פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים מחבר טוב לאחר התוכנה שאמירם שלח לי הציון הנוכחי הוא: 3761.שיפור די גדול אפשר להגיד.אבל זכרוה לי פעם שהגעתי ל-3400 בלי שום תוכנה אני רק לא זוכר עם איזה דרייברים...בכל אופן אם אני יצליח להגיע למצב הזה אז הציון שאני אקבל יהיה 4200 ~למישהו יש רעיון איזה דרייברים אלו היו יכולים ליהות (יכול ליהות שהם היו מהאתר של החברה אני לא זוכר האתר של החברה)בכלה אופן אני ממש רוצה לעבור את ה-4K
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים לדעתי רק החלפת הלוח תעזור, הצ'יפסט הזה פשוט גרוע.אפשר לקנות לוח + דיורון 1200 בפחות מ 700 ש"ח, שווה לשקול.
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים מה אכפת לך מהציו העיקר שכל המשחקים פועלים לך.וד"א הציון שלך מצויין המעבד שלך חלש יחסית והזכרונות הם SDRAM ככה שהכרטיס שלך לא מנוצל במלואותשמח ממה שיש לך זה לא יעזור לך לבכות על הציון .וד"א תתחדש!.
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים התוכנה שעזרה לו יכולה לעזור גם לי ? כי אני עם הכרטיס שלי לא עובר בשום פנים את ה 8K ???
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים לא, לצ'יפסטים של VIA בלבד וגם כן רק לישנים. עד ה KT266 (לא כולל) אם אני לא טועה.
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים מחבר לא, לצ'יפסטים של VIA בלבד וגם כן רק לישנים. עד ה KT266 (לא כולל) אם אני לא טועה.או לכאלה שהאופציה פשוט לא קיימת בביוס אצלהם ? (כמובן רק ב-VIA)
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים מי שלא ראה את הביוס של לוחות אם של אינטל אז הוא לא ראה ביוס שומם מאפשרויות בחיים שלו ! אצל לוחות האם האלה בקושי יש אפשרויות בביוס וכמובן שאין שם שום אפשרות שקשורה לזכרון או לכרטיס מסך אפילו אי אפשר לשנות את מהירות ה AGP !!!
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים יכול להיות שזה לא רק הלוח יכול להיות שזה ה PS אני לא בטוח אבל כמעט כל ת'ראד של איזה כרטיס מסך שלא עובד מאשימים את כל המחשב אבל לא את הPS אני מציע לך לבדוק ...
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים הספק שלי נותן מתחים יציבים מאוד למרות שהחליפו לי את הספק עם ה 600 וואט בספק עם 350 אבל אני מרוצה ממנו מאוד אין שום הבדל רק שהספק של ה 350 קר יותר וקטן יותר ...בדקתי מתחים והם טובים מאוד ! לפעמים בלי לשנות כלום אני מקבל ב 3DMARK 6K זה ממש מוזר ... :-\
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים PSU= power supply unitאם אתה רוצה לשחק בלהיות BigDickBastard, צריך לרשום קיצורים מוסכמים על כולם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.