פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים שלום לכולם!!!רציתי לשאול אם ידוע לכם מה האיכות של המאוורר +צלעות קירור של המעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ומה עוצמת הרעש שמפיץ המאוורר שלו והאם שווה להשקיע בפתרון קירור אחר בשביל המעבד???תודה ..........
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים שלום לכולם!!!רציתי לשאול אם ידוע לכם מה האיכות של המאוורר +צלעות קירור של המעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ומה עוצמת הרעש שמפיץ המאוורר שלו והאם שווה להשקיע בפתרון קירור אחר בשביל המעבד???תודה ..........שווה בהחלט, אצלי אחרי 3 חודשים מאז שקניתי ת'מחשב, המאוורר התחיל להרעיש בצורה מטורפת, אני בונה על BT בשביל שקט...
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר מה אתה אומר אחי עד כדי כך גרוע?????ובסך הכללי איך המעבד אחרי 3 חודשים???אם לא אכפת לך תן קישור של הקירור שאתה מתכנן עליו.....תודה....
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים יש לי את ה 6300 והקרור המקורי של אינטל חודשייםוהוא עושה את העבודה מצוין - המעבד מגיע למקסימום 35 מעלות (אולי בגלל החורף)ועד עתה הקרור שקט לגמרי - אני לא שומע אותו בכלל ויש לציין שהקרור אצלי עובד על מקסימום 900 rpm אבל עוד פעם המחשב בן חודשיים....
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים יפה אחי כל הכבוד!!!!תשמור עליו .....זה מה שמדאיג אותך ? קרור למעבד ?יש לך גם קרור מצוין ב 150 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=12140
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר גבר שיחקת אותה...... אחלה קרור אני גם אוהב את החברה הזאת........תודה..
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים יש לי את הקירור המקורי ואני לא שומע את המחשב כשהוא פועל - אני מתכוון לכך מילולית כשאני בא למחשב עם המסך כבוי אני לא מצליח להחליט אם הוא פעול או לא לפי הצליל!אבל אני חושב שהספק כח משחק תפקיד גם כן.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אין קשר לספק כוחפעם אחרונה שאני הייתי ליד מחשב עם קירור כזה זה היה לצורך החלפה ל-Freezer 7 Pro
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים יש למעבד קירור סבבה לדעתי... יש לי מחשב עם המעבד כבר חודש והכל סבבה והוא לא מרעיש.... אבל אם אתה רוצה קירור למעבד אני ממליץ לך על BIG TYPHON
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר תודה רבה חבר!!!החלטתי לקחת את Arctic Cooling Freezer 7 Pro All Intel Celeron Socket 775 מה אתה אומר עליו????מצורפת תמונה....[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אתם יודעים אני גם לא סובל את הקירור המקורי, ותמיד אני מחליף למשהו מקצועי יותר BT או זלמן כלשהו .אבל משהו אחד מפריע לי בכל ההיטפייפים.שהם בנויים למארז שוכב, ואז הטכנולוגיה עובדת מצויין, והחום עולה למעלה לכיון הסנפירים.אבל במארז עומד כשהיטפייפ שוכב האפקט שלו יורד פלאים, עד כדי הבדל של 5 מעלות במנוחה ו15 מעלות בOC קיצוני.אז שאלתי פשוטה בהחלט, למה לא מתכננים גוף קירור עם היטפייפ שוכב שמארז עומד הוא יהיה לכיון מעלה?(בעצם, אולי בגלל הקירבה לספק? אבל בד"כ יש לנו מארז די גבוה, לא?)
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מה?חוסר הבנה טוטאלי של רעיון ה-HeatPipeהנוזל שבפנים הופך לגזאת הגז לא מעניין לאן הוא יכול להתרחב, למעלה למטה ימינה שמאלה צפון דרוםהוא מתרחב לאן שהוא יכול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.