עבור לתוכן

OC לפנטיום 4 2.0GHZ עד ל2.6 אך לא יציב בזכרון , הצעות לייעול (תמונה)

Featured Replies

פורסם

אז ככה היום העלתי את ביצועי המעבד הפנטיום 4 2000 ל2600

הכול טוב ויפה אבל בתוכנה S&M הוא נכשל בזכרון

ראוי לציין שאני משתמש בקירור STOCK של אינטל

הדבר היחיד שאני לא מצליח להבין היחס בין הDRAM ל FSB הוא 4:3 לטובת הDRAM

אם אני לא טועה רצוי שיהיה 1:1 איך אני עושה את זה? ???

oclb4.jpg

פורסם

לי יש בדיוק אוות מעבד אבל 2.4 , ואני יכול מקסימום להעלות אותו ל 2.97 מכיוון שהלוח שלי לא נותן לי בכלל.. לוח אם ישן דווקא...

אבל ספק חזק: Thermaltake PurePower 430w

אז כנראה ורוב הסיכויים שהלוח שלך עושה כבר בעיות כמו כן הזכרונות בטח לא עומדים בזה, תבדוק בכמה זיכרונות ואיזה זכרונות אלו בכלל, ואם הם יכולים לעבוד בתדרים גבוהים חדשים....

פורסם

טוב חחח תאמת גם אני לא הבני מה פשר ההודעה ששמת שם בקשר לייול... לא משנה כי יש לך בטח 3 סלוטם פנויים לזכרון כן? אז זה אתה מנצל את שלושתם ויש לך 768 כן?

תראה אני כמעט בטוח שזה לוח האם שלך, הדבר שיש לעושת זה להכנס לאתר היצרן לראות עד כמה הלוח אם תומך גרץ של כרונות, עד כמה הוא תומך במהירות של מעבד... בדרך כלל ישנים ה עד 3.0.... צריך לבדוק את זה, כמו כן אתה צריך להגדיל מתח גם לזכרונות, יודע איך עושים? אמור להיות לך בביוס גם להגדיל מתח לזכרנות שיעבדו בתדים החדשים.

כמו כן אתה צריך להגדיל הרבה הרבה זמן למעבד, ולספק לו קירור כמובן טוב טוב יכול להיות שהקרור לא מספיק, כי נאי אגיד לך תאמת המעבדים של נורט' ווד לא משמ עמידים בטמפ' גבוהות...

אז מה שנאי מציע לך זה לבדוק א כל זה ואז לראות מה באמת מגביל אותך, אז תעלה מתח לזכרונות גם כן, אולי ספק שלך לא משהו בכלל.

פורסם
  • מחבר

מבחינת המתחים יש לי ספק ג'נרי חלש לחלוטין והוא הגביל אותי אז ניסיתי להגיע לOC מקסימלי עם הספק הזה

כנראה שרחוק אני לא יגיע איתו

באותו עניין של הזכרונות

הסמסונג המהירות שלו היא 133 ושל הGEIL 200 עד כמה זה יהווה לי בעיה?

פורסם

הבעיה היא שהסאמסונג עובד עכשיו על 160 פלוס מינוס ולכן הוא מהווה בעיה מכיוון שהוא באוברקלוק לא קטן יחסית.. מה שאתה בעצם צריך לעשות זה כמו שנאמר לגרום לזיכרונות לעבוד ב1:1 ואז תוכל לעבוד יציב ואפילו להמשיך מעבר ל2.6GHZ.

פורסם

נסה לעשות את מה שסטינגר הציעה, אבל גם להעלות טיפה את המתחים של המעבד ואולי אפילו של הזיכרונות.. (אגב לא רשמת על איזה מתחים אתה..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים