עבור לתוכן

OC אם זכרונות חרא

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה לעשות OC אבל הזכרונות שלי הם 533MHZ ,

ורציתי לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים:

להוריד להם את התדר ל400 ואז לעלות?

או בתדר המקורי אם מחלקים?

תודה

פורסם

*ליידע כללי = יש שתי מילים בשפה העברית בעלות צליל דומה - "אם" ו "עם" . תלמד להבא את ההבדלים בינהם.. אתה התכוונת ל "עם"..

לגבי השאלה,

איזה זכרונות יש לך ? של איזה חברה ואיזה דגם ?

ומה קשור להוריד להם את התדר ל 400 ? מאיפה הבאת את זה?

פורסם

*ליידע כללי = יש שתי מילים בשפה העברית בעלות צליל דומה - "אם" ו "עם" . תלמד להבא את ההבדלים בינהם.. אתה התכוונת ל "עם"..

לגבי השאלה,

איזה זכרונות יש לך ? של איזה חברה ואיזה דגם ?

ומה קשור להוריד להם את התדר ל 400 ? מאיפה הבאת את זה?

אני לא רואה שום בעיה בשאלה..?

פותח התרד אתה קצת התבלבלת..

שכן אם אתה מוריד אותם ל400 אז אתה עושה שימוש במחלקים.. ככה שהשאלה "בתדר המקורי אם מחלקים?" קצת לא הגיונית...

נחזור לעניין....

תנסה לעשות OC ולראות לכמה הזיכרון מסוגל להגיע (אם הוא ג'נרי או VALUE זה לא יהיה רחוק)...

ובמקרה ואתה רוצה להיות בטוח פשוט תשתמש במחלקים מההתחלה ותראה מה קורה.

פורסם

תגיע למקסימום אובר , בלי לשחק קודם עם הזיכרון..

ואז תראה איפה הזיכרון כבר מגביל אותך , ברגע שתראה את זה בתחילה תוריד מחלק ל 400.. ואז תעשה אובר.. ברגע שתעשה את האובר אם תגיע דיי רחוק אז הוא יגיע לך בכיוון של הזיכרונות שהיו לפני כן (533) , אם אתה רואה שאתה נתקע תשחק עם תזמונים של הזיכרון , ותוריד את מכפלת ה ht..לבסוף אם אתה נתקע אתה יכול להעלות מתחים , אבל לא יותר מדיי כי חבל על המעבד, תבדוק תמידשאחרי האובר אתה בודק עם תומכנות אימוץ ובמקביל תבדוק טפמרטורה במאמץ , אתה לא יודע איזה סוג זיכרון יש לך?

פורסם

תגיע למקסימום אובר , בלי לשחק קודם עם הזיכרון..

ואז תראה איפה הזיכרון כבר מגביל אותך , ברגע שתראה את זה בתחילה תוריד מחלק ל 400.. ואז תעשה אובר.. ברגע שתעשה את האובר אם תגיע דיי רחוק אז הוא יגיע לך בכיוון של הזיכרונות שהיו לפני כן (533) , אם אתה רואה שאתה נתקע תשחק עם תזמונים של הזיכרון , ותוריד את מכפלת ה ht..לבסוף אם אתה נתקע אתה יכול להעלות מתחים , אבל לא יותר מדיי כי חבל על המעבד, תבדוק תמידשאחרי האובר אתה בודק עם תומכנות אימוץ ובמקביל תבדוק טפמרטורה במאמץ , אתה לא יודע איזה סוג זיכרון יש לך?

מה זה HT?

פורסם

לפי המפרט יש לו מערכת של אינטל ככה שמכפלת HT אין לו..

פורסם

אה אופס.. אז תוריד רק מחלקים ותשנה תזמונים..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה גבר אני יעשה ככה

לא הבנתי שאני מוריד תדר אני בעצם עושה מחלק :kopfpatsch:

פורסם

בעיקרון אתה לא יכול להוריד תדר לזיכרון בלי מחלקים (חוץ מDOWNCLOCK)....

פורסם
  • מחבר

בקיצור מה הדרך הכי מומלצת לעבוד אם זכרונות כאלה כדי להגיע לOC מקסימלי שאפשר אם זכרונות כאלה?

פורסם

להוריד להם את התדר (שימוש במחלקים) ולהתחיל OC .....

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שאני עושה תודה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים