פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים אז ככה היום העלתי את ביצועי המעבד הפנטיום 4 2000 ל2600 הכול טוב ויפה אבל בתוכנה S&M הוא נכשל בזכרון ראוי לציין שאני משתמש בקירור STOCK של אינטל הדבר היחיד שאני לא מצליח להבין היחס בין הDRAM ל FSB הוא 4:3 לטובת הDRAM אם אני לא טועה רצוי שיהיה 1:1 איך אני עושה את זה? ???
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים לי יש בדיוק אוות מעבד אבל 2.4 , ואני יכול מקסימום להעלות אותו ל 2.97 מכיוון שהלוח שלי לא נותן לי בכלל.. לוח אם ישן דווקא...אבל ספק חזק: Thermaltake PurePower 430wאז כנראה ורוב הסיכויים שהלוח שלך עושה כבר בעיות כמו כן הזכרונות בטח לא עומדים בזה, תבדוק בכמה זיכרונות ואיזה זכרונות אלו בכלל, ואם הם יכולים לעבוד בתדרים גבוהים חדשים....
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחבר לגבי הזכרונות העלתי שאלה לגבי יעול הזכרונות אף אחד לא ענה לי אולי אתה יודעhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221389.0
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים טוב חחח תאמת גם אני לא הבני מה פשר ההודעה ששמת שם בקשר לייול... לא משנה כי יש לך בטח 3 סלוטם פנויים לזכרון כן? אז זה אתה מנצל את שלושתם ויש לך 768 כן?תראה אני כמעט בטוח שזה לוח האם שלך, הדבר שיש לעושת זה להכנס לאתר היצרן לראות עד כמה הלוח אם תומך גרץ של כרונות, עד כמה הוא תומך במהירות של מעבד... בדרך כלל ישנים ה עד 3.0.... צריך לבדוק את זה, כמו כן אתה צריך להגדיל מתח גם לזכרונות, יודע איך עושים? אמור להיות לך בביוס גם להגדיל מתח לזכרנות שיעבדו בתדים החדשים.כמו כן אתה צריך להגדיל הרבה הרבה זמן למעבד, ולספק לו קירור כמובן טוב טוב יכול להיות שהקרור לא מספיק, כי נאי אגיד לך תאמת המעבדים של נורט' ווד לא משמ עמידים בטמפ' גבוהות...אז מה שנאי מציע לך זה לבדוק א כל זה ואז לראות מה באמת מגביל אותך, אז תעלה מתח לזכרונות גם כן, אולי ספק שלך לא משהו בכלל.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר מבחינת המתחים יש לי ספק ג'נרי חלש לחלוטין והוא הגביל אותי אז ניסיתי להגיע לOC מקסימלי עם הספק הזהכנראה שרחוק אני לא יגיע איתובאותו עניין של הזכרונותהסמסונג המהירות שלו היא 133 ושל הGEIL 200 עד כמה זה יהווה לי בעיה?
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים הבעיה היא שהסאמסונג עובד עכשיו על 160 פלוס מינוס ולכן הוא מהווה בעיה מכיוון שהוא באוברקלוק לא קטן יחסית.. מה שאתה בעצם צריך לעשות זה כמו שנאמר לגרום לזיכרונות לעבוד ב1:1 ואז תוכל לעבוד יציב ואפילו להמשיך מעבר ל2.6GHZ.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים נסה לעשות את מה שסטינגר הציעה, אבל גם להעלות טיפה את המתחים של המעבד ואולי אפילו של הזיכרונות.. (אגב לא רשמת על איזה מתחים אתה..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.