פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים רגע... תזכיר לי... אתה לא ההוא ששם רייסים על אופניים עם מכנסיים קצרים ושעון מפלאסטיק? לא, מה זה קשור לתר'ד ריבונו של עולם חחחח מדברים פה על רומנטיקה, אהבה .. ניראלי ניכנסת לדיון הלא נכון חח ...
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים bmw5, צריך לכתוב לך מעל הכוכבים האלה "אתנחתא קומית"...סתאאם... הת'רד הזה הזוי.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים כבר הוכח שBMW5 איש מצחיק היתי אומר שב איתה לאכול במקום חשוך קצת שתרגיש יותר בטוח תזמין אותה לסרט אפילו ואז תשאל אותה שאלות שקשורות לקטע מהסרט משהו מצחיק עדיף ואז תיצחק איתה ותסתקל לה בעיינים כאילו שאתה מאוהב בא מכאן אתה יכל להמשיך יכל להיות קשה לביצוע אבל אם היא תסובב את הראש אליך ואתה תחייך ותיסתקל לה בעיינים כמו שאתה מאוהב בא יכל להיות טוב עוד משהו תזמין פופקורן אחד ותכניס את היד ביחד איתה או שהיא ואב את זה או שלא (חובה לצחוק עם זה )
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אז אתה טוען שאתה "מכופף הבננות"? לא. זה אורי גלר. נראה לכם שהכוחות שלו תקפים על בננות? ;D ולגבי bmw5, הוא מהת'רד עם האוכל לכלב D: עכשיו אני שוב אשאל, למה לשאול בפורום הזה על דברים כאלו?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים ROFLתבוא אליה בהצעה בהשראת בוראט:please, come with me to date, if this not success, i be executebykeking- לא, כבר לא חולה D: חזרתי לטחון עוגיות ולכופף בננות בזעם. יום שלישי משחק נגד 5 חברים ליד בית יהושוע P:
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר BEN903 - תביא לה ורד יפה ותביא לה חיבוק ותגיד לה כמה היתגעגעתי אני לא מפסיק לחשוב עליך מאתמול.. וכשאתם מדברים תיסתכל לה בעיניים תחזיק לה את שתי הידיים תרגיש אותה ותחמיא לה תן לה להיתרגש ולאט לאט תיתקרבו ותביא לה נשיקה בשפתיים :-* ומשם כבר אתה רק יכול לדעת מה יהיה. בהצלחה! אחי :yelclap: :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: שמישהו יהפוך אותו ללא יודע מה של השנה חודש יקום אחי אתה תותח THANK U THX I FEEL GOOD וואאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו :smile1: :smile1: :yelclap:
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אני מבין שזה עבד? וואלה, יפה.. היה סיכוי דיי קלוש, אבל דווקא נראה לי שהת'רד הזה היה יכול לקבל סיום מצחיק יותר אם היא היתה נקרעת עליך מצחוק..
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר קיצר נו מה לא סוגרים את התראד הלו ??? ??? ??? Milford Cubicle תעשה טובה PLEASE
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אחי :yelclap: :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: שמישהו יהפוך אותו ללא יודע מה של השנה חודש יקום אחי אתה תותח THANK U THX I FEEL GOOD וואאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו :smile1: :smile1: :yelclap: נראה לי שמישהו עבר חוויה מתקנת :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.