עבור לתוכן

מודינג לטרנספורמר ---- (עדכון 30/11 כבלים עגולים ועוד סליבינג)

Featured Replies

פורסם

התחלתי מודינג כרגע רק מתג בקרה למאוורים (7-12) ושמתי כיסוי של כונן דיסקים למעטה כאילו כמו תחתית חבויה שמתחתיה יש את כל החיבורים של המאוורים וקטודה.

גם ליפתי את החוט של ה20 פין עם איזוליר בנד עד שאני יקבל את ההזמנה שלי מפנדה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תלפף את כל החוטים היוצאים מהספק ובשביל היופי שים אזיקונים בכל סוף והתחלה של כבל. עשיתי את זה למחשב של אחי וזה יצא ממש יפה.

את הקופסא של הסידי רום תוציא מתוך המארז.. תעלים את החוטים בצדדים שלא יראו אותם.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי קיט סליבינג כבר הוא אמור להגיע ביום שלישי אד אז אני מחכה

פורסם

נראה לי שהיית צריך לפתוח את הת'רד ב"יומני פרויקטים".

אם אתה מעוניין לעשות סליבניג, הכונן המחסה את החוטים כבר לא יהיה יעיל.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

קניתי קיט סליבינג אדום\כתום uv ונראה מעולה גם קצת סידור כבלים עדיין מחכה לבקר מאוורים

הנה תמונות של הסליבינג וגם אזור המודינג שלי(קצת בלגאן)

פורסם
  • מחבר

עוד תמנות

פורסם

עד כאן ננראה נחמד .... תשקול לפתוח יומן בפורום יומני פרוייקטים

:xyxthumbs:

פורסם

סה"כ הסליבינג נראה נחמד (תשקול להחליף את המאווררים, לדעתי השילוב אדום (סליבינג), - כחול (תאורה), לא הולך יחד (שוב - לדעתי)

שמח שהצלחת להסליב את הכבל הATX (יש לך חולץ? או שחתכת והלחמת?)

יש שם עוד כבלים (כנראה לפנל הקדמי) שלא הוסלבו - לטיפולך ;)

ויהיה נחמד אם תסדר את הכבלים בצורה יפה (אולי עם האזיקונים של הערכה, לכלובים של הכוננים), ותסתיר חלק מהם)

מה הלאה? יהיו עוד עדכונים?

פורסם

כן, אני ממליץ בחום על סידור של הכבלים, וגם להשקיע עוד 30 שקל ולהזמין כבל IDE עגול, הכבלים האפורים שעדיין יש עושים לי כאבים בעיניים...

ואני גם מסכים שהסליבינג האדום לא מתאים לאור הכחול, או שתחליף LEDים למאווררים (ממש ממש ממש לא סיפור) או שתוסיף לLEDים מפסקים (גם לא מסובך מאוד).

סה"כ התחלה טובה, עוד קצת עבודה תהייה לך שם מפלצת כמו שלי... המממ... אני צריך להעלות תמונות טובות מתישהו...

פורסם
  • מחבר

סה"כ הסליבינג נראה נחמד (תשקול להחליף את המאווררים, לדעתי השילוב אדום (סליבינג), - כחול (תאורה), לא הולך יחד (שוב - לדעתי)

שמח שהצלחת להסליב את הכבל הATX (יש לך חולץ? או שחתכת והלחמת?)

יש שם עוד כבלים (כנראה לפנל הקדמי) שלא הוסלבו - לטיפולך ;)

ויהיה נחמד אם תסדר את הכבלים בצורה יפה (אולי עם האזיקונים של הערכה, לכלובים של הכוננים), ותסתיר חלק מהם)

מה הלאה? יהיו עוד עדכונים?

דווקא הצבעים נראים טוב ביוחד, כבל ה20 הורדתי את כל החיבורים עם מברג קטן ושדחן.

אני יודע על הכבלים האחרים אולי היום יהיה לי זמן לעבוד עליהם

כן, אני ממליץ בחום על סידור של הכבלים, וגם להשקיע עוד 30 שקל ולהזמין כבל IDE עגול, הכבלים האפורים שעדיין יש עושים לי כאבים בעיניים...

ואני גם מסכים שהסליבינג האדום לא מתאים לאור הכחול, או שתחליף LEDים למאווררים (ממש ממש ממש לא סיפור) או שתוסיף לLEDים מפסקים (גם לא מסובך מאוד).

סה"כ התחלה טובה, עוד קצת עבודה תהייה לך שם מפלצת כמו שלי... המממ... אני צריך להעלות תמונות טובות מתישהו...

אולי אני אקנה כבלים עגולים אולי כשיהיה לי כסף (בן 14) ואולי גם קטודה uv

פורסם

אני רואה שירדת מקופסאת התקליטון.

פורסם
  • מחבר

כן סידרתי כבלים וגם היום היה לי זמן אז שמתי סליבנג על מאוור קדמי,מאוור מעבד וחיבורים של כפתורים ולדים מקדימה. המאוורים האחרים לא צריכים כי הם באו עם חוט כסף חצי שקוף כזה נחמד מאוד. אולי בסוף שבוע אני יעשה כבלים עגולים וגם חתיכת מתכת או משהו להסתיר את הכבלים למעלה (מי שמכיר את הטרנספורמר יש כזה מתכת שהספק עלין וזה להסתיר כמה כבלים נראה...

פורסם
  • מחבר

עדכון:

עיגלתי את הכבלים של הכונן קשיח, פלופי והכוננים של הדיסקים (השתמשתי טייפ פשוט ואיזולירבנד)

שאלה: מישהו ניסה לעשות סליבינג לכבל של כוננים/פלופי עם קיט סליבינג של ספק?

img4007xs6.jpg

img4006bd8.jpg

img4010kf4.jpg

פורסם

שאלה: מישהו ניסה לעשות סליבינג לכבל של כוננים/פלופי עם קיט סליבינג של ספק?

לא יצא לך מוצלח, החיבורים של כבל הIDE ארוך מדי.

פורסם
  • מחבר

דווקא הצלחתי לשים חתיכה קטנה בעובי של ה20 פין בספק פשוט קיפלטי את החיבור למעטה ואולי זה אפשרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים