עבור לתוכן

כתיבת מכתב בשפה הבינלאומית English

Featured Replies

פורסם

מה אתה קשור?דבר ראשון לא אני כתבתי את המכתב למעלה העתקתי אותו ממקום אחד,דבר שני מה אתה רוצה? ספאמר אחד מה אתה מנסה להוכיח שאתה גבר ש"יודע" אנגלית? ,עם היית יודע אנגלית היית מתרגם את המכתב לאנגלית תוך 2 שניות וזהו .

שמת לב שאתה רוצה שאנשים יפתרו לך שאלות מהמבחן? זה נורא פשוט לשלוח הודעות בפורום ולבקש עזרה בלי להתאמץ ולעזור לעצמך. המכתב אפילו לא שלך.

פורסם
  • מחבר

תלמדו לקרוא

מחר יש לי מבחן באנגלית, במבחן יהיה קטע כתיבה שנצטרך לכתוב בו מכתב למישהו/אנשהו.

ואני מנסה לתרגל את זה אבל אני לא מצליח,אני חלש באנגלית , וביקשתי את עזרתכם כדי שתכתבו מכתב שכותב אסיר לאישתו לפני כמה ימים שהוא מתשחרר מבית סוהר כדי שאני יוכל לראות איך מכתב בנוי ואיך הוא כתוב ולקחת דוגמאות והשראות למכתב שאני יצטרך לכתוב מחר במחבן באנגלית .

פורסם

המממ...

Lordoftheworld? עם לא שמת לב... תרגמתי את המכתב 8)

ודרך אגב אני מסכים עם האנשים פה, אתה רוצה שיעשו בישבילך את כל העבודה :nixweiss:

פורסם

היי אהובתי , מה קורה? איך הילדים?עושים בעיות ? אני מקווה שלא מותק, אני משתחרר, ביום שישי הזה אני מגיע הביתה!!!!!

התגעגעתי אלייך בטירוף , אני מת כבר לראות את הילדים שלנו איך הם גדלו, אני אפילו לא זוכר איך הם נראים! סוף סוף אני יוכל לפגוש אותך ואת הילדים שלנו.

אני נואש וחלש נמאס לי מהחרא הזה אני לא יכול לסבול יותר במקום המחריד הזה 6 שנים נזרקו לזבל , אני עדין לא קולט איך לעזאזל "חייתי" 6 שנים בלעדייכם.

רק בזכות המכתבים שלך אני עדין חיי ובזכות המחשבה שאת והילדים תחכו לי כשאני ישתחרר , אני מצטער שאכזבתי אותכם לפני 6 שנים ואני מבטיח שאני יפצה אותכם על זה, לגבי העבודה אני כבר מסודר בחוץ אל תידאגי אנחנו נהיה מסודרים

אוקיי אני חייב לגמור , נתראה ביום שישי אני סופר שניות ודקות ליום הזה אני כל כך מאושר שהיום הזה מגיע.

תמסרי לילדים ד"ש ותודיעי להם שאני מגיע ביום שישי ותמסרי להם נשיקות מימני.

Hey hon,

What's up? How are the kids? I hope theyr'e not giving you any trouble..

I'm finally getting released, Comming home this very friday!

I miss you so much, Can't wait to see the kids and how they grew up, hell I don't even remmber what they look like!

I can't stand another second in this wretched place, Six years just thrown away - I still don't know how I survived for six years without you...

Your letters and knowing that I'll see you and the kids when I get out are the only things keeping me alive.

I'm sorry I let you down six years ago, But I'll make up for it - I swear! I already got myself a job so we'll be ok.

I gotta wrap up hon, I'll see you friday - I'm counting the minutes and the seconds til friday - I can't believe this day is finally comming!

Tell the kids I love them and that I'm comming on friday

Love you,

Your husband

זה כמובן לא תירגום מלה במלה אבל הוא עוקב אחרי "קו העלילה" שהצגת במכתב שלך בעברית :P

נראה לי שהוא בסדר, אבל אם יש איתו בעיות מסויימות בגרמר או בניסוח, אנא אימרו לי :)

פורסם

I gotta wrap up hon...

אני חושב שהמורה לאנגלית לא תאהב את זה :lol: ...

פורסם

זה לא רק השפה זה פשוט מכתב מטומתם! כאילו מה קשה לכתוב מכתב נורמאלי? :nixweiss:

אני עדין לא קולט איך לעזאזל "חייתי" 6 שנים בלעדייכם.

:nixweiss:

אני נואש וחלש נמאס לי מהחרא הזה
אוקיי אני חייב לגמור

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

Hey hon,

What's up? How are the kids? I hope theyr'e not giving you any trouble..

I'm finally getting released, Comming home this very friday!

I miss you so much, Can't wait to see the kids and how they grew up, hell I don't even remmber what they look like!

I can't stand another second in this wretched place, Six years just thrown away - I still don't know how I survived for six years without you...

Your letters and knowing that I'll see you and the kids when I get out are the only things keeping me alive.

I'm sorry I let you down six years ago, But I'll make up for it - I swear! I already got myself a job so we'll be ok.

I gotta wrap up hon, I'll see you friday - I'm counting the minutes and the seconds til friday - I can't believe this day is finally comming!

Tell the kids I love them and that I'm comming on friday

Love you,

Your husband

זה כמובן לא תירגום מלה במלה אבל הוא עוקב אחרי "קו העלילה" שהצגת במכתב שלך בעברית :P

נראה לי שהוא בסדר, אבל אם יש איתו בעיות מסויימות בגרמר או בניסוח, אנא אימרו לי :)

תודה אחי !

Just a Car , תודה גם לך! ולא ציוותי על אף אחד לעשות את זה בשבילי , ביקשתי עזרה, אתה ו Judas Iscariot נתתם תודה רבה,תבורכו ,כל השאר הספים.

פורסם
  • מחבר

זה לא רק השפה זה פשוט מכתב מטומתם! כאילו מה קשה לכתוב מכתב נורמאלי? :nixweiss:

:nixweiss: :nixweiss:

הבנת הנקרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סתם כתבתי את המכתב בשביל שיתרגמו לי אותו לא שישבתי וחשבתי חצי שעה מה לכתוב סתם נתתי משהו מהיר זה לא אומר שמחר אני יעתיק את המכתב הזה למבחן ואני גם לא יכול לעשות את זה כי אני עדין לא יודע על מה יבקשו לכתוב מכתב :kopfpatsch: אז אתם לא עושים בשבילי שום עבודה ,אתם רק עוזרים לי ונותנים לי השראות לאיך שנכתב מכתב.

טוב אחי זה מכתב מטומתם :kopfpatsch:

פורסם

אל תקרא לזה למכתב זה פסקה בקושי וגם כך לא ברמה

פורסם

אני חושב שהמורה לאנגלית לא תאהב את זה :lol: ...

למה מה הבעיה עם זה? זה בהחלט לא שייקספיר אבל ככה אנשים מדברים... והוא גם ביקש את זה קצת סלנגי...

פורסם

טוב די כבר. כל דבר הופך לוויכוח מפגר. נמאס.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים