פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מבחינה חשמלית?לא.מבחינת התאמה למקום?תראה לבד וקצת דימיון גם עוזר.אגב,לאן אתה רוצה לחבר?כי לסופרנו יש כבר 3 מאוררים.2 של 12 ואחד של 92.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים ממש לא מומלץ לחבר אותו - סתם מאוורר רועש ולא מועיל. אני יודע - כי לי יש אותו מותקן במארז ג'נרי !! ב 4500 RPM הוא מייצר רעש כאילו יש לי מספרה בתוך המארז ו 6 לקוחות עושים פן בו זמנית !! אם מארז כזה הוא מיותר. מקסימום שים אותו בפנים איפשהו שיזיז אויר על הזכרונות משהו חסר משמעות אחר..
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחבר זהו שגם אני הייתי בטוח שהמארז בא עם 3 מאווררים!אני קונה את המפרט מKSP וגם את המארז מהם, בררתי בנוגע למאווררים והם אמרו לי שהוא בא עם אחד מאחורה, אחד מקדימה, ובצד יש אופציה למאורר, אין שם מאוורר.עכשיו בנוגע להתאמה, כמו שזה נראה יש מקום, יש עוד דברים שצריך לבדוק בשביל ההתאמה?ויש מאורר יותר מומלץ מKSP למארז? ואם אין שם אז יש לכם מאוורר אחר להמליץ עליו, עד 70 שקל...
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים לפי דעתי עדיף את המאוורר האחר שלהם ....ARCTIC COOLING AF12025 מנועה מחשבים ב 40 ש"חמשהו לפנים.....[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.