עבור לתוכן

4200 ש"ח מהסכום המפרט ל-8800GTX?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המשתמשים היקרים,

אני מעוניין להשקיע 4200 ש"ח בכרטיס המסך, אך שאלתי היא כמה זמן יקח עד שהכרטיס מסך 8800GTX יהיה כרטיס סטנדרטי שבא עם כל המחשבים במחירים 4000-5000 ש"ח?

כלומר כמה שנים יקח עד שלכל מחשב ב-4000 - 5500 ש"ח יהיה את הכרטיס כבר בפנים, כלומר שהכרטיס יחשב לכרטיס לשוק הסטנדרטי.

אני שואל את זה כי אני מעוניין לדעת האם כדאי לי להשקיע, ובלי קשר לתקציב ולמפרט.

ובבקשה תענו, כי אפשר להגיד שזה קצת דחוף לי.

תודה מראש, אלי.

פורסם

לא נביאים..

אבל הכרטיס ממש לא משתלם וזה טימטום להשקיע כלכך הרבה בכרטיס..

תקנה כרטיס 7300GT או משהו בסגנון ואחרי 4 5 חודשים תשדרג לכרטיס DX10 כשיצאו כרטיסים יותר חזקים ויותר מבחרו ומחירים שפויים

פורסם

^^^

מחזק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא נביאים..

אבל הכרטיס ממש לא משתלם וזה טימטום להשקיע כלכך הרבה בכרטיס..

תקנה כרטיס 7300GT או משהו בסגנון ואחרי 4 5 חודשים תשדרג לכרטיס DX10 כשיצאו כרטיסים יותר חזקים ויותר מבחרו ומחירים שפויים

תודה לך,

ובכן תוכל אולי להגיד לי בערך כמה שנים יקח?

תן לי רק מושג בערך במה מדובר.

פורסם

לא נביאים

אבל בגלל כל התחרות אתה תוכל ב-5 אלף להשים GTX עוד איזה שנה וחצי ככה אבל במחשב לא חזק

אבל אני לא נביא אז אני לא בטוח

פורסם

בגלל שבקרוב יוצאים ה R600 אז המחירים צפוים לרדת בגלל התחרות ואז נוכל לדעת קצת יותר...

פורסם

תודה לך,

ובכן תוכל אולי להגיד לי בערך כמה שנים יקח?

תן לי רק מושג בערך במה מדובר.

שנה עד שנה וחצי

וה 8800GTX יעלה 1600-1800 שקל.

או שכרטיס אחר יותר טוב יחליף אותו במחיר יותר אטרקטיבי

(תראה ערך 7900GTX\GT בהתחלה כרטיס בכוח שלהם עלו 3000-4000 שקל היום אתה קונה ב 1500-2000 שקל )

פורסם

הוא לעולם לא יהיה סטנדרט כי עד שהמחיר שלו ירד משמעותית יהיה משהו חזק יותר וטוב יותר להחליפו גם בשוק הMID END של הדורות הבאים...בכל מקרה תחפש בZAP ותמצא שם 8800GTX ב3700...וחכה עוד טיפה והמחיר ירד עוד!...או שתוכל לחכות לR600 אם תרצה...ויש גם את ה8800GTS ב2750...לא צריך להשקיע 3+ או 4+ לכרטיס מסך...לפי דעתי לפחות...

פורסם
  • מחבר

פתאום שאני חושב על כל זה, עלתה לי שאלה:

למה לא לקנות ב-3000 (אולי אפילו פחות) את הפלייסטיישן 3 ולשחק את כל המשחקים שיש, ובפלייסטיישן אין כזה דבר "המשחק לא נתמך" וכל מה שיש במחשבים היום, כל משחק שיוצא לפלייסטיישן הוא משחק שיעבוד חלק בלי קפיצות וכל זה ב-3000 ש"ח במקום 10,000 ש"ח למחשב משחקים לגיימרים כבדים.

באמת שלא עלתה לי השאלה עד היום לראש, מה אתם חושבים?

כאילו מה הקטע, בפלייסטיישן אפילו יש גראפיקה יותר טובה - מה זה כל הדבר הזה..? אני ממש מבולבל שאני חושב על זה - יש שוק זול יותר, טוב יותר אז למה להשקיע במחשב ב-10,000 ש"ח.

אוליי פיספסתי משהו, בכל מקרה אשמח אם תענו לי.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל המחירים בשקלים שניזרקו כשמועות על הPS3 הוא 10K :kopfpatsch: ???

ואם מדובר על האקס בוקס 360 88GTX כבר ברמה הגרפית שלה... זוכרים ? היא הפסידה X1900XT ב CF כשבחנו את אובליון על שניהם.

פורסם
  • מחבר

תקנו אותי אם אני טועה אבל המחירים בשקלים שניזרקו כשמועות על הPS3 הוא 10K :kopfpatsch: ???

ואם מדובר על האקס בוקס 360 88GTX כבר ברמה הגרפית שלה... זוכרים ? היא הפסידה X1900XT ב CF כשבחנו את אובליון על שניהם.

מה זאת אומרת? לא הבנתי..

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה, מנסיון אל תקנה אותו אתה תאכל את עצמך כל יום מחדש.

היום קנית אותו ב-4,200 מחר אתה תראה אותו ב-4,000 ותאכל את עצמך איך לא חיכית יום, עוד שבוע אתה תראה אותו ב-3,700 ולמה לא חיכית שבוע ואחרי חודש\חודש וחצי אתה תראה אותו ב-3,000. כרטיסים במחירים כאלה בגלל הביקוש העצום שיש להם בהתחלה המחיר שלהם ממש ממש גבוה, אבל אט אט הביקוש יורד בגלל המחיר ושאף אחד לא יכול לעמוד בו ותוך שבועות עד כמה חודשים בודדים הכרטיס צונח ביותר מ-50% לפעמים, אל תעשה את הטעות הזאת. זה לא למשל נגיד הסוני פלסטיישן 3 שגם עתיד לרדת עד 2500 עד 2000 ש"ח גג שזה כנראה יהיו המחירים היציבים שלו וגם עד אז יקח דיי הרבה זמן (חצי שנה שנה לפחות).

זה כרטיס שבגלל ההשקה הראשונית שלו והדור החדש והדיירקטיס 10 עולה כ"כ הרבה.. עכשיו שאתה רוצה לקנות אותו ומסתכל עליו הוא בקושי יורד עם הזמן כי הזמן לא זז לך ואתה רוצה שהוא כבר ירד, אבל ברגע שתקנה אותו ותסתכל על המחירים אתה לא תאמין באיזה מהירות המחיר של הכרטיס שלך יורד וממש חבל על הכסף.

בקשר לשניה, זה יכולה להיות קניה ממש טובה אבל גם עם זה הייתי ממליץ לחכות כמה חודשים כיוון שגם כאן זו השקה ממש חדשה וגם כאן המחיר יחסית גבוה למה שהוא יכול להיות חכה קצת, בנוסף גם ככה לא מאמין שממש תוכל לנצל את הקונסולה כיוון שעדין יש לה בקושי משחקים שתומכים בה יקח כמה חודשים עד שיהיו מספיק משחקים טובים שיתחילו לנצל אותה. דבר נוסף זה שהמחירים של המשחקים האלה יהיו בסיבות ה-400 ש"ח שאם אתה לא איזה עשיר גדול לא יאפשרו לך לקנות יותר ממשחק בחודש\חודשים גג וככל שידוע לי עדיין לא יצא צ'יפ לקונסולה הזאת. אם אין לך שום מטרה להיות "הראשון" או בין הראשונים שיש לו את הקונסולה בבית, חכה עם זה נסה לשכוח שהשיקו אותה ותחשוב שעומדים להשיק אותה רק עוד 3-4 חודשים.. אתה תחסוך בזה הרבה דברים מעבר לכסף..

פורסם

8800GTS יעשה את העבודה בדיוק אותו דבר ותחסוך גם צריכת הספק וגם כסף.

פורסם

עדיף GTS שיעשה עבודה מעולה, וניתן לעשות לו גם קצת OC כך שממש לא תרגיש בהבדלי ביצועים (כן תרגיש ב1000+ ש"ח שחסכת בכיס)

בכול מקרה, כפי שכבר ציינו פה עדיף לחכות עוד חודש-חודשיים שגם יצא R600 וכו', ואז המחירים ירדו משמעותית, לא רחוק היום שנוכל לקנות את GTS במחיר שמתקרב ל2000 ואולי אף פחות, ואת הGTX במחיר שמתקרב ל3000 ואף פחות, בכול מקרה בדיוק כמו שלא היית קונה לפני שנה או משהו כזה את ה7900 באיזה 4000 לא שווה לקנות היום את ה8800GTX באיזה 4000 שקל :kopfpatsch:

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה, מנסיון אל תקנה אותו אתה תאכל את עצמך כל יום מחדש.

היום קנית אותו ב-4,200 מחר אתה תראה אותו ב-4,000 ותאכל את עצמך איך לא חיכית יום, עוד שבוע אתה תראה אותו ב-3,700 ולמה לא חיכית שבוע ואחרי חודש\חודש וחצי אתה תראה אותו ב-3,000. כרטיסים במחירים כאלה בגלל הביקוש העצום שיש להם בהתחלה המחיר שלהם ממש ממש גבוה, אבל אט אט הביקוש יורד בגלל המחיר ושאף אחד לא יכול לעמוד בו ותוך שבועות עד כמה חודשים בודדים הכרטיס צונח ביותר מ-50% לפעמים, אל תעשה את הטעות הזאת. זה לא למשל נגיד הסוני פלסטיישן 3 שגם עתיד לרדת עד 2500 עד 2000 ש"ח גג שזה כנראה יהיו המחירים היציבים שלו וגם עד אז יקח דיי הרבה זמן (חצי שנה שנה לפחות).

זה כרטיס שבגלל ההשקה הראשונית שלו והדור החדש והדיירקטיס 10 עולה כ"כ הרבה.. עכשיו שאתה רוצה לקנות אותו ומסתכל עליו הוא בקושי יורד עם הזמן כי הזמן לא זז לך ואתה רוצה שהוא כבר ירד, אבל ברגע שתקנה אותו ותסתכל על המחירים אתה לא תאמין באיזה מהירות המחיר של הכרטיס שלך יורד וממש חבל על הכסף.

בקשר לשניה, זה יכולה להיות קניה ממש טובה אבל גם עם זה הייתי ממליץ לחכות כמה חודשים כיוון שגם כאן זו השקה ממש חדשה וגם כאן המחיר יחסית גבוה למה שהוא יכול להיות חכה קצת, בנוסף גם ככה לא מאמין שממש תוכל לנצל את הקונסולה כיוון שעדין יש לה בקושי משחקים שתומכים בה יקח כמה חודשים עד שיהיו מספיק משחקים טובים שיתחילו לנצל אותה. דבר נוסף זה שהמחירים של המשחקים האלה יהיו בסיבות ה-400 ש"ח שאם אתה לא איזה עשיר גדול לא יאפשרו לך לקנות יותר ממשחק בחודש\חודשים גג וככל שידוע לי עדיין לא יצא צ'יפ לקונסולה הזאת. אם אין לך שום מטרה להיות "הראשון" או בין הראשונים שיש לו את הקונסולה בבית, חכה עם זה נסה לשכוח שהשיקו אותה ותחשוב שעומדים להשיק אותה רק עוד 3-4 חודשים.. אתה תחסוך בזה הרבה דברים מעבר לכסף..

מסכים למרות שיש אנשים שזה פחות נכון בשבילם ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים