עבור לתוכן

Nikon D50 vs fuji s9500

Featured Replies

פורסם

איזו מצלמה עדיפה?! ה-Nikon D50 או הfuji s9500?!?!?!?!

איזו מצלמה עדיפה?! ולמה?!

:s05: :s05: :s05:

(באותו מחיר!!![2700] )

נ.ב

די דחוף כי אני חוזר מחר לצבא!

תודה מראש!

:xyxthumbs:

פורסם

D50.השאלה אם אתה תדע להישתמש בה? הנה קישור לסקירה http://www.dpreview.com/reviews/nikond50/page26.asp

אבל המחיר שציינת הוא בלי עדשה!והשוואה בין SLR לדמוי SLR לא ממש הוגנת.

פורסם

רק תוודא שעם ה D50 אתה גם מקבל עדשה ;D

במחיר כזה, נראה לי שמדובר בגוף בלבד.

פורסם

ב-2000 ש"ח בערך אתה יכול להוסיף ל-D50 עדשה עם טווח מקביל לזו של הפוג'י. העלות הכוללת תהיה קצת פחות מ-5000 ש"ח, אבל סביר שתהנה ממנה לא פחות מאשר מהפוג'י ;)

פורסם

אורן אתה מדבר על 18-200? על הקיט של D200? חשבתי שאי אפשר להשיג אותה :o

פורסם

אני מדבר על ה-18-200 של סיגמה. העדשה המקבילה של ניקון עולה יותר מכפול.

פורסם

משום מה הלינק מעביר אותי לR4 :silly:

פורסם

גם אותי ;)

משום מה בתוך החברות של עדשות(וכל השאר) אין שם דומה לסיגמה באתר הזה :nixweiss: או שלא רושמים בS?

פורסם

מחיר טוב לדעתי, זה ממש אחלה כ"קיט" טווח מצויין.

אם היו נותנים לי בחירה בין זה (18-200) לבין 70-300 של סיגמה אני בטוח הייתי הולך על 18-200 :)

פורסם

שמת לב כמה עולה הקיט הזה?

ועוד דבר, אני לא מבין איך ה-70-300 קשורה לסיפור. זה לא שמישהו קונה מצלמת DSLR עם עדשה כזו כעדשה בודדת.

פורסם

צריך לקחת בחשבון את הF number של הסיגמא הזאת בהשוואה לפוג'י

למרות שלהשוות בין DSLR לדמוי זה באמת לא פר...

פורסם

הצמצם המקסימלי לא קריטי. כל יתרון של הפוג'י מתפוגג ברגע שמעלים את ה-ISO ב-D50. הבעיה עם הקיט של ניקון+סיגמה היא המחיר ואובדן התכונות של ה-S9000, לא איכות התמונה ולא היכולת לצלם באור חלש. בשני אלה ה-DSLR תעשה עבודה טובה.

פורסם

אבל שמתם לב למצב שבו הפכתם את המחיר מ 2700 ל 5000 בשביל העדשה? אני לא אומר שזה לא יתן איכות יות רטובה, כי ברור שזה יתן. או אפילו יותר סיפוק כי גם זה ברור אבל המחירים של מצלמות הריפלקס הדיגיטליות עוד לא מאפשר להן להיות מתחרות של מצלמות הדמוי ריפלקס כמו ה 9600 ו 6500. אז נכון האיכות והוורסטיליות של מצלמות הריפלקס מנצחות כל פעם אבל הנקודה הסופית היא שקניית ריפלקס היא פשוט מקום לעוד הוצאות בעוד שבקניית דמוי אתה כבר מקבל עדשה איכותית למדי ולא תוציא על עוד עדשות כסף. במקרה הכי קיצוני תקנה פילטרים שביניהם לבין עדשות יש הבדל עצום מבחינת המחיר.

פורסם

ואל תשכח את הווידאו, המסך המסתובב, השקט בצילום (אין מראה קופצת) ושאר היתרונות...

הכי טוב בעיני זה לרכוש שתי מצלמות שישלימו זו או זו - DSLR ומצלמת כיס טובה, אבל למי שאין תקציב לזה הפתרון הטוב ביותר הוא מצלמת prosumer כמו ה-S9000/S6500.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים