פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר לא הבנתם אני רוצה להאיר את הקיר ואת האיזור שמאחורי המסך לא תשולחןומפסק אני בכל מקרה ישים
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר סליחה על ההקפצה אבל בזכות הסרטוט שנתנו פה וכצת חיפוש באינטאנט הצלחתי וסיימתי יצא יפה אם תרצו תמונות תגידו תודה לכל מי שעזר
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים חביב אתה חייב לשים תמונות... חחח סתם.. אז יצא טוב? מרוצה? שים תמונות נראה מה עשית שם.. ;D ואם אתה יכול להגיד בבקשה איך עשית את זה בסופו של דבר? אילו לדים? אולטרה ברייט? 3 לדים? ספר בקיצור...
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים טוב אחי אם אתה יכול בבקשה לפרט כמה לדים, אילו ואיך חיברת אותם אני אודה לך מאוד כי אני הולך לבצ משהו דומה.. והאם זה חזק בכלל כמה לדים אולטרא ברייט על 5V סה"כ??? תודה מראש, עודד ב.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר כן אני יכול לפרט וכן יצא יפה גימור יפה ואפילו לא יותר מידי מסובך להרכבה אני ישים תמונות זה שלושה לידים UB 2כחול 1 לבן בקיצר די לדיבורים יאלה תמונות חחחחחח איכות לא משו אבל אפשר לראות אם יש עוד שאלות תשאלו
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים יצא יפה אחי! תתחדש..! ואתה יכול בבקשה להגיד לי איך עשית את זה בסוף כי אני הולך לעשות משהו דומה ליו.אס.בי..
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר תודה זה עוד יותר יפה במציאות מה שעשיתי זה לקיתי קופסא של בושם עשיתי חורים ללדים ולכבר מאחורה ואז חיברתי את הלדים בחיבור טורי עם נגד כל אחד וכבל השחור והאדות שיש בUSBמקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות, שוב תרשום
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים תודה זה עוד יותר יפה במציאות מה שעשיתי זה לקיתי קופסא של בושם עשיתי חורים ללדים ולכבר מאחורה ואז חיברתי את הלדים בחיבור טורי עם נגד כל אחד וכבל השחור והאדות שיש בUSB מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות, שוב תרשום טוב הסתדרתי כבר בעצמי אבל תודה בכל מקרה על התשוב! ויפה על הרעיון של לקחת קופסאת בושם! ;D ( :screwy: ) חחח טוב אז תודה.. עודד ב.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר הלד הלבן בכוונה ראשון כי כשזה מאיר על הקיר זה יותר יפה והלדים מאבן אלקטרוניקה בתל אביב חנות טובה יש הכל
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים הלד הלבן בכוונה ראשון כי כשזה מאיר על הקיר זה יותר יפה והלדים מאבן אלקטרוניקה בתל אביב חנות טובה יש הכל כמו שאמרתי לא? תהנה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.