבה הפשוטה שהיא מתכת מכוערת והיא גם נחלדת.

בקיצור אם אתה לא מתכוון להשקיע יותר מדי,רק אלומיניום,אבל עבה,בעובי של לפחות 0.5 ס"מ,וזה מאוד קשה להבריק אלומיניום ידנית.

סה"כ ההזמנה שלי עלתה לי 1291 שקלים,ותוצאות עוד כמה חודשים שאני ישכלל עד הסוף את הקירור שאני אשים בו(לפי התכנית המקורית שלי המארז היה אמור להיות מוכן לפני יותר מחצי שנה :-\).

פורסם

לי היתה פעם תוכנית לבנות מארז מעץ אבל נתשתי את זה מחוסר זמן....

פורסם

הבעיה העיקרית שלי כרגע זה האחורה של המארז,איפה שאמורים להיות חיבורים,אני צריך רעיון איך לעשות את החורים במדוייק ולפי הצורה

אתה יכול לקחת מארז ישן ולפרק את החלק של החיבורים ממנו (זה מחובר רק בניטים).

אגב.. גם אני רחוק מלהיות מהנדס, אבל עדיין זה מעניין.

פורסם
  • מחבר

רעיון מצויין תודה,וThe Grey Matter אתה ידוע ביכולתך המופלא ליצור ,תוכל לתת לי רעיון לסוג כתב על הלדת ? כמובן האותיות Hw

פורסם

אין בעיה, איפה שאשר לעזור אני עוזר.

אז הנה משהו קטן.

ניסיתי לעשות את זה פשוט עד כמה שאפשר מכיוון שאתה מתכננן חריטה.

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי על משהו יותר נועז,אין בעיה של חיתוך ברשותי דרמל ועוד כלים שימושים :)ףמצטער על התירתור

פורסם

אני חשבתי על משהו יותר נועז,אין בעיה של חיתוך ברשותי דרמל ועוד כלים שימושים :)ףמצטער על התירתור

תעשה את ה-HW בצורה של להבות, אם יש לך יד מדוייקת אז זה ייצא פצצה...

אני הולך לעשות משהו דומה רק עם הספרות 007 בצורה נטויה כזאת ואם יתאפשר אז גם את האקדח (כמו הלוגו של הסרטים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים