עבור לתוכן

המלצה על סרט - בוראט !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב בקשר לסרט אני אישית התאכזבתי אפילו קשות למדי.

אז נכון זה אחד הסרטים המצחיקים שיצא לי לראות באחרונה אבל לא מהסיבות הנכונות.

המעבר לקולנוע גם של בוראט וגם של אלי ג'י לא עושה לדמויות טוב, בעוד בתכנית ההומור בנוי רבות על כך שהמרואיינים הם הטיפשים.

בסרט רק כמעט רק בוראט יוצא טיפש ההומור מבוסס יותר מדי על וולגריות, סלפסטיק נדוש (כמו בחנות המזכרות), ודמות ראשית מטומטמת שזה מצחיק.

אבל אין כמעט ירידה על האמריקאים- על הטמטום שלהם, התקינות הפוליטית שלהם, הצביעות והגזענות שלהם.

ההומור פונה לקהל יותר צעיר פחות מתוחכם, מתוך תקווה להצליח יותר בקופות (מה שנכשל עם אלי' ג'י אבל מצליח טוב מאוד בבוראט ).

בקיצור אני ממליץ לראות את הקטעים בyuotube ואת הקטעים בתוכנית של אלי גי עצמם הם הרבה יותר מצחיקים.

דרך אגב הסרט צולם בפילם וגם ע"י מספר מצלמות ולא וידאו ואין את צוות ההפקה חוץ מהמפיק השמן אזמט מה שפוגע קשות בתחושת המוקומנטרי

(ראו את הסרט ספיינל טאפ כדי להבין מה זה מוקומנטרי אמיתי).

אין ירידות על הטימטום האמריקאי?

ראינו את אותו הסרט?

תגיד לי איפה אתה חיי?

:-X

אני מניח לפי התגובה שלך בכלל לא ראית את סרט ....אז לך לראות

סרט ממש טוב!

:lol:

• תגובות 36
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

We support America's war of terror @ urich

פורסם

ראיתי ביום שישי, סרט קורע ברוב הזמן...

יש גם קטעים מגעילים כפי שציינו אבל הם גם הכי מצחיקים...

פורסם

כמה כמה כבר יורדים על האמריקאים.

לא עשירית ממה שיורדים עליהם בתוכנית.

פורסם
  • מחבר

ספויילר!

וואיייייי יש הרבה.

1 ברכבת.

2. ברחוב.

3. בבוקרים (כל המקומות של ה REDNECKS

4. בחנות נשקים.

5. בשולחן האוכל

6. בטקס הזה של ישו

7. הCOLLAGE BOYS

8. התור לפמלה

9. על השמנים

10. על הכושים

אני בטוח שפספסתי עוד כמה...

צריך לראות את הסרט שוב :)))

פורסם

אבל.........

זהירות ספוילר

1.2הקטע היחידי ברכבת וברחוב זה האנשים שמגלים פרץ אלימות מדהים כלפי בוראט כשהוא מנסה לנשק אותם (תזכור יש שם מצלמה הם יודעים את זה וזה- מבוים)

למה איך אתה הייתה מגיב?

3.כדי לרדת על rednecks לא צריך להיות קווקזי או להיתאמץ במיוחד, זה כמו לרדת על ערסים.

4.בחנות הנשקים (שוב תזכור יש שם מצלמה (שתי זוויות צילום מאחורי הדלפק ומהצד של בוראט) מבוים שוב אז אל תצפה שהחוסר תקינות של המוכר תהיה ככה במציאות.

5. בשולחן האוכל- הקטע הפחות או יותר יחידי שמצדיק את בוראט האמיתי זה והמורה להומור והמורה נהיגה.

6.בטקס של ישו- בנינו מספיק לראות את זה בטלוויזיה בלי בוראט זה מצחיק גם ככה.

7.הקול'ג בויס- מבוים (גם הייתה תביעה בנושא) חוץ מזה שזה לא היה כלכך מצחיק.

8.התור לפמלה- טוב סבבה

9.איזה שמנים?

10. הכושים -מה היה מצחיק פה?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחי, פספסת את כל הקטע של הסרט, הסרט ברובו לא מבויים, הוא עשוי מסצנות סצנות לא מבוימות (שבין לבין, אגב, סשה כהן ברון ישב קצת בכלא האמריקקי), שבהן הוא יורד על האמריקקים כמו מטורף, אני אישית הלכתי לסרט עם חברים (אחרי מאבק ארוך וקשה הצלחתי לשכנע אותם) שבוע שעבר, וכולנו, ללא יוצא מהכלל, בכינו מצחוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים