עבור לתוכן

כתיבת מכתב בשפה הבינלאומית English

Featured Replies

פורסם

שלום , אני מבקש את עזרתכם ,אני צריך שתכתבו בשבילי מכתב באנגלית ,מכתב שכותב "אסיר" לאשתו לפני כמה ימים שהוא משתחרר מהכלא.

לפי מה שאני יודע יש פה הרבה אנשים שיודעים אנגלית ממש טוב אז בבקשה תקדישו בשבילי כמה דקות .

נ.ב המכתב לא חייב להיות בשפה מאוד מאוד גבוה , אפשר בשפה פשוטה ,סלנג וכד'...

תודה רבה לעוזרים , זה מאוד יעזור לי אני ממש אבל ממש צריך את זה.

:xyxthumbs:

פורסם

לך תראה נמלטים... יש פרק שסוקרה כותב לאישתו..

פורסם

תנסה לפחות!!!! בחיים לא ראיתי דבר כזה!

גם אני חרא באנדלית אבל אני מנסה! וגם אם אתה מאוד מאוד עצלן ואתה לא יודע כלום [שהסיכוי שזה נכון מאוד מאוד קטן..] אז לפחות תרשום משהו בעיברית שנדע מה לרשום....

פורסם

אז אתה בעצם מבקש שנעשה לך שיעורי בית באנגלית. זה לא נקרא לעזור לך, זה נקרא לעשות לך את העבודה כשאתה עצלן או לא שולט טוב באנגלית.

אני אשמח לעזור מבחינת שפה או רעיונות וכו' אבל בטח שלא לכתוב לך את העבודה.

פורסם
  • מחבר

לא נכון, זה לא עבודה לביה"ס.

מחר יש לי מבחן באנגלית, במבחן יהיה קטע כתיבה שנצטרך לכתוב בו מכתב למישהו/אנשהו.

ואני מנסה לתרגל את זה אבל אני לא מצליח,אני חלש באנגלית , וביקשתי את עזרתכם כדי שתכתבו מכתב שכותב אסיר לאישתו לפני כמה ימים שהוא מתשחרר מבית סוהר כדי שאני יוכל לראות איך מכתב בנוי ואיך הוא כתוב ולקחת דוגמאות והשראות למכתב שאני יצטרך לכתוב מחר במחבן באנגלית .

לא רוצים לעזור לא צריך ,לא היה צורך להגיב עם לא עזרתם.

פורסם

אם תכתוב את תוכן המכתב בעברית, אני אשמח לעזור לך לתרגם אותו לאנגלית. :cool2:

פורסם
  • מחבר

אם תכתוב את תוכן המכתב בעברית, אני אשמח לעזור לך לתרגם אותו לאנגלית. :cool2:

תודה!!!

היי אהובתי , מה קורה? איך הילדים?עושים בעיות ? אני מקווה שלא מותק, אני משתחרר, ביום שישי הזה אני מגיע הביתה!!!!!

התגעגעתי אלייך בטירוף , אני מת כבר לראות את הילדים שלנו איך הם גדלו, אני אפילו לא זוכר איך הם נראים! סוף סוף אני יוכל לפגוש אותך ואת הילדים שלנו.

אני נואש וחלש נמאס לי מהחרא הזה אני לא יכול לסבול יותר במקום המחריד הזה 6 שנים נזרקו לזבל , אני עדין לא קולט איך לעזאזל "חייתי" 6 שנים בלעדייכם.

רק בזכות המכתבים שלך אני עדין חיי ובזכות המחשבה שאת והילדים תחכו לי כשאני ישתחרר , אני מצטער שאכזבתי אותכם לפני 6 שנים ואני מבטיח שאני יפצה אותכם על זה, לגבי העבודה אני כבר מסודר בחוץ אל תידאגי אנחנו נהיה מסודרים

אוקיי אני חייב לגמור , נתראה ביום שישי אני סופר שניות ודקות ליום הזה אני כל כך מאושר שהיום הזה מגיע.

תמסרי לילדים ד"ש ותודיעי להם שאני מגיע ביום שישי ותמסרי להם נשיקות מימני.

פורסם

בא לי לבכות...

פורסם

אם היית כותב את זה באנגלית, הייתי מתקן לך את כל השגיאות. אבל לתרגם? בשביל זה אני לוקח כסף.

פורסם

תשתמש בNazgol

:silly:

פורסם
  • מחבר

בא לי לבכות...

מה אתה קשור?דבר ראשון לא אני כתבתי את המכתב למעלה העתקתי אותו ממקום אחד,דבר שני מה אתה רוצה? ספאמר אחד מה אתה מנסה להוכיח שאתה גבר ש"יודע" אנגלית? ,עם היית יודע אנגלית היית מתרגם את המכתב לאנגלית תוך 2 שניות וזהו .

נ.ב יש פה מלא אנשים ספאמרים חוצפנים שבאים להעליב אנשים שהם לא מכירים ללא שום סיבה נראת לעין , העיקר להעלות את מס' ההודעות שלהם ולקבל כוכבים,הכמות אינה חשובה ,אלה האיכות.

לידיעתכם פורום הוא מקום שנועד לעזור לאנשים ולתרום אחד לשני אבל זה לא מה שקורה בפורום הזה, אתם ,האנשים הופכים כל דיון לשיחת איסי ופוגעים בפותחי הדיונים ללא קשר,רק ביגלל שבא לכם להעלות את מס' ההודעות שלכם (לא יודע במה זה תורם לכם)אבל שיהיה.

פורסם

כן, זה נורא חכם לכתוב משהו כמו "נמאס לי מכל החרא הזה" במבחן באנגלית..

פורסם

אז ככה,

קודם כל אם מישהו שם לב לשגיאת כתיב, או משפט שיכול להיות מנוסח בצורה טובה יותר... אל תהססו ותתקנו אותי :xyxthumbs:

תודה!!!

היי אהובתי , מה קורה? איך הילדים?עושים בעיות ? אני מקווה שלא מותק, אני משתחרר, ביום שישי הזה אני מגיע הביתה!!!!!

התגעגעתי אלייך בטירוף , אני מת כבר לראות את הילדים שלנו איך הם גדלו, אני אפילו לא זוכר איך הם נראים! סוף סוף אני יוכל לפגוש אותך ואת הילדים שלנו.

אני נואש וחלש נמאס לי מהחרא הזה אני לא יכול לסבול יותר במקום המחריד הזה 6 שנים נזרקו לזבל , אני עדין לא קולט איך לעזאזל "חייתי" 6 שנים בלעדייכם.

רק בזכות המכתבים שלך אני עדין חיי ובזכות המחשבה שאת והילדים תחכו לי כשאני ישתחרר , אני מצטער שאכזבתי אותכם לפני 6 שנים ואני מבטיח שאני יפצה אותכם על זה, לגבי העבודה אני כבר מסודר בחוץ אל תידאגי אנחנו נהיה מסודרים

אוקיי אני חייב לגמור , נתראה ביום שישי אני סופר שניות ודקות ליום הזה אני כל כך מאושר שהיום הזה מגיע.

תמסרי לילדים ד"ש ותודיעי להם שאני מגיע ביום שישי ותמסרי להם נשיקות מימני.

hello darling

how are you?, how are our children?, giving you any trouble?i hope not, honey.

ill be out of jail on Friday, and I'm coming home!!!

I've missed you so much, i'm dying to see our kids, how have they grown... i even cant remember how they look! At last, after all these years, ill be able to see you and the kids again.

i'm weak and desperate, and i got tired off all this shit,

6 years lost for nothing, i still dont get it... how could i live there for 6 years without seeing you and the kids??

your encouraging letters and the thought that you will wait for me when im "out" have "kept me going on" all that time.

I am sorry that i have disappointed you 6 years ago, and i promise that ill "make it up" to you.

i have found a new job so everything will be ok, dont worry...

ok, i have to finish, ill see you on Friday and im counting every second towards our meeting.

tell the kids that im coming and i send you and the kids a lot of kisses.

END

פורסם

כן, זה נורא חכם לכתוב משהו כמו "נמאס לי מכל החרא הזה" במבחן באנגלית..

למה אתם קשים כל כך? הבחור סך הכל ביקש קצת עזרה... 8)

דרך אגב... אני מסכים עם Minimizer כדי שתשנה את הנוסח מעט...

פורסם

נ.ב יש פה מלא אנשים ספאמרים חוצפנים שבאים להעליב אנשים שהם לא מכירים ללא שום סיבה נראת לעין , העיקר להעלות את מס' ההודעות שלהם ולקבל כוכבים,הכמות אינה חשובה ,אלה האיכות.

לידיעתכם פורום הוא מקום שנועד לעזור לאנשים ולתרום אחד לשני אבל זה לא מה שקורה בפורום הזה, אתם ,האנשים הופכים כל דיון לשיחת איסי ופוגעים בפותחי הדיונים ללא קשר,רק ביגלל שבא לכם להעלות את מס' ההודעות שלכם (לא יודע במה זה תורם לכם)אבל שיהיה.

קודם כל ההודעות בפורום הזה לא מעלות את המונה הודעות של המשתמשים, אז זו לא הסיבה שענינו. בדיוק כמו שאתה אומר, הפורום הוא באמת מקום שבו אפשר לעזור אחד לשני. אבל יש לעזור ויש לעזור. לא ביקשת אפילו שנתרגם אלא שגם נכתוב לך מכתב שלם ולרובנו אין זמן לזה. אין פה שום כוונה להעליב אותך או את רמת האנגלית שלך, אז חבל שאתה רואה את זה ככה. זה מה שקורא בפורום תכנות, משתמשים פותחים דיונים בסגנון "חייב דחוף דחוף עזרה!!!!" ומצפים שנכתוב להם תוכניות שלמות שהם צריכים להגיש כשיעורי בית. אני מוכן בכיף לעזור, אבל זה לא משפט או שניים לתרגם אלא להמציא מכתב שלם באנגלית. אז אתה לא יכול לבקש דבר כזה, לא לכתוב אפילו קטע בעברית ואז להעצבן מהתגובות שאתה מקבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים