עבור לתוכן

חוטי ליפוף

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לכל מי שזוכר וכל מי שלא...

אני מחפש חוטי ליפוף 42AWG או 43AWG (קרוב ל 0.064 מילימטר...) עדיף ציפוי אמייל

מישהו יודע איפה האפשר להסיג\לקנות כמות של 200 גרם בערך...

קצת לפה קצת לשם לא משנה...

פורסם

לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר אבל אם כן אז אתה מדבר על חוטי נחושת לליפוף סלילים

אם כן

יש שני מקומות שאני מכיר

האחד בפלורנטין בתל אביב לא זוכר באיזה רחוב אבל נדמה לי שבהרצל יש חנות קטנה עם איש זקן שמלפף סלילים של שנאים וכאלה הוא ימכור לך אם יש לו את מה שאתה צריך

אם לא אצלו אז גם בתל אביב יש רחוב קטן הקונגרס מספר 65 זה מאחורי תחנה מרכזית החדשה יש שם מקום שנקרא דוקטור לליפוף לבעלים קוראים אלון, הם מלפפים סלילי הצתה וסלילי טעינה לאופנועים וטרקטורונים אולי יש להם ואם לא אז הם ידעו להגיד לך איפה יש

בעצם אולי עדיף לבדוק קודם שם .

מקווה שעזרתי :smile1:

פורסם
  • מחבר

לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר אבל אם כן אז אתה מדבר על חוטי נחושת לליפוף סלילים

אם כן

יש שני מקומות שאני מכיר

האחד בפלורנטין בתל אביב לא זוכר באיזה רחוב אבל נדמה לי שבהרצל יש חנות קטנה עם איש זקן שמלפף סלילים של שנאים וכאלה הוא ימכור לך אם יש לו את מה שאתה צריך

אם לא אצלו אז גם בתל אביב יש רחוב קטן הקונגרס מספר 65 זה מאחורי תחנה מרכזית החדשה יש שם מקום שנקרא דוקטור לליפוף לבעלים קוראים אלון, הם מלפפים סלילי הצתה וסלילי טעינה לאופנועים וטרקטורונים אולי יש להם ואם לא אז הם ידעו להגיד לך איפה יש

בעצם אולי עדיף לבדוק קודם שם .

מקווה שעזרתי :smile1:

כן זה הדבר שעליו אני מדבר

בכללי יש דברים כאלה בכל אזור תעשיה - ליפוף מנועים ושנאים והצטות במיוחד לא ממש עוזר לי כי הם מתשמשים בחוט עבה מאוד יחסית למה שאני צריך שאמור להיות דק נורא אולי חצי מעובי השערה... :-X בכל מיקרה אני הולך לנסות לנסות ללפף איתו פיקאפ לגיטרה... שאומר שאני צריך התנגדות גבוה במספר סיבובים קטן

אבל אני לא מוצא חוטים מתאימים :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים