פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים כשהווינדוס עולה המחשב מאוד איטי והתהליך SVCHOST תופס את כל ה-CPU ואי אפשר להכנס אפילו לדפדפן.מה אני יכול לעשות?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר כשאני סוגר אותו המחשב משתגע, אי אפשר להכנס לאינטרנט ועוד כל מיני שטויות ויש לי 5 תהליכים כאלה על אותו שם.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים כול אלו הם תופעות של מחיקה לא נכונה של ווירוס "ICQ"תחפש באינטרנט יש תוכנה שנועדה למחוק את כול הקבצים שגורמים לSVCHOST לעשות את הבעיה הזאת
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אבל הוא רושם לך שהוא בקושי יכול להפעיל את הדפדפן...!תשתמש בתוכנות שיש לך אחי למציאת רוגלות ווירוסים!או שתנסה דרך עורך הרישום להוריד אותו שלא יעלה מלכתחילה
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אבל הוא רושם לך שהוא בקושי יכול להפעיל את הדפדפן...! חחחחח אהבתי אם הוא מצליח לרשום הודעה בפורום הזה תאמין לי הוא גם יכול לחפש בפורום הזה את הפתרון הנכון למחיקת הקבצים שהותיר הווירוס אני לא יודע מה איתך אבל לאנשים יש חברים ואפשר גם לחפש אצל חברים באינטרנט : וכבר באותו נושא יש TOPIC שלם בפורום איך למחוק נכון את הווירוס
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר כשאני מפעיל את המחשב לוקח לו כמה דקות עד שהוא פתאום תופס את כל הCPU ולא נותן להכנס לאינטרנט ואני בקושי מצליח לרשום הודעה פה.אתם יכולים להביא לי לינק לתוכנה או משהו בבקשה?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים שלחתי לך בפרטי!בהצלחהתוכנה מאוד פשוטהאתה רק מדליק אותה והיא עושה כבר הכול לבד
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מה נסגר איתכם?Svchost.exe זהו תהליך מערכת ששייך למערכת ההפעלה Windows , תהליך זה אחראי על הפעלת תהליכים מקבצי ה DLL אולי תחת התהליך svchost רץ סוס טרויאני כדי לבדוק זאת לך לStart>Run>Cmd>tasklist /svcותעתיק את הפלט לפה כמו כן תעלה PrintScreen של ה Tasklist
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים עשה כך:start->run-msconfigלך ללשונית startup וקח צילום מסך שלה ופרסם אותה כאן. אם לא הייתי ברור, שלח לי מייל aserper [at] gmail [dot] com
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים תראה את זה, מלפני פחות מחודש:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215535.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.