פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים מחבר חמוד, אני חושב שאני מתייחס אליך יפה דווקא... באתי אליך עם הצעה. למה אתה מדבר אלי כאילו שאני יודע שפירמטת מאז, והתקנת הכל מחדש וכמו שצריך? התגובה שלי היא לא יותר מjust my 2 cents, עשית את זה כבר? יופי. אבל אני לא אמור לנחש את זה. כי אם אני לא טועה זו פעם שנייה שמישהו כותב לי הודעה מזלזלת כזאת (בעיני לפחות)...או שאולי זה היה מישהו אחר.. בכל אופן עזוב לא שווה לריב על זה
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים אכן רשמת, הייתי עסוק מדי בקריאת הויכוחים המצחיקים פה.תחפש בביוס אופציה של Memory bank interleave ואם היא קיימת תפעיל אותה.אם לא יש תוכנית קטנה שמפעילה את זה, אני יכול לשלוח לך באימייל כי האתר שהחזיק אותה לא פועל משום מה.
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים הכי טוב אחילך למחשב של חבר של עם מעבד מעל 1G ולוח אם די מוכר וטוב ותבדוק את הכרטיס שלך אצלו במחשבכי לי ניראה בגלל המעבד והלוח את מקבל ציון כזה נמוך
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים הכי טוב אחילך למחשב של חבר של עם מעבד מעל 1G ולוח אם די מוכר וטוב ותבדוק את הכרטיס שלך אצלו במחשבכי לי ניראה בגלל המעבד והלוח את מקבל ציון כזה נמוךאין ספק שהחומרה כאן היא לא הבעיה, במיוחד לא הכרטיס מסך. העניין הוא שגם עם לוח אם לא מדהים והמעבד שיש לו, הוא עדיין מקבל ציון נמוך מאוד.
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים רוב הסיכויים שזה הצ'יפסט שגורם לאיטיות - VIA 693 הוא אחד הדברים הנוראיים ביותר אי פעם.המעבד הוא לא בעיה חמורה במיוחד.
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים מחבר רוב הסיכויים שזה הצ'יפסט שגורם לאיטיות - VIA 693 הוא אחד הדברים הנוראיים ביותר אי פעם.המעבד הוא לא בעיה חמורה במיוחד.אז אתה אומר שאין מה לעשות :'(
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים שלחתי לך את התוכנה, תראה מה זה יעשה.אם זה גורם לוינדוס להתרסק תסיר אותה ממצב בטוח.
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים לאח שלי יש לוח אם PCPARTNER עם צי'פסט של VIA (אין לי מושג איזה ) יש לו זכרון SDRAM 128 מעבד פנטיום 800 מערכת הפעלה WINXP PRO כרטיס מסך RADEON 9000 SAPHIR (כן כן אני יודע שהוא קברי ...) והוא מקבל חושפי 5000 נקודות ב 3DMARK ... וחשוב לציין שזה הרגיל ולא ה PRO . לדעתי זה יכול להיות לוח האם הוא הכרטיס עצמו פגום ... זה כל מה שעולה לי בראש
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים מחבר שלחתי לך את התוכנה, תראה מה זה יעשה.אם זה גורם לוינדוס להתרסק תסיר אותה ממצב בטוח.אם התכוונת אליי...אז לא קיבלתי שום דבר
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים מחבר שלחתי לכתובת שרשומה בפרופיל שלך וזה לא חזר אז זה כנראה התקבל.הא התכוונת למייל ?...תוכל לשלוח שוב בבקשה...מה ניסית לשלוח בכל אופן ?...
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים אכן רשמת, הייתי עסוק מדי בקריאת הויכוחים המצחיקים פה.תחפש בביוס אופציה של Memory bank interleave ואם היא קיימת תפעיל אותה.אם לא יש תוכנית קטנה שמפעילה את זה, אני יכול לשלוח לך באימייל כי האתר שהחזיק אותה לא פועל משום מה.זאת התוכנה ששלחתי.~14KB
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים מחבר אכן רשמת, הייתי עסוק מדי בקריאת הויכוחים המצחיקים פה.תחפש בביוס אופציה של Memory bank interleave ואם היא קיימת תפעיל אותה.אם לא יש תוכנית קטנה שמפעילה את זה, אני יכול לשלוח לך באימייל כי האתר שהחזיק אותה לא פועל משום מה.זאת התוכנה ששלחתי.~14KB כן שלח אחי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.