פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר נכון, אבל לא היה את הכתבה, או שכנראה פספסתי? מה שכן, הצייר אמר שזה קרה יום קודם לכן.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים טוב, ראיתי כל מה שאפשר לראות בסידרה כרגע. [Spoiler Alert] עכשיו אפשר להבין למה ניית'ן פטרלי שונא או משתדל לא לבדוק את הכוחות שלו - האישה שלו נפגעה בתאונת הדרכים כי הכוח שלו לעוף הופיע בדיוק כשהוא היה "צריך" להגן עליה מפני המתנקשים של לינדרמן. הוא מאשים את עצמו ואת הכוח שלו. אגב, הוא דמות ממש טובה לדעתי, הפולטיקאי החלקלק האגואיסט שבטוח שהוא תמיד צודק, מאד לא הירואי. [Spoiler End] (אגב, צריך סמל לספויילרים לדעתי)
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים לא יודע מה יש לכולם מהמעודדת(דווקא מתאים לה להיות מעודדת, היא לא איזה כונפה או משהו..)הדמות הכי טובה לדעתי היא דווקא היפני הקטן... זה גם הסיפור הכי נחמד בינתיים
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים אוף יס קנו את הירוס (לי יש הוט..) למרות שאני רואה במחשב חח יאלה הוט יתחרו ויקנו את Jericho
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים אוף יס קנו את הירוס (לי יש הוט..) למרות שאני רואה במחשב חח יאלה הוט יתחרו ויקנו את Jericho איך אתה יודע?
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר אוף יס קנו את הירוס (לי יש הוט..) למרות שאני רואה במחשב חח יאלה הוט יתחרו ויקנו את Jericho יש לנו אאוריקה. בכל אופן, ביס מן הסתם זה יאחר מהאינטרנט... :
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים יש לנו אאוריקה. בכל אופן, ביס מן הסתם זה יאחר מהאינטרנט... : תכלס זה איכשהו תמיד משתווה הסידרות.... אירוקה גם אני ראיתי במחשב כבר... ד"א הירוס יוצאת להפסקה (פגרה) מהפרק הבאה :'( (אוף יותר מדי סידרות יוצאות לפגרה..אבודים...נמלטים...הירוס...שואה גרעינית...מה עוד?!)
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים ואו, ראיתי איזו פרסומת של Yes ויש פשוט קונה מלא מלא סדרות חדשות! איזו איכות למרות שזה לא ממש משנה לי כי אני מוריד מהאינטרנט אבל עדיין. בכ"ל מקרה בקשר ל- Jericho - ראיתי איזה ארבעה פרקים בנתיים וזאת לא סדרה כל כך טובה. יותר מדי בולשיט של רומנטיקה וכו.. דבר שאין בנמלטים לדוכמה וטוב שכך.
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים הורדתי שני פרקים בגלל ההייפ ושניהם היו זוועה טלוויזיניות חסרת תקדים, החל בקריינות המנופחת והמתלהבת ועד לקלישאות הדביליות ("אנחנו משתמשים רק ב-10% מהמוח שלנו! יש אנשים עם מטען גנטי משוכלל שיכולים להשתמש ביותר!")
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים ועד לקלישאות הדביליות ("אנחנו משתמשים רק ב-10% מהמוח שלנו!...")[ltr]yes, that part really pissed me off, but it's a really good show and I usually can't stand supernatural crap.[/ltr]
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים סדרה החושילינג!אני רואה אותה ואת לוסט... ובאמת שאני כבר לא יודע מה יותר טוב.ספוילרהיום יצא פרק 10- אחד הפרקים הטובים. איך רואים בסוף שהוא אחראי על הפיצוץ- מדהים.
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים מחבר סדרה החושילינג!אני רואה אותה ואת לוסט... ובאמת שאני כבר לא יודע מה יותר טוב.ספוילרהיום יצא פרק 11- אחד הפרקים הטובים. איך רואים בסוף שהוא אחראי על הפיצוץ- מדהים. ;D
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים פרק יותר מושקע הפעם, היו גם אפקטים קולנעיים, הם עשו את זה בגלל ההפסקהמה שאומר שהם רוצים הם יכולים, בנתיים הם סתם מושכים זמן,
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים ספוילר - פרק 11כנראה שכוח השכנוע של עדן כבר לא יעבוד יותר....ספוילר - פרק 11
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.