פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים ביציאת tv out של הכרטיס מסך שלי?מדובר ב- asus ti4200 +tv out +dvi ניסיתי לחבר rca מהכרטיס מסך לav בטלוויזיה, אבל זה לא עבד.יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו, או אולי להתקין איזושהי תוכנה?למען הפרוטוקול, למיטב הבנתי אני אמור לראות בטלוויזיה את מה שקורה במסך מחשב שלי, נכון?עיזרו לי אני נואש!!
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים אחי תישמע לחבר את הכבל זה לא מה שיגרום לחה ליראות את מה שאתה עושה במסך של הטלויזיה אתה צריך להיכנס במאפינים של desktop ושם להכנס לאפשרות של הכרטיס מסך שלך ושם ליבחור באפשרות nview ושם יש לך את כל האפשריות של tvout שלך אתה צריך שזה יראה לך שזה יפעל בשתי מסכים 1 המסך שלך 2 הטלויזיה שלך אני מקווה שעזרתי :-*
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים מחבר שיחקתם אותה, תודה רבה ;D ;D ;Dדרך אגב, שמתי לב שרואים dvd על מסך של מחשב הרבה יותר טוב מעל מסך של טלוויזיה...
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים 2 סיבות עיקריות1) רזולוציה נמוכה של מסכי טלויזיה2) עליונות של מסך CRT (הגיוני שבמסך איכותי, תראה יותר טוב משתראה בLCD או פלזמה)
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים מחבר :o מה!!!? אתה רוצה להגיד לי שבמסכי CRT רואים יותר טוב מבפלסמה?? דרך אגב, הציעו לי מסך LCD 21 inch ב4500 ש"ח (במקום 20000!!!) , איפה תהיה לי איכות תמונה יותר טובה? (יש לי 19 inch lg 900b) ואם כבר באיכות עסקינן, מה החשיבות של ה refresh rate?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.