עבור לתוכן

האם כרטיס תלת-מימד חדש יאיץ משחקים בפנטיום 3

Featured Replies

פורסם

יש לי P3-800MHZ והמשחקים החדשים מקוטעים לגמרי. אני חושב לקנות כרטיס תלת-מימד חדש במקום הGeforce2MX שלי.

האם זה ישפר לי את פעולת המשחקים עד כדי כך שהם לא יקטעו או שזה קשור יותר למעבד?

תראו, לחבר שלי יש 2GHZ עם Geforce 2 200 64MB והמשחקים לא נקטעים לו כמעט.

עכשיו לי אין כסף לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם זה יהיה מספיק לקנות כרטיס חדש וזה יהיה אותו דבר, כלומר

המשחקים יקטעו בקושי או בכלל לא.

פורסם

כן.פנטיום 3 800 זה עדיין בסדר גמור...

פורסם

אני אדם מאד מנוסה בתחום ואני אומר שאתה צריך להביא לחברך ששמו מתחיל ב-ר' להביא 300 שקלים חדשים!

ואם שם משפחתו מתחיל ב-ח' אז רצוי לשלם 450 שקלים חדשים!

אבל אם שמו מתחיל ב-מ' עדיף לא לשלם כלום!

פורסם

פנטיום 3 כמו שאמרו זה עדיין מעבד סביר ואין סיבה שזה בגלל המעבד, לא הגיוני שתוך שנתיים המעבד לא יעלה כלום.

כמובן שהחלפת כרטיס מסך תהיה טובה מאוד לכל העסק, לי יש פנטיום 4 + ג'יפורס 2 וזה עולה בסדר לא יותר,

אז אני בטוח שג'יפורס 2 ופנטיום 3 זה איטי, אני ממליץ לך לקנות משהו כמו ה-SUMA GEFORCE 4 TI4200 64MBSE,

הוא עולה 820ש"ח (לדעתי מחיר מצויין), והוא אמור לאזן את המצב, לדעתי לא כדאי פחות מזה, בגלל ש-RADEON 8500LE 64MB

עולה אפילו יותר ו-RADEON 9000PRO לא יעבוד הרבה יותר טוב מ-GEFORCE 2.

אז אני מקווה שיש לך את הכסף ואם לא אז תחסוך, או שבכלל חכה ותראה כמה יעלה ה-9500 הרגיל שהוא טיפטיפה יותר טוב מה-TI4200

אבל הוא תומך דירקט איקס 9 מה שיתן לו יתרון גדול בעתיד ולדעתי הוא יעלה 800-900ש"ח והוא יגיע עם 64מ"ב 4 צינורות עיבוד,

ורוחב פס לזיכרון של 128bit.

מקווה שעזרתי.

פורסם

פנטיום 3 כמו שאמרו זה עדיין מעבד סביר ואין סיבה שזה בגלל המעבד, לא הגיוני שתוך שנתיים המעבד לא יעלה כלום.

כמובן שהחלפת כרטיס מסך תהיה טובה מאוד לכל העסק, לי יש פנטיום 4 + ג'יפורס 2 וזה עולה בסדר לא יותר,

אז אני בטוח שג'יפורס 2 ופנטיום 3 זה איטי, אני ממליץ לך לקנות משהו כמו ה-SUMA GEFORCE 4 TI4200 64MBSE,

הוא עולה 820ש"ח (לדעתי מחיר מצויין), והוא אמור לאזן את המצב, לדעתי לא כדאי פחות מזה, בגלל ש-RADEON 8500LE 64MB

עולה אפילו יותר ו-RADEON 9000PRO לא יעבוד הרבה יותר טוב מ-GEFORCE 2.

אז אני מקווה שיש לך את הכסף ואם לא אז תחסוך, או שבכלל חכה ותראה כמה יעלה ה-9500 הרגיל שהוא טיפטיפה יותר טוב מה-TI4200

אבל הוא תומך דירקט איקס 9 מה שיתן לו יתרון גדול בעתיד ולדעתי הוא יעלה 800-900ש"ח והוא יגיע עם 64מ"ב 4 צינורות עיבוד,

ורוחב פס לזיכרון של 128bit.

מקווה שעזרתי.

what?

הראדון 9000pro לא יעבוד הרבה יותר טוב כי יהיה הבדל ענק בינו ל 2mx

הראדון לפי הכתבה שפורסמה פה יעלה בחו"ל כ 199 דולר

SUMA GEFORCE 4 TI4200 64MBSE גם כרטיס מצוין שהוא לא כל כך יקר

פורסם

אבל נכון שה gf4 mx זה סתם זבל שלא קשור לgf4 ti?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים