עבור לתוכן

עידכון קטן בפרוייקט הOC שלי ל 7900GS - עידכון בעמוד 2 - אפשר לקרוא לזה 11K?

Featured Replies

פורסם

השתמשתי ב ATITOOL רק למציאת ארטיפקטים עד עכשיו כי הוא לא תמך בכרטיס שלי ל OC..

איזה גרסא של ATITOOL מתאימה לOC גם ל NVIDIA ? גרסאות ה BETA ? כי בגרסא 24 הרגילה לא נראה לי שזה קיים..

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בטא 25 אם אני לא טועה..

פורסם

OK.

הורדתי אותה והתקנתי.. אכן מזהה והכל סבבה.. רק מה - שזה נותן לי אותן תוצאות בדיוק!

עשיתי FIND MAX CORE וזה עשה את הבדיקות והחימום שלו למשך איזה רבע שעה - הטמפ' לא עברה את 50! והוא קבע לי ליבה הכי גבוהה על 551 !

ניסיתי להרים לבד ל 600 ולעשות FIND ARTIFACTS וקבלתי מחשב תקוע.. עשיתי ריסטרט והכל חזר ל STOCK..

מה הבעיה שלי ? אולי חסר לליבה מתח בתדרים האלה ולכן זה קורה?? כי חום זה בטוח לא.

נ.ב- לזכרון אני מגיע ל 880 רק שעדיין לא בדקתי ארטיפקטים בתדר הזה ואני גם מעדיף שלא לקרוע את הזכרון כי זה דווקא רכיב שאין לי מדיד למידת החום שלו..

פורסם

STINGER סחטיין.. זה עניין של כמה ימים אני מאמין עד שתעבור את ה 11K.. בהצלחה.

מישהו יכול לתת לי בבקשה סיבה הגיונית למה אני לא יכול להרים להרים מ 555/860 בכרטיס שלי ?? (7900GT) אני עם ZALMAN VF900 והטמפ' שלו על 40.

בתדרים 555/860 הכרטיס עובר שעות בלי ארטיפקטים ב ATITOOL וגם ב 3DMARK 06 . הטמפ' הכי גבוהה שהוא מגיע במאמץ היא 56-58 מעלות..

ומשום מה כל נסיון להעלות אפילו MHZ בודד מעל 555 לליבה נונן הודעה שהתדרים לא עברו בדיקה בדייברים ועליי להוריד אותם מעט..

ניסיתי ב COOLBITZ וגם ב RIVATUNER - זה בדיוק אותו מחסום !

מישהו יכול לתת לי עצות ? אולי VMOD ? (למרות שאנשים אחרים מגיעים בקלות ל 600 לליבה אם כרטיסים דומים על סטוק..)

STINGER אולי ממך תבוא הישועה ? :nixweiss:

קראתי באחד האתרים של-7900GT יש איזו נקודת מקסימום (משתנה מכרטיס לכרטיס) בשביל לפתור את הבעיה צריך להעלות את התדר של ה-PCIE

זה אמור לתת לו עוד boost

פורסם

ניסיתי איזה פעם להעלות PCI-E ל 102 MHZ.. מה שקבלתי זה מחשב שלא עשה POST.

הלוח אם שלי לא ממש אוהב שינויים בדברים לא קונבנציונליים - ועוד יותר מוזר בלוח שלי זה שכשאני עושה OC למעבד (CPU) אפילו ב MHZ אחד הכרטיס מסך שלי עולה אוטומטית עם תדרים גבוהים יותר ממה שהוא אמור להיות.. מאד מאד מוזר.

יש לי עוד משהו הBIOS שנקרא CHIPSET CORE PCI-E VOLTAGE ויש לי אפוציות שם של +0.1 / +0.2 .. ניסיתי פעם להרים את זה גם וקבלתי שוב מחשב שלא עשה POST.. מישהו יודע מה זה האופצייה הזאת בכלל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים