עבור לתוכן

טענתם שסמפרון בסוקט AM2 יותר טוב מסמפרון בסוקט 754 אם ככה למה.......

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

אמרתם לי שמעבד סמפרון בסוקט AM2 יותר טוב ממעבד סמפרון בסוקט 754.

אם ככה :

1-למה המחיר של סמפרון בסוקט AM2 יותר זול מסמפרון בסוקט 754?<סמפרון 3000 בסוקט AM2 עולה 330 ש"ח,סמפרון 3000 בסוקט 754 עולה 470 ש"ח>

2-למה במפרטים המומלצים של האתר מופיע הסמפרון בסוקט 754 כמעבד המומלץ בטווח המחירים הנמוך?

פורסם

אין לי מושג מאיפה הקרצת את ההבדל בין הכספים אבל ההבדל בין AM2 לסוקט 754 הוא אולי 20 ש"ח לטובת הAM2 ז"א שAM2 יותר זול כי הוא מיוצר בכמויות המוניות והפיתוח לסוקט 754 תם ונשלם וגם אין טעם לסוקט 754 אלא אם כן יש לך זכרונות DDR ואתה חייב מעבד סמפרון.

לי יש סמפרון 2800 סוקט 754 והוא עובד נהדר!!!! עולה 300 ש"ח.

פורסם

בדר"כ דברים ישנים שקשה יותר להשיג, ולחלק מהאנשים "אין ברירה" עולים יותר. למשל, כרטיסי AGP עולים יותר מהמקבילים ל-PCI EXPRESS. כי מי שתקוע עם מערכת שלמה עובדת עם לוח AGP, אבל נשרף לו כרטיס המסך (או סתם רוצה לשדרג), אין לו ברירה אלא לקנות כרטיס AGP - ולכן המחיר.

באופן כללי, עדיף לקנות AM2, לתמיכה במעבדים בעתיד - כלומר, אולי עוד שנתיים תרצה לשדרג למעבד 5000X2 כי הוא יהיה מאוד זול - וזה יהיה הרבה יותר חזק מהסמפרון.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מאיפה הקרצת את ההבדל בין הכספים אבל ההבדל בין AM2 לסוקט 754 הוא אולי 20 ש"ח לטובת הAM2 ז"א שAM2 יותר זול כי הוא מיוצר בכמויות המוניות והפיתוח לסוקט 754 תם ונשלם וגם אין טעם לסוקט 754 אלא אם כן יש לך זכרונות DDR ואתה חייב מעבד סמפרון.

לי יש סמפרון 2800 סוקט 754 והוא עובד נהדר!!!! עולה 300 ש"ח.

הקרצת ההבדלים מקורה באתר KSP ,תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

בכל מקרה, מה הבעיה? אתה מתכנן לקנות מעבד חדש, ויש לך סלוט 754?

אם תסביר יותר מדוייק מה הבעיה, יהיה אפשר לעזור לך, אולי בלי קשר להבדל במחירים.

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן לקנות מפרט מחשב בסכום מינימלי תקציב של 1500 ש"ח פחות או יותר.בניתי כמעט את כל המפרט

חוץ מהמעבד והלוח אם.הבנתי שהאופציה היחידה שלי במסגרת התקציב, היא לקנות את המעבד סמפרון,אבל ההתבלטות היא בין ה-754 ל-AM2

במפרט המומלצים של האתר ממליצים על ה-754.

פורסם

הסמפרון לסוקט AM2 טוב יותר מהסמפרון לסוקט 754 מכמה סיבות - טכנולוגיית ייצור קטנה יותר, כלומר צריכת הספק קטנה יותר, ותמיכה בערוץ כפול.

בנוסף לסוקט AM2 יש עדיין עתיד (כלומר, עדיין ניתן לשדרג מעבדים עבורו), בעוד שסוקט 754 כבר סיים את תפקידו (ולמעשה, גם הסוקט שהגיע אחריו - ה 939), וכמו כן לוחות לסוקט AM2 תומכים בטכנולוגיה יותר חדשה (SATA II, PCI-E), אז לדעתי עדיף להשקיע בסמפרון לסוקט AM2 מאשר לסוקט 754.

פורסם
  • מחבר

הסמפרון לסוקט AM2 טוב יותר מהסמפרון לסוקט 754 מכמה סיבות - טכנולוגיית ייצור קטנה יותר, כלומר צריכת הספק קטנה יותר, ותמיכה בערוץ כפול.

בנוסף לסוקט AM2 יש עדיין עתיד (כלומר, עדיין ניתן לשדרג מעבדים עבורו), בעוד שסוקט 754 כבר סיים את תפקידו (ולמעשה, גם הסוקט שהגיע אחריו - ה 939), וכמו כן לוחות לסוקט AM2 תומכים בטכנולוגיה יותר חדשה (SATA II, PCI-E), אז לדעתי עדיף להשקיע בסמפרון לסוקט AM2 מאשר לסוקט 754.

תודה על התשובה.תוכל לומר לי איזה לוח אם יתאים למעבד כזה<סמפרון 2800 בסוקט AM2>?

אני מדבר על לוח אם מובנה כמובן,בתקציב מינמלי כמובן.

אם תוכל לדרג את השלושה הלוחות אם המומלצים למעבד כזה מבחינת מחיר אודה לך מאוד.

פורסם

יש את ה M2NPV-VM של ASUS, שהוא לוח מצויין עם כרטיס מסך מובנה טוב (ה 6150, שהוא מצוין יחסית לכרטיסי מסך מובנים). יש לוחות קצת פחות טובים, אבל ההפרש במחיר הוא דיי קטן, כך שלדעתי זהו אחד הלוחות הטובים ביותר למחשבים תקציביים.

אני מתכנן לקנות מפרט מחשב בסכום מינימלי תקציב של 1500 ש"ח פחות או יותר.בניתי כמעט את כל המפרט

1500 ש"ח להכל? כולל לוח, מעבד, זיכרון, מארז, דיסק קשיח, צורב, מקלדת ועכבר. לא נראה לי שאפשר להשיג הרבה בסכום הזה.

אם זה 1500 ש"ח רק לשילוש, אז אין בעיה לקחת סמפרון 2800, את הלוח הנ"ל ואפילו 1GB זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים