עבור לתוכן

מיואש מהציו ב-3D MARK. תקוע עם 2900 נקודות !!!

Featured Replies

פורסם

אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, בכל אופן ה-AA וה-AF לא מופעלים, אני משתמש בדרייברים

האחרונים מהאתר של ATI, התקנתי VIA4IN1, שום דבר לא פועל ברקע.

ושום טויקינג לא עזר. הייתי איזה פעם נדירה במיוחד שקיבלתי 3500 אבל לא יודע למה זה היה, אני יודע

שזה לא יחזור....אז אם למישהו יש איזושהיא הצעה מיוחדת להציע שיעשה זאת...

תודה מראש

• תגובות 41
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזוב אותך מצבי כרגע גרוע יותר!

פורסם
  • מחבר

שהוא..?

פורסם

שהוא..?

המצב שלו כרגע הוא של ספאמר שהולך לעוף מהפורום ברגע שאחד המודרים יסתכל על כל ה-60 הודעות שלו... אני עשיתי את זה (כדי לבדוק אם הוא אמיתי) ואני לא בטוח אם זה מצחיק או עצוב...

ד"א, נראה שהוא מתרגש מהמילה jesus... עד שנחקור את המצב (כדי לבדוק אם זה משפיע עליו כמו שום על ערפדים), אני מציע שכל אחד ישלב את ישו בהודעות שלו.

פורסם

שהוא..?

המצב שלו כרגע הוא של ספאמר שהולך לעוף מהפורום ברגע שאחד המודרים יסתכל על כל ה-60 הודעות שלו... אני עשיתי את זה (כדי לבדוק אם הוא אמיתי) ואני לא בטוח אם זה מצחיק או עצוב...

ד"א, נראה שהוא מתרגש מהמילה jesus... עד שנחקור את המצב (כדי לבדוק אם זה משפיע עליו כמו שום על ערפדים), אני מציע שכל אחד ישלב את ישו בהודעות שלו.

סליחה שאני מתערב אבל מה שאתה עושה זה גם ספאם לכל מצב ואני לא רואה אותך שאתה מנהל\מפקח או בכלל משהו בפורום הזה אז מה אתה הולך ואומר מי ספאמר ומי לא ?!?!?! לא סובל אנשים כאלה! די נמאס ממכם! וחוץ מזה אתה היית זה שלקחת לי בין האצבעות את ה Geforce 4 Mx440 במפגש זוכר?! :AR15: :AR15:

ועכשיו לנושא, לפי דעתי תנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס... משהו קטן ותראה מה תהיה התוצאה...

פורסם

חברה לשמור על רמת שיחה נאותה לאנשים בוגרים בבקשה .

לעניין לדעתי הלוח שלך הוא הבעיה ולא תקבל ציון גבוה יותר מעצם העובדה שהמערכת שלך חלשה מאד,

אוברקלוק יכול לשפר את המצב

פורסם

לא.., משהו דפוק פה, הוא חייב לקבל מינימום 4K..

תנסה להתקין את הדרברים מחדש, לפעמים הם עושים בעיות

פורסם

שהוא..?

סליחה שאני מתערב אבל מה שאתה עושה זה גם ספאם לכל מצב ואני לא רואה אותך שאתה מנהל\מפקח או בכלל משהו בפורום הזה אז מה אתה הולך ואומר מי ספאמר ומי לא ?!?!?! לא סובל אנשים כאלה! די נמאס ממכם! וחוץ מזה אתה היית זה שלקחת לי בין האצבעות את ה Geforce 4 Mx440 במפגש זוכר?! :AR15: :AR15:

ועכשיו לנושא, לפי דעתי תנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס... משהו קטן ותראה מה תהיה התוצאה...

הכרטיס שיש לו לא אמור להיות צוואר הבקבוק פה.. לי יש את הכרטיס המקביל של nvidia (אתה יודע איזה) ואני מקבל אחלה ביצועים בכל המשחקים שניסיתי... אם אני לא טועה יצא לי 6000 נקודות או משהו דומה, וללא טוויקים או oc-ים מיוחדים.

לגבי הטענות שלך על ספאמינג ועל הכרטיס מסך, אם אתה רוצה לדון בעניין - שלחתי לך הודעה פרטית.

פורסם

ברור מה הבעיה כאן הזיכרון והמעבד ,הכרטיס בסדר גמור.

פורסם

שהוא..?

הכרטיס שיש לו לא אמור להיות צוואר הבקבוק פה.. לי יש את הכרטיס המקביל של nvidia (אתה יודע איזה) ואני מקבל אחלה ביצועים בכל המשחקים שניסיתי... אם אני לא טועה יצא לי 6000 נקודות או משהו דומה, וללא טוויקים או oc-ים מיוחדים.

לגבי הטענות שלך על ספאמינג ועל הכרטיס מסך, אם אתה רוצה לדון בעניין - שלחתי לך הודעה פרטית.

המעבד/זיכרון הוא צוואר הבקבוק ללא ספק

פורסם

SO?

זה לא אומר שהוא צריך לקבל ציון כזה מזעזע..

כם עם המעבד וזכרון הזה..

פורסם

אני הייתי מפרמט ומנסה שוב. הציון הזה נמוך מדי

אולי הדיסק פגום?

פורסם

כשהתקנת את הכרטיס מסך, התקנת אותו כמו שצריך? (להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הקודם, לדרייבר את הכרטיס מסך הישן כstandart VGA Adapter או משהו כזה, לכבות את המחשב, לשים את הכרטיס החדש ואז להתקין?)

פורסם
  • מחבר

כשהתקנת את הכרטיס מסך, התקנת אותו כמו שצריך? (להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הקודם, לדרייבר את הכרטיס מסך הישן כstandart VGA Adapter או משהו כזה, לכבות את המחשב, לשים את הכרטיס החדש ואז להתקין?)

למה אתה מתייחס אליי כמו לאיזה אחד שלא מבין מהחיים שלו ?

מאז שיש לי את הכרטיס כבר הספקתי לפרמט את המחשב, התקנתי כל דרייבר אפשרי(גם של ATI וגם של החברה עצמה)

טוייקינג לא עזר, O/C אני יעשה אחרי שאני אראה צוצאה נורמלית בלי.

בכל אופן ראיתי אנשים אם מחשב כמו שלי וכרטיסים הרבה יותר גרועים כמו ה-MXים למיניהם שעברו אותי..

אני יודע שהלוח אם גרוע...אבל בכל זאת זה לא מצדיק 2900 נק'...

פורסם

חמוד, אני חושב שאני מתייחס אליך יפה דווקא... באתי אליך עם הצעה.

למה אתה מדבר אלי כאילו שאני יודע שפירמטת מאז, והתקנת הכל מחדש וכמו שצריך?

התגובה שלי היא לא יותר מjust my 2 cents, עשית את זה כבר? יופי. אבל אני לא אמור לנחש את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים