עבור לתוכן

לנעול בבקשה

Featured Replies

פורסם

רגע, Vitnir, לך עדכון ביוס לא עושה את זה? :smile1:

• תגובות 110
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ממתי אובדן שפיות גורם אחרי 3 וחצי שנים להפרד ?

ולפותח הת'ראד , זרום איתה , תפסיק לחשוב , פשוט תנסה לתת לעצמך להיות טבעי , כמו שאתה , ותראה מה יצא מזה .

פורסם

רגע, Vitnir, לך עדכון ביוס לא עושה את זה? :smile1:

תלוי לאיזה לוח :lol: או יותר נכון מה מתרת העידכון.......

צבא. אה, כן וגם הוא איבד את השפיות. :silly:

מה זה שפיות??

וVitnir לא צריך להסתכל לה בעניים?

ד"א אנשים מה אתם ישנים?????????. יאלה תספימו! (בצחור אבל דברו!!!.ץ.....................)

פורסם

להספים? בכיף. אני עובדת לילות תמיד אבל אין משמרת לילה יום שישי אז עכשיו אין לי מה לעשות חוץ מספאם. :silly:

פורסם

אולי תצאי או משהו ?

רק אני עם הדלקת הגרון הזאת + חיידק ירוחם המקולל הזה , יום שלישי כבר עם 39 חום ...

איזה כיף זה .

פורסם

איזה? אחרי משמרת דפקתי 2 בירות, חזרתי הביתה ולא הצלחתי להרדם מי יודע מה. אחרי זה מלא אנשים התחילו להתקשר אלי ולא לתת לי לישון. ישנתי 6 שעות בקושי, כואב לי הגב כאבי תופת ואין לי כוח.

פורסם

6 שעות זה לא רע

ביום לימודים סגריר ורגיל אני ישן 5-6 שעות :P

פורסם
  • מחבר

תודה לתגובות :xyxthumbs: אין לי מושג למה פתחתי את התראד הזה חחח הייתי שיכור ממשהו אחרי הפגישונת :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אין על מה לדבר ..... הולכים לסרט :xyxthumbs:

פורסם

רגע... אני לא מבינה איך התעלמנו מזה עד עכשיו... חבר HW שיש לו דייט?! וואו! It's the end of the world as we know it!

פורסם

רגע... אני לא מבינה איך התעלמנו מזה עד עכשיו... חבר HW שיש לו דייט?! וואו! It's the end of the world as we know it!

אם גם לך יהיה דייט תגידי את זה? :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מאלו שמנשקים ורצים לספר לחברה'. :smile1:

...תהיה בטוח שאני אפרסם תמונות מהחתונה שלי כשתבוא כי אני רוצה לעשות מגדל סושי בגובה 2 מטר. זה במקום פירמידת כוסות שמפניה כאילו... :lol:

פורסם

BEN903 - תביא לה ורד יפה ותביא לה חיבוק ותגיד לה כמה היתגעגעתי אני לא מפסיק לחשוב עליך מאתמול.. וכשאתם מדברים תיסתכל לה בעיניים תחזיק לה את שתי הידיים תרגיש אותה ותחמיא לה תן לה להיתרגש ולאט לאט תיתקרבו ותביא לה נשיקה בשפתיים :-* ומשם כבר אתה רק יכול לדעת מה יהיה.

בהצלחה! ;)

פורסם

תזמין אותה למפגש הבא של HWzone. ;)

פורסם

BEN903 - תביא לה ורד יפה ותביא לה חיבוק ותגיד לה כמה היתגעגעתי אני לא מפסיק לחשוב עליך מאתמול.. וכשאתם מדברים תיסתכל לה בעיניים תחזיק לה את שתי הידיים תרגיש אותה ותחמיא לה תן לה להיתרגש ולאט לאט תיתקרבו ותביא לה נשיקה בשפתיים :-* ומשם כבר אתה רק יכול לדעת מה יהיה.

בהצלחה! ;)

כמה בנות כבר הפחדת ככה?? :lol:

רומנטיקה זה בקטנות כמו איזה פרח קטן (סימבולי) אם תקפוץ עליה זה לא יילך באחריות :screwy: (להיפך, גם אם מצאת חן בעיניה, תבריח אותה - אותי ככה הבריחו כמה פעמים בנות שעשו את זה - יאפ זה עובד גם להיפך)

משהו שכן עובד אבל זה עניין של איזון נכון:

תתן לה להרגיש תשומי וברגע שהיא קלטה את זה, תעשה בדיוק ההיפך - תתרחק עד שתראה שזה מפריע לה ואז הפכת את השולחן - היא רצה אחרייך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים