פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים שלוםשמעמם לי קצת אז בא לי רעיון לשרשור חדשכל אחד יכתוב שמות של DJים שהוא אוהב וטראנים שלהם שהוא אוהבאני אתחילהאהוב עלי:paul okenfoldבטראנסים:1.השיר של גיימס בונד החדש2.RESURECATION (שמו באינטרנט)
פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים Sasha & Digw33d - PhoenixArmin Van Buuren - CommunicationNick Warren - Without DoubtsPaul Van Dyk - For An Angel (איך שכחתי...)
פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים 1.יש טראנס כזה שבוא אומרים put your hands up in the put youre hands up in the airDarude - Put your hand up in the air - דיי דפוק לדעתי.אני מסכים על Tazok שאין על אינפקטד, אבל גם ל- The SUN Project ו-Yahel יש כמה טראקים מאוד איכותיים.
פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים יש כמה.. טוב 1. (dj scott project (Thunder In Paradise שהוא פשוט גדול!!! 2.Brooklyn Bounce 3. PPK (RELOAD שהוא טראנס ההמשך של resuraction או איך שקוראים לזה 4. warp brothers 5.Yves Deruyter ועוד...... ;D
פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים Cosmic Gate Yahel Infected MushroomWarp Brothers Svenson & GielenScooterBlank & JonesBrooklyn BounceBeam Vs. Cyrus PulsedriverAquagenאלו הם חלק מהרשימה שאני מעריך ... יש עוד שאני לא ניזכר אך קלטתם את הרעיון .
פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים Antiloop- In my mindAntiloop= let your body freeAntiloop- believebasement jaxx - Wheres Your Head AtAntiloop-Start Rockin' Mixinitial d - Non Stop Mega MixMegamix 2001 - Version Full CD (2)
פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים infected mushroon אף אחד לא יכול עליהם...Rules!!!!Rules , Rules ,Rules - פשוט אין עליהם , אין לא יעזור .ונוסיף את Astrix התותח .
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים בטראנסים: 1.השיר של גיימס בונד החדש 2.RESURECATION (שמו באינטרנט) :lol: לזה אתה קורא טראנס ?!!? איפה אתה חי בן אדם .
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים 3.יש גם טראנס אחד שאומרים בוא i want him to touch my brest משהו כזה לא בדיוק המשפט הזהאני חושב שאתה מתכוון ל amber-yes
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים בטראנסים: 1.השיר של גיימס בונד החדש 2.RESURECATION (שמו באינטרנט) :lol: לזה אתה קורא טראנס ?!!? איפה אתה חי בן אדם . מה איפה הוא חי?!?! אולי אתה לא מבין ויש גרסת דאנס של השיר הזה והיא חביבה למדי... madonna-die_another_day_(thee_retrolectro_mix)L
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.