פורסם 2002 בדצמבר 323 שנים בעעע אין לי נגד (KoM!!!).. הנה תמונות של הלוח אליו מתחברות הלדים: אפשר פשוט לחבר אותה בלי להלחים כדי לבדוק? מאיפה אפשר להשיג כזה דבר?? ובכמה? אמממ.... כניסה הלבנה בקצה, לשם מחברים את הספק? :
פורסם 2002 בדצמבר 323 שנים בעעע אין לי נגד (KoM!!!).....אפשר פשוט לחבר אותה בלי להלחים כדי לבדוק?למה לא? רק תבדוק שיש מגע בין המוליכים...
פורסם 2002 בדצמבר 323 שנים מחבר אני לא יודע מה איתכם, יכול להיות רעיון נחמד לשים את התר'ד בתור סטיק לכמה שבועות...נ.ב.מאיפה באמת הלוח הזה?
פורסם 2002 בדצמבר 323 שנים אני אצלם מחר תמונות של הלוח PCB הקטן שהלדים מחוברות אליו בשאטל..כמו שכבר אמרתי - זה מגיע ביחד עם השאטל, מאחורי הפלסטיק הקידמי שלו מחובר למארז.כמובן שהחוט שמתחבר אליו מתחבר ישירות ללוח אם (כמו החוטים המופזרים שבד"כ יש במארזים של HD Led, Power Led, Reset SW, Power SW, רק שכאן זה חוט אחד)ובפורום הזה יש כבר יותר מדי סטיקיים לדעתי..
פורסם 2002 בדצמבר 323 שנים יש לי שאלה: כדי להאיר את המחשב מבפנים זה חייב להיות מאורר מואר? אממ... לא! אפשר לשים לדים! מן הסתם... זה הכל עם לדים/קדותות ( אנלא מבדיל ), מאוורר מואר אפשר לקנות/להכין אבל בו יש לדים . לדיםלדיםלדיםלדיםלדים :
פורסם 2002 בדצמבר 323 שנים כמה לדים יספיקו להאיר את כל המחשב ממש?אחרים יתנו לך תשובה יותר מדויקת, אך:זה תלוי בגודל המארז, מיקום הלד-מה חוסם אותו, והלד עצמו .בעיקרון ( אין לי הרבה נסיון עם זה ), מארז ATX רגיל, ושני לדים אמורים לספק תאורה נכבדת... ( לא? )
פורסם 2002 בדצמבר 323 שנים מחבר מממש לא, צריך כמות מכובדת של לדים על מנת ליצור תאורה רבת עוצמה או לפחות תאורה שמתבצעת על ידי קטודה אחת... נ.ב. MIC יה חרא תחליף תמונה!
פורסם 2002 בדצמבר 323 שנים ובכמה כסף זה מסתכם?נ.ב: יואב נו תחליף לתמונה של המפלצת הירוקה זה מתאים לך לא?אני נשאר עם טום הגבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.