עבור לתוכן

לנעול בבקשה

Featured Replies

פורסם

רגע... תזכיר לי... אתה לא ההוא ששם רייסים על אופניים עם מכנסיים קצרים ושעון מפלאסטיק?

:lol: לא, מה זה קשור לתר'ד ריבונו של עולם חחחח

מדברים פה על רומנטיקה, אהבה .. ניראלי ניכנסת לדיון הלא נכון חח ...

• תגובות 110
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

bmw5, צריך לכתוב לך מעל הכוכבים האלה "אתנחתא קומית"...

סתאאם... הת'רד הזה הזוי.

פורסם

כבר הוכח שBMW5 איש מצחיק

היתי אומר שב איתה לאכול במקום חשוך קצת שתרגיש יותר בטוח

תזמין אותה לסרט אפילו

ואז תשאל אותה שאלות שקשורות לקטע מהסרט משהו מצחיק עדיף ואז תיצחק איתה ותסתקל לה בעיינים כאילו שאתה מאוהב בא

מכאן אתה יכל להמשיך

יכל להיות קשה לביצוע אבל אם היא תסובב את הראש אליך ואתה תחייך ותיסתקל לה בעיינים כמו שאתה מאוהב בא יכל להיות טוב

עוד משהו

תזמין פופקורן אחד ותכניס את היד ביחד איתה או שהיא ואב את זה או שלא (חובה לצחוק עם זה )

פורסם

אז אתה טוען שאתה "מכופף הבננות"?

לא. זה אורי גלר. נראה לכם שהכוחות שלו תקפים על בננות? ;D

ולגבי bmw5, הוא מהת'רד עם האוכל לכלב D:

עכשיו אני שוב אשאל, למה לשאול בפורום הזה על דברים כאלו? :S

פורסם

פיקה, אתה עוד חולה?

ולפותח הת'רד, הדייט הוא היום?

פורסם

קח אותה לסרט "בוראט", אין יותר רומנטי מזה :lol:

פורסם

ROFL

תבוא אליה בהצעה בהשראת בוראט:

please, come with me to date, if this not success, i be execute

bykeking- לא, כבר לא חולה D: חזרתי לטחון עוגיות ולכופף בננות בזעם. יום שלישי משחק נגד 5 חברים ליד בית יהושוע P:

פורסם
  • מחבר

BEN903 - תביא לה ורד יפה ותביא לה חיבוק ותגיד לה כמה היתגעגעתי אני לא מפסיק לחשוב עליך מאתמול.. וכשאתם מדברים תיסתכל לה בעיניים תחזיק לה את שתי הידיים תרגיש אותה ותחמיא לה תן לה להיתרגש ולאט לאט תיתקרבו ותביא לה נשיקה בשפתיים :-* ומשם כבר אתה רק יכול לדעת מה יהיה.

בהצלחה! ;)

אחי :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

שמישהו יהפוך אותו ללא יודע מה של השנה חודש יקום אחי אתה תותח THANK U THX I FEEL GOOD וואאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו :cool2:

:smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1::hat::silly::hat::silly::hat::silly::yelclap: :yelclap:

פורסם

זהו?

נתנה לך?...

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

אני מבין שזה עבד?

וואלה, יפה.. היה סיכוי דיי קלוש, אבל דווקא נראה לי שהת'רד הזה היה יכול לקבל סיום מצחיק יותר אם היא היתה נקרעת עליך מצחוק.. :smile1:

פורסם
  • מחבר

קיצר נו מה לא סוגרים את התראד הלו ??? ??? ???

Milford Cubicle תעשה טובה PLEASE :xyxthumbs:

פורסם

אחי :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

שמישהו יהפוך אותו ללא יודע מה של השנה חודש יקום אחי אתה תותח THANK U THX I FEEL GOOD וואאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו :cool2:

:smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1::hat::silly::hat::silly::hat::silly::yelclap: :yelclap:

נראה לי שמישהו עבר חוויה מתקנת ::):P

פורסם

יש חשיפות ארוכות?

פורסם

יש! הוא לא בתול! :o

סתם, בטח שכן.

פורסם

שה' יעזור לכולכם..

אני חזרתי ל

246b_150.jpg

שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים