פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים שימו לב, בהתחלה חשבתי שזו בדיחה-http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=409681&sid=126משטרת ישראל יודעת פוטושופ ברמה של ילד בן 10. כבוד!התמונות מלמעלה למטה:בני סלעבני סלע המתרומםבני סלע המתרומם לאחר סיום קורס טיסבני סלע/יהודה סעדובני סלע/יהודה סעדו רואה חשבון.בני סלע טראקרבני סלע בתור מייקל ג'קסוןוהאחרון פשוט מצחיק מדי בשביל לתאר אפילו.משטרת ישארל- joke's on you
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים השלב הבא, משחק פלאש "תפסו את בני סלע" בחסות משטרת ישראלפשוט אין מילים, הסתכלתי על התמונות, והרגשתי כמו קרטמן מסאות'פארק, שנקרע מצחוק בפרק עם הפרצוף-תחת , ושום דבר אחר לא הצליח להצחיק אותו אחרי זהכי פשוט אין שום דבר אחר שיותר מצחיק מזה..
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים אחד שלי (לא יכלתי להתאפק)!! בני סלע, מודל האנדרואיד!! ;D (מצטער על החובבנות, עשיתי את זה ב 10 דקות) יאללה כנסו כולם, שימו גרסאות שלכם!! הגיע הזמן להפוך את זה ל "ת'רד הגרסאות של בני סלע" [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים עכשיו יאלצו להעביר את זה ל"גרפיקה ועיצוב"... הנה בני סלע, לא מנסה לשנות את זהותו, אבל כן מנסה לברוח לתקופת זמן אחרת אני קורא לזה "בחזרה לאונס בעתיד" חצי דקה עבודה, נא לא לקטול.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים בני סלע נצפה בליין שישי במועדון האולטרסאונד! בני סלע קיבל חסינות דיפלומטית מארה"ב!
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים אז למה את מחכה? יאללה, להתקין ומיד! לאחרונה בני סלע נצפה כשהוא מתחזה לאחת מהבייבס של E3: [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים :yelclap: כן, הוא עלול לשנות זהות, אני באופן אישי מתנדב לעשות לו את הניתוח.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר הת'רד הזה הפך מאחד החביבים לאחד המצחיקים :lol: חבל שמחקתי את הפוטושופ מצורך במקום P: אני אכין משהו היום בערב D:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.