עבור לתוכן

האם כ.מסך יכול לחבל בביצוע OC למעבד?!..

Featured Replies

פורסם

אני כבר בכמה ימים האחרונים מנסה לבצע OC למעבד ה3800X2 שלי וללא הצלחה אז היום אמרתי נעזוב שניה את הביוס וננסה דרך הווינדוס עם התוכנה המפגרת של ג'יגה בייט וניסיתי....אז כמובן תוך מספר שניות קיבלתי שיגעה וקריסה של המחשב ועלה לי מסך כחול היה רשום שם (ב2שניות שיצא לי לראות אותו) NVRM או משהו בסגנון אבל אני כן זוכר שרא4יתי מס פעמים...אז שאני רואה NV עובר לי בראש NVIDIA יכול להיות זה משהו אחר אני לא יודע...בקיצר עד הגעתו של ה8800GTS שלי יש לי 6200TC secon edition יכול להיות זה פוגם ביכול לבצע OC?!...

פורסם

כמה אוברקלוק אתה עושה?

איזה ספק כח יש לך?

כרטיס כמו שיש לך עכשיו לא אמור להשפיע לרעה.

פורסם

אני כבר בכמה ימים האחרונים מנסה לבצע OC למעבד ה3800X2 שלי וללא הצלחה אז היום אמרתי נעזוב שניה את הביוס וננסה דרך הווינדוס עם התוכנה המפגרת של ג'יגה בייט וניסיתי....אז כמובן תוך מספר שניות קיבלתי שיגעה וקריסה של המחשב ועלה לי מסך כחול היה רשום שם (ב2שניות שיצא לי לראות אותו) NVRM או משהו בסגנון אבל אני כן זוכר שרא4יתי מס פעמים...אז שאני רואה NV עובר לי בראש NVIDIA יכול להיות זה משהו אחר אני לא יודע...בקיצר עד הגעתו של ה8800GTS שלי יש לי 6200TC secon edition יכול להיות זה פוגם ביכול לבצע OC?!...

לא, כרטיס מסך לא קשור בכלל לאובר קלוק של מעבד או זכרונות.... אולי ללוח אם אבל גם לא.

הוא סך הכל מחובר לספק מידע גראפי ולעבד אותו.

פורסם

בכלל לא סביר שהכרטיס מגביל אותך..

לא ממש נתת מספיק מידע. הגיוני מאוד שזה ספק כמו שאמרו כאן. מצד שני זה גם יכול להיות זכרונות, או חוסר מתח למעבד.

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק דנדש של enermax 420w וסך הכל ניסית לעלות את המעבד ב200MHZ שזה כלווםם!!..וניסיתי לעלות מתח...מ1.3 למקסימום של 1.45...אתם אומרים לעלות עוד?!..בישביל 200MHZ?!...או אולי הלוח אם שלי על הפנים?!

פורסם

בדקת טפרטורות?

פורסם

מה עם יחס הזכרונות:FSB? הוא על 1:1?

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה שלי ללא מאמץ ללא OC היא 18-22 מעלות...אחרי האוברקלוק משהו בסביבות ה23-27...ואני עם קירור סטנדרט עד שאני יחליט איזה קירור לקנות...אבל אם זה ימשיך ואני לא יוכל לעשות אוברקלוק אני יבדוק איך המעבד מגיב לי במשחקים ואז אני ישקול אם בכלל צריך קירור חזק יותר..ובנוגע לFSB אני עכשיו הולך לבדוק 5 דקות וחזרתי...

*חזרתי..וואלה אני לא יודע מה לומר לכם כי אני לא מוצא איפה בBIOS שלי אני יכול לשלוט על יחס הFSB...מה שכן ניסיתי עכשיו וזה מצליח מסיבה כלשהי...העלתי את המתח לכל הרכיבים ולמעבד שלי ל1.4 (נורמאל זה 1.3)וזה פועל לי עכשיו עם אוברקלוק...עכשיו שאלונת קטנה האם היתי צריך לעלות את המתח של הHT LINK של המעבד שלי?!...וגם של החיבור שלו ללוח?!...

פורסם
  • מחבר

?!?!?!?!?!!?

מדוע איני יכול לשלוט על הFSB שלי?!?!...זה מה שדופק הזיכרונות עלו לי ל700+ וזה מה שנידמה לי שדופק את הסיפור....יש לי שם

cpu ratio - X10 אבל זה המולטיפלייר נכון?!...אבל רשום בצד שזה גם שולט בFSB אז מה אני צריך לעשות?!

פורסם

זה מה שאמרתי לך. בטח היחס בזכרונות.

אמור להיות לך משהו בסגנון:

Memory multiplier/divider

או FSB:DRAM ratio

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים