עבור לתוכן

מתלבט בין ה-בKOSS PORTA PRO ל-HD202/HD212

Featured Replies

פורסם

היי חברה,

אני חובב מוזיקה ואני מחפש אוזניות עם איכות שמע מעולה שילכו עם ה-ZVM.

יש לי כ-300-400 ש"ח, ואני לא יודע בדיוק מה לקנות... אני מתלבט בין ה-בKOSS PORTA PRO לבין הסנהייזר... מה יותר איכותי (דיוק צלילים, עומק באס רצוי...)? ובכלל יש אוזניות יותר איכותיות בתקציב זה (ולא כפתור!)?

אם אפשר, גם תנו לי אתרים של חנויות מוזיקה איכותיות בארץ - אולי אני רוצה ללכת, לשמוע, להתנסות בדגמים הנ"ל ובעוד דגמים אחרים, כדי שאוכל להשתכנע (אולי בכלל אגדיל את תקציבי אם אשמע משהו באמת סופר איכותי).

תודה!

פורסם

Sennheiser PX100/PMX100

אוזניות מעולות, ונכנסות בול לתקציב שלך (תחפש ב-ZAP)

וד"א, שאלות על אוזניות מקומן בפורום אודיו :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה גבר!

אבל משהו לא נוח לי עם האוזניות האלו - הם לא ממש עוטפות לגמרי את האוזן - זה לא מוריד באיכות הבאס?

פורסם

האמת, הבאס לא משהו באוזניות האלה.

אם אתה מחפש המון באס, אולי תלך על אוזניות In-Ear?

פורסם

IEM סובלות מבעיות אחרות של באס. מה גם שלהרבה אנשים הן לא נוחות (לי למשל).

אם אתה מתכוון להשתמש בהן בבית, אז תיקח משהו גדול כמו ה-HD212 לדוגמא. יש גם סדרה שנקראת EH אם זכור לי נכון, גם הן לא רעות בכלל.

ד"א, אם יש לך אפשרות לקפוץ לאבי-יפה או אולי לאודיו-פידלטי שאולי גם מחזיקים אותן, תנסה לשמוע את ה-SR60 של גראדו. עולות כ-400 שקלים ואוזניות טובות מאוד (למי שאוהב צליל כזה).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני מאוד אוהב באס, כי זה אחד האלמנטים החשובים בשיר - הוא יוצר את האווירה. כמובן, שאם הבאס מוגזם זה לא טוב ואף מגעיל. באס צריך להיות מדויק.

וחוץ מה-212 והSR60 יש עוד אוזניות איכותיות עד 400 ש"ח?

בכלל מה ההבדל בין אוזניות כאלו לאלו שעולות למעלה מ-800 ש"ח כמו ה-HD280 או HD650 שנחשבות לדגמים הטובים שבטובים?

למה אולי אני אוכל לקנות בחו"ל ב-100 דולר את ה-HD280...

פורסם

אז תקנה. םפשוט כמה רמות מעל.

Anatoli.

פורסם

מעבר למדד הכביכול אובייקטיבי משתלם ביחס למחיר, אני דווקא רוצה להתייחס לאיכות הקול שלהן:

HD280 - אוזניה טובה מאוד למחירה, סאונד מעולה, איטום טוב, אתה יכול לבדוק היה דיון על אוזניות ב-500 שקלים וגם זאת הופיעה בו עם דיי הרבה מידע (לפני יום-יומיים). ד"א, בחנויות אחרות הן עולות 100$ גג.

555-595 - אני מצרף אותן יחד כי הן דומות בגוון הצליל. אני לא אוהב בכלל אף אחת מהן. לא מבחינת נוחות ולא מבחינת איכות צליל (או ליתר דיוק גוון צליל). מי שאוהב את הגוון שלהן יעדיף את ה-595 שנשמעות לא רע בכלל בתחומים כמו פירוט וכו'.

580 - שונה מכל הקודמות, קצת laid-back יותר מדיי לרוב האנשים. באס שהוא מאוד lush ולא הדוק. מתאים בעיקר לג'אז. לדברים אחרים, הייתי מציע לקחת את ה-280 (לדברים כמו אלקטרונית ומטאל לדוגמא).

Anatoli.

פורסם

תודה על המידע אנטולי.

האם יש לHD280 מן "אחות קטנה" מבחינת מחירים בארץ ? שתתאים לאותם סגנונות.

אילו אוזניות הם ברמה או שתיים פחות מהHD280 אך עם אותו האופי פחות או יותר ?

תודה ! :xyxthumbs:

פורסם

אהלן,

אני לא יודע אילו אוזניות יש לסנהייזר עם אותו גוון. הם מוציאים כל יומיים דגם חדש ואני ממש לא עוקב, במיוחד כיוון שרובם ברמה נמוכה מאוד.

אין לך שום אפשרות להזמין מחו"ל? ה-280 עולות 100$ סך הכל, וגם זה עם משלוח בתוך ארה"ב (אם יש לך שם חברים או קרובים, משלוח מהם אלייך יעלה עוד 15 דולר לכל היותר).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני שומע הרבה רוק קלאסי, אלטרנטיבי, מטאל, גראנג', ומוזיקה קלאסית (פסקולים של סרטים),ו גם קצת פופ וראפ.

א) זה אומר שהרבה כלי נגינה באים לידי ביטוי - איך האיכות של ה-HD280 PRO (שבאמת עולה רק 100 דולר) בסוגי המוזיקה האלו? איך הדיוק בצליל?

ב) הבאס מעולה (חזק אך לא מזייף)?

ג) שמעת איתם?

ד) יש איזו חנות באיזור ת"א או השרון שאפשר לשמוע בה אותן?

תודה גבר.

פורסם

תנסה לקפוץ לאדר סוכניות, נראה לי שיש להם אותן בהדגמה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים