עבור לתוכן

מסך LCD 19 אינץ...

Featured Replies

פורסם

היי!

אני יודע שהנושא קצת נטחן אבל בכל זאת....

יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח וחשוב לי לציין שרוב השימוש במסך הוא לאינטרנט ומדיי פעם לקצת משחקים וקטעי וידאו (סרטים אני לא רואה דרך המחשב - בשביל זה יש מכשיר DVD שקורא DIVX...:)

מחיפוש שעשיתי ראיתי שרוב ההמלצות נעות לכיוון ה- LG 1970HR ול- SAMSUNG 931BF. (הם בעיקר למשחקים, לא?! האם הם יהיו טובים גם לשיטוט באינטרנט?)

לי עד עכשיו היה סמסונג (מסך CRT 17 אינץ 757DFX) והייתי מאד מרוצה ממנו....

אני רוצה פשוט המלצה על מסך טוב לשימושי כפי שפירטתי קודם....

ראיתי לא מזמן אצל חבר מסך של סמסונג דגם 960BF והוא נראה לי אחלה.....מה דעתכם?

אשמח להמלצות...

תודה.

פורסם

יש לי את ה 931BF והוא ממש מעולה! ממליץ בחום!

לפניו היה לי 740b..

פורסם

אם אני לא טועה יש בעיות עם הסידרה של הBF

ולאינטרנט לא מומלץ הLG שרשמת..

פורסם

הLG מאד מומלץ לאינטרנט יש לי אותו הוא תותח על

פורסם
אפשר לקרוא כאן ביקורת עניינית עליו:

http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1983748,00.asp

לפי הביקורת הצג מצויין למשחקים ומולטימדיה אבל פחות אידיאלי לעבודות טקסט וגיליונות אלקטרוניים מרבית היממה ומכאן גם פחות אידיאלי לקריאת דפי אינטרנט. כנראה מה שמלהיב בו זה ביצועי התנועה החלקה שלו, צבעים חיים, ואיכות תמונה גבוהה בסרטים, אבל הוא מתקשה ברפרודוקציה של תאורה וגווני אפור כהים ואינו מסוגל להציג גופן Arial בגודל פחות מ-7 נקודות, כך שקריאת טקסט בו היא נושא לדיון. לסיכום מי שמעוניין בצג שמעניק תגובה מהירה למשחקים וסיגנון עיצובי טוב בשולחן הוא בין המומלצים. אלה שמעוניינים לעבוד בעיקר על עבודות טקסט ממושכות וגיליונות לפרק זמן ארוך צריכים לחפש אופציות אחרות.

ובכלל תמיד כשדיברו על המסך ראיתי אנשים שהתלוננו בטקסטים עליו..

פורסם
  • מחבר

כרגיל יצאתי עוד יותר מבולבל.....

מצד אחד: ה-LG : "מצויין למשחקים ומולטימדיה אבל פחות אידיאלי לעבודות טקסט וגיליונות אלקטרוניים מרבית היממה ומכאן גם פחות אידיאלי לקריאת דפי אינטרנט"... "אלה שמעוניינים לעבוד בעיקר על עבודות טקסט ממושכות וגיליונות לפרק זמן ארוך צריכים לחפש אופציות אחרות"..(ולי גם מאד חשוב הגלישה באינטרנט..).

מצד שני : ה-SAMSUNG: "יש בעיות עם הסידרה של הBF"....

אם לא ה-LG ולא ה-SAMSUNG, מה כן בכל זאת מומלץ???

נ.ב: אם אני אמתח את התקציב טיפה, קראתי שה- VX922 מומלץ גם כן, לא?! (איך הוא בגלישה באינטרנט ומדיי פעם לראות קטעי וידאו ומשחקים)?

תודה שוב.....

פורסם
  • מחבר

מישהו? תודה...

אני בסה"כ רוצה המלצה למסך 19 שיעבוד טוב עם גלישה באינטרנט וקצת קטעי וידאו ומשחקים....

פורסם

כמו שאמרתי קח את ה 931BF אתה לא תתחרט! ואין איתו שום בעיות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים