פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים טוב , ראשית חיפשתי וחיפשתי בפורום לא מצאתי שום מדריך שמסביר איך לעשות את OC .קניתי במיוחד ת'מעבד הזה כי הבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות ממש גבוהות באוברקלוקינג טוב .יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE +3800היזכרון שלי הוא 1 GB של PQI. כל המחשב עובד במהירות של 677MHZ הלוח אם שלי הוא AM2 של ג'יגה בייט .מיותר לציין שקניתי מאוור ענק בנוסף למאוררים הקיימים שבמחשב כדאי לעשות OC.השאלה היא איך אני עושה לו OC יעיל.כמו כן יש לי כרטיס מסך של ATI מסידרת 1600 שלי הוא ה XT .האם OC יעזור בשיפור הביצועים ?? אם כן איך אני עושה את ??נ.באין לי הרבה ידע בזה אז אשמח למדריך ו הסבר מפורט כמה שיותר .אם אפשר לעשות את הכל רק עם תוכנות בלי להתעסק בהוצאת המעבד והחלפת רכיבים פיסית - מה טוב ;Dתודה מראש על כל עזרה שתיהיה.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים תעיין פה:http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/לפני שאתה מתחיל לבצע את ה- OC.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים יש לי גם כזה וגם אני רוצה לנסות... אז ממה שהבנתי מהמדריך(בקושי) זה שלא כדאי לעלות מעל 50 מעלות? למרות שבמדריך שבקישור מדובר על 60 מעלות. ראיתי שהגיעו ל-2400 בסטוק...מעניין אם זה לא ידפוק לי משהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.