עבור לתוכן

לנעול בבקשה

Featured Replies

פורסם
:pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: לנעול ביקשתי כמה פעמים :smile1:
  • תגובות 110
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אממ..עוברים למיטה?.. :lol:

פורסם

פשוט תזרום... שני אנשים צריכים להתחבר. לא לאלץ Small talk.

או שאם נגמר על מה לדבר, תנשק אותה :xyxthumbs:

ועם עם ע' = with

אם עם א' = if

פורסם

דבר איתה על overclocking ועל ספקי כח מומלצים, דברים כאלה .

פורסם

עדכוני ביוס, זה מדליק אותן!!!! :jump:

פורסם

או כימיה..

"בא לך.. לאזן לי את המשוואות?"

פורסם

לכלי שלי לא צריך אובר קלוק ;)

פורסם

חחח...! אני מתה. אוקיי, אני לא אגיד כלום, קודם אחכה עד שכל המומחים יסיימו לנתח את המוח הנשי כאן על גבי עמודים אלו.

פורסם

דבר איתה על overclocking ועל ספקי כח מומלצים, דברים כאלה .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

ועכשיו ברצינות צריך לזרום לא לחשוב על מה לדבר זה אמור לבוא לבד..אם לא אז אולי אין כימיה או שזה בגלל שאתה כל הזמן חושב על מה להגיד..

פורסם

לכלי שלי לא צריך אובר קלוק ;)

אותו ברשותך תשאיר במכנסיים בינתיים, בפגישה שלישית הוא מתחיל לעבוד.

לך ודבר איתה עליה, משפחה, חברים, ידידים, חברי עבר אבל תשאיר מחוץ לשיחה, מביך... בכל מקרה, דבר על המקום שאליו אתם הולכים, או שלמה לדבר בכלל? לך תרקוד איתה... מניסיון זה עובד...

חחח...! אני מתה. אוקיי, אני לא אגיד כלום, קודם אחכה עד שכל המומחים יסיימו לנתח את המוח הנשי כאן על גבי עמודים אלו.

כל מי שיעשה את יאכל אזהרה על הערה על רקע מיני, גם זה מניסיון...

דבר איתה גם על מוזיקה אגב, נושא ענק...

פורסם

תחביבים זה טוב. אבל אל תתחיל לדבר איתה על כדורגל. היא תכנס לתרדמת לכמה חודשים. לדבר על חו"ל ועל אוכל זה תמיד טוב.

פורסם

שופינג נראה לי נושא שאי אפשר ליפול בו. (רק תביא אטמי אוזניים)

;)

פורסם

אוי זה כל כך מזכיר לי ת'רד שהיה פה בסגנון לפני כחצי שנה :silly:

מוזיקה זה אחלה נושא לשיחה כמו שנאמר, לא יודע, אני מוצא את עצמי מדבר עם בנות על סוציולוגיה ופילוסופיה וכו' :silly:

פורסם

שופינג נראה לי נושא שאי אפשר ליפול בו. (רק תביא אטמי אוזניים)

;)

76]

חחחחח

ועכשיו ברצינות צריך לזרום לא לחשוב על מה לדבר זה אמור לבוא לבד..אם לא אז אולי אין כימיה או שזה בגלל שאתה כל הזמן חושב על מה להגיד..

פורסם

אמרתי לך, אתה לא חייב רק לדבר, אם אין לך מה להגיד, תעשה לה פרצוף... או תנסה להגיד לה משהו בשפת הסימנים, אתה תראה שזה יעזור, לי זה עוזר מאוד...

מה ההגיון מאחורי זה? יש שניים, אחד, אתה קונה לעצמך עוד זמן לחשוב על מה להגיד, ושתיים, היא בטח תיתן לך רעיון בתגובה שלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים