פורסם 2006 בנובמבר 2718 שנים יש לי לדים UB ונגדים מתאימים וכבל USB עכשיו אי רוצה לדעת כמה נורות לחבר לכל כבל ואיך לעשות את זה בתודה מראש
פורסם 2006 בנובמבר 2718 שנים מה שאמרת עכשיו זה בערך:"יש לי אוטו... לאן אני יכול ליסוע?"תפרט למה אתה צריך את זה...ואני ממליץ לעשות את זה דרך ה-LPT יותר קשה להתעסק עם ה-USB...ואני מרבב מתאים אתה יכול לשים כמה לדים שבראש שלך....
פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים מחבר מה שאני צריך לעשות זה לחבר לדים לכבל לא משנה איזה כבל עכשיו אני רוצה שאני יוכל לחבר את זה איפה שאני רוצהלא דרך מולקוס בתוך המחשב לכן אני רוצה סרטוט של הUSB והלדים מה לחבר למה ואם אי אפשר עם USB אז תמליצו על כבל אחרנ.במה משחק לי אותה מבין מתשחצן כולה שאלתי שאלה אפשר לדבר יפה ואת הלידים אתה יודע איפה אתה יכול לשים !!!!!!!!
פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים תראה עם כבל USB אתה יכול רק לגרום להם להידלקאם אתה חוסף את הכבל אמור להיות שם 4 חוטים ואחד מפוזר שמקיף את כולם אתה צריך רק את האדום והשחוראתה יכול לחבר כמה שאתה רוצה ( בעיקרון) במקביל אני חושב שלא צריך לעבור את ה 10סתקל במעגל המצורףהנגדים אמורים להיות 30-60אום אם אני לא טועהשלא תשרוף לדים תחכה למישהו מנוסה יותר שיאשר את זההאדום זה ה5V+ והשחור זה ה -[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים לפי מה שאני הבנתי הבנאדם סך הכל רוצה לגרום ללדים שלו להידלק בעזרת כבל USBלמה לו בפרללי צריך אחרכך לכתוב תוכנה וכאלה .. למה ?
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר אוקי הבנתי שעם כבל USB יהיה לי קשה יותר אז מה אתם מציעים כי לא הבנתי איזה כבל אתם מדברים עליו???נ.ב תודה על ההענות מקווה שתעזרו לי אני רוצה לחבר בסך הכל 3 לדים UB
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מה שאני צריך לעשות זה לחבר לדים לכבל לא משנה איזה כבל עכשיו אני רוצה שאני יוכל לחבר את זה איפה שאני רוצהלא דרך מולקוס בתוך המחשב לכן אני רוצה סרטוט של הUSB והלדים מה לחבר למה ואם אי אפשר עם USB אז תמליצו על כבל אחרנ.במה משחק לי אותה מבין מתשחצן כולה שאלתי שאלה אפשר לדבר יפה ואת הלידים אתה יודע איפה אתה יכול לשים !!!!!!!!תשמע ילד זה יפה שאתה משחק אותה גבר שמתחבא מאחורי מקלדת ומדבר ככה!!העניין שגם יצאת אידיוט וגם עבריין מקלדת...
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר יש משו מבין עם שכל על הכתפיים שיכול לענות????בתודה מראשואני לא מתחבא מאחורי מקלדת ישך משו לומר לי דבר בפרטי !!!
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים כתבתי תוכנה בC# השולטת על שמונה LEDים ביציאה הפרללית.בHelp אפילו צרפתי שירטוט של המעגל להפעלה.הייתי שמח לעזור אבל יש לי בעיה עקרונית עם אנשים המנצלים LEDים תמימים בכדי לאיים על אחרים, בטח כאשר זכרון הטחורים שלי עולה.
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים אתה רוצה לשתף אותנו בתוכנה של הלדים ? כזכור לי ה XP חוסם את הגישה אל הפורטים הצלחת לעבור את זהbarzangerעכשיו תסביר את עצמך כדי שכולם יבינו אתה רוצה לחבר 3 לדים שידלקו בעזרת המתח שבא מהכבל ? פשוט כש אתה מחבר את הכבל הלדים ידלקו ?או שאתה רוצה לשלוט בהם בעזרת הכבל והמחשב ?זה יעזור פה מאוד
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים תןכנה דיי פשוטה המבוססת על DLL בשם inpout.dll העוקף את החלונות ומאפשר גישה ישירה לכניסה הפרללית.
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים מחבר Blinker תודה אני רואה שבנתה אותי אני רוצה להאיר את אזור השולחן שלי ובגלל זה אני צריך לחבר את זה לכבל חיצוני שלושה לידים רק שידלקו !! אם יש אופציה לשלוט בהם וזה לא מסובך מידי אז עדיףBlinker תודה על העזרה
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים לפעמים מנורת שולחן זה לא מאגניב מספיק הבט במעגל שהבאתי פה באשכול לפני כמה ימים קרא גם את ההודעה .. קח רק שלוש שורות בלבד וזהו רק שאני לא בטוח בהתנגדות של הנגדים... לשלוט על זה ? תלחים לזה מפסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.