פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים לאחר כל דיוני הצחוק על ערוץ הקניות צריך גם פריט חובה של זה במחשב - סרטון של 3 דקות (ב3 מגה! כמה טוב שיש DIVX)המפרט את ההרמוניה והמהירות שהמחשב הנ"ל פועל וכמובן במחיר הכי טובהסרטון הוא קובץ AVI מקודד בDIVX (להוריד בwww.divx.com) אשר נתפס בעזרת אפשרות הVIVO של הכרטיס מסך שלי. האיכות לא משהו כי קיבצתי את זה חזק על מנת שיהיה אפשר להוריד מהרhttp://members.lycos.co.uk/darom/arutz.aviאו מכאן(לא תצליחו להסתכל ישר מהאינטרנט, תורידו את זה) (יכול להיות שבשלב מסויים תגמר ההגבלת ההורדה מהשרת אז אם זה לא פועל תנסו מחר)מומלץ !
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים עופר ברקן... אוייי, מצליח לבדר אותי כל פעם מחדש.שיישאר מאחורי המקרופון ברשת ג'.
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים מחבר אם היה לי ADOBE AFTER EFFECT הייתי שם מד שסופר כמה פעמים ב3 דקות הוא אומר גבירותי ורבותי.חבל שהפעם הם לא דיברו על לוח אם 533, הכרטיס הכי טוב שקיים או המדבקה המקורית של אינטל
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים גם שמתם לב כמה פעמים הוא ציין את המילה MAG בהדגשה כבדה, הוא הסביר על המסך יותר מאשר על כל המחשב.ומעניין שאת דגם המסך הוא לא ציין.
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים מחבר לא נראה לישלא תחשוב שבשאר הדברים הם לא משקרים, פשוט אין לנו את הידע להבדיל בין כורסאות
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים אבא שלי פעם קנה מהם כורסא שהייתה אמורה להיות מעור,אבל הייתה עשויה מאיזה חומר סינטטי זול דמוי עור,תתפלאו באיזה מהירות הם משתיקים פרשות כאלו...(תוך חצי שעה הוא חזר לחנות שלהם וסיפר להם על התגלית שלו,ופתאום הם שלפו מאחורה כורסא זהה לשלנו מעור אמיתי...).
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים הקובץ נמחק? ולא הפסקתי להוריד? :'(תעלה למקום איכותי יותר כגון נענע או משהו בסגנון :\
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים BSA בעקבות ערוץ הקניות...רוצים להורי משחקים מהאנטרנט? רוצים להוריד סרטים מהאנטרנט?בכל הולך "מהר"!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.