פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אני קונה משומש, מידיד ממה שידוע לי הזכרונות עובדים בצורה טובה, מקסימום אם לא אז אני מחזיר.יש לכם את המפרט שלי...
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים עדיף לך לשדרג את הזכרונות שלך ל- 2*512MB זה לטובתך סה"כ אני אישית ממליץ לך על kingston ...........
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר השאלה שלי היא האם זה משתלם לי מבחינת מחיר... ונגיד חשיבה קדימה לשדרוג.... כי זה DDR רגיל ולא 2
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים תעשה לזכרונות memtest למשך 6 שעות ואם אין פגמים - לך על זה (מחיר טוב)מה התדר של הזכרונות ?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר תעשה לזכרונות memtest למשך 6 שעות ואם אין פגמים - לך על זה (מחיר טוב)מה התדר של הזכרונות ?ממה שידוע לי יש על אחד מהם EROR אבל גם על אחד הזכרונות שלי יש EROR וזה לא גורם לי לבעיות... וכנל גם אצלו.התדר אני לא זוכר, אני באמת צריך לברר.... ברח לי מהראש, שלא יוריד לי את התדר...
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר הגעתי להסכמה שאקח את הזכרונות לנסיעת מבחן לחודש ואם הם לא גורמים לבעיות אז אחושב על לקנות, זה נשמע יותר הגיוני?? :s05:
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אתה יכול גם לעשות דבר כזה :לקנות את הזכרון שאין בו eror ולקנות זכרון חדש מהחנות - שיעבוד בדואל צ'אנל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.