פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים רגע,הדהמת אותה כשסיפרת לה על ספק מודולרי והיא אמרה לך "אפשר להתחבר אליך"?
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אני מבין שזה עבד? וואלה, יפה.. היה סיכוי דיי קלוש, אבל דווקא נראה לי שהת'רד הזה היה יכול לקבל סיום מצחיק יותר אם היא היתה נקרעת עליך מצחוק.. כי עושים את זה אם טאקט ולא סתם מחכים לרגע נכון לזמן נכון וזה הולך יופי
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים תגיד עשית את כל הדברים שאמרו לך פה או שבפוקס בחרת לעשות משהו מועיל...? אני לא מאמין שאני אומר לך את זה אבל לא צריך עזרה אם דייט I FEEL GOOD NA NA NA NA I .......................... אם - עם
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים תגיד עשית את כל הדברים שאמרו לך פה או שבפוקס בחרת לעשות משהו מועיל...? אני לא מאמין שאני אומר לך את זה אבל אם - עם אתה יודע מה fuck it.... הוא מאושר ואולי מאוהב מזה צריך לעניין אותו
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים חחח... איזה ת'רד של סטלנים!!!ואיך נראית בכלל הנערה המדוברת? היא שווה את כל הלחץ הזה???
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מה? הוא עשה אותה? בדייט שני? מה אני אגיד לכם. בחורה איכותית. מעניין עוד כמה חברה היא הספיקה "לדחוס" בדייט שני. :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.