עבור לתוכן

צריך עזרה בחיבור לדים UB לUSB

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם אני רוצה להאיר את הקיר ואת האיזור שמאחורי המסך לא תשולחן

ומפסק אני בכל מקרה ישים

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל בזכות הסרטוט שנתנו פה וכצת חיפוש באינטאנט הצלחתי וסיימתי יצא יפה אם תרצו תמונות תגידו תודה לכל מי שעזר

פורסם

חביב אתה חייב לשים תמונות... :pissed:

חחח סתם.. אז יצא טוב? מרוצה? ;) שים תמונות נראה מה עשית שם.. ;D

ואם אתה יכול להגיד בבקשה איך עשית את זה בסופו של דבר? אילו לדים? אולטרה ברייט? 3 לדים?

ספר בקיצור...

פורסם

טוב אחי אם אתה יכול בבקשה לפרט כמה לדים, אילו ואיך חיברת אותם אני אודה לך מאוד כי אני הולך לבצ משהו דומה..

והאם זה חזק בכלל כמה לדים אולטרא ברייט על 5V סה"כ???

תודה מראש,

עודד ב.

פורסם
  • מחבר

כן אני יכול לפרט וכן יצא יפה גימור יפה ואפילו לא יותר מידי מסובך להרכבה אני ישים תמונות זה שלושה לידים UB 2כחול 1 לבן

בקיצר די לדיבורים יאלה תמונות חחחחחח

007hi4.jpg

008tf8.jpg

009bx7.jpg

009bx7.jpg

011kv9.jpg

איכות לא משו אבל אפשר לראות אם יש עוד שאלות תשאלו

פורסם

יצא יפה אחי! :)

תתחדש..!

ואתה יכול בבקשה להגיד לי איך עשית את זה בסוף כי אני הולך לעשות משהו דומה ליו.אס.בי..

פורסם
  • מחבר

תודה זה עוד יותר יפה במציאות

מה שעשיתי זה לקיתי קופסא של בושם עשיתי חורים ללדים ולכבר מאחורה ואז חיברתי את הלדים בחיבור טורי עם נגד כל אחד וכבל השחור והאדות שיש בUSB

מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות, שוב תרשום

פורסם

תודה זה עוד יותר יפה במציאות

מה שעשיתי זה לקיתי קופסא של בושם עשיתי חורים ללדים ולכבר מאחורה ואז חיברתי את הלדים בחיבור טורי עם נגד כל אחד וכבל השחור והאדות שיש בUSB

מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות, שוב תרשום

טוב הסתדרתי כבר בעצמי אבל תודה בכל מקרה על התשוב! ויפה על הרעיון של לקחת קופסאת בושם! ;D ( :screwy: :screwy: :screwy:)

חחח

טוב אז תודה..

עודד ב.

פורסם

דווקא פעם הבא תשים את הלבן באמצא זה יהיה הרבה יותר טוב

מאיפה קנית את הלדים

פורסם
  • מחבר

הלד הלבן בכוונה ראשון כי כשזה מאיר על הקיר זה יותר יפה והלדים מאבן אלקטרוניקה בתל אביב חנות טובה יש הכל

פורסם

הלד הלבן בכוונה ראשון כי כשזה מאיר על הקיר זה יותר יפה והלדים מאבן אלקטרוניקה בתל אביב חנות טובה יש הכל

כמו שאמרתי לא? ;)

תהנה! :)

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים