פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים יכול להיות שזה רק אניאבל אני חייב לפחות לדעתיש עוד אנשים שמוצאים את געילות ה VISTA פה מגעילה?!!?כלומר תראו מה הולך פה ביומיים האחרונים מוצף פה בבעיות VISTAשנראה ממש שהם באות מגרסאות לא חוקיות (שלא יצאו עוד לשוק)שהם שילוב של RC האחרון לכל מי שלא יודע (בשביל ה CRACK)אם זה רק אני אז זה רק אני אם לא, חברה תביעו דעה!
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מי שיש לו ידע בסיסי יניסיון בתחום המערוכות הפעלה , לא ניתקל בשום בעיה בויסטה. מי שחובבן שיתרחק.הרבה אנשים שלא מבינים עושים שטויות וכתוצאה מכל יש להם בעיות.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מי שיש לו ידע בסיסי יניסיון בתחום המערוכות הפעלה , לא ניתקל בשום בעיה בויסטה. מי שחובבן שיתרחק.הרבה אנשים שלא מבינים עושים שטויות וכתוצאה מכל יש להם בעיות.סוף סוף משהו אמר את האמת.צודק ב-100%!
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מי שיש לו ידע בסיסי יניסיון בתחום המערוכות הפעלה , לא ניתקל בשום בעיה בויסטה. מי שחובבן שיתרחק.הרבה אנשים שלא מבינים עושים שטויות וכתוצאה מכל יש להם בעיות.כל מילה בסלע ;D
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים צודקים , רק שמי שמתקין את הויסטה צריך מחשב חזק בכדי שהיא תפעל מעולה כמו האקס פי זה החסרון..
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים צודקים , רק שמי שמתקין את הויסטה צריך מחשב חזק בכדי שהיא תפעל מעולה כמו האקס פי זה החסרון..ברגע שאתה מריץ אותה על מצב מינימלי היא כמו הXP...רק הAERO וכל שאר הפיצפקס מזיינים תמשאבים....
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים גם אם אתה מוריד את כל השטויות של הויסטה כמו האירו וכו , עדיין האקס פי פחות כבד מהויסטה אין מה לעשות.. זה ווינדוז ממש כבד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.