עבור לתוכן

3 שאלות חשובות על טלויזיות CRT

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שיש לך סיבה לדאוג בנוגע לחיבור, קומפוננט איכותי בהרבה יותר, אבל צריך גם מסך גדול ואיכותי מאוד בשביל להרגיש בהבדל. לי בחדר יש 32" ואני לא רואה עליה הבדל גדול ממש בין SV ל-RGB שהוא איכותי יותר. לעומת זאת, בפלסמה בסלון ההבדלים גדולים בהרבה. בכל אופן, אם מה שיש לך זה SV אז לא תוכל לעשות הרבה בעניין. טלוויזיות מתקדמות יותר יודעות לקבל אות בחיבור VGA ו-DVI. אצלי בסלון המחשב הנייד מחובר ב-VGA, (מעביר לו קומפוננט נדמה לי) וזה נראה מדהים. איכות טובה יותר מאשר של המסך של המחשב בהרבה, וזה על גבי 42".

Anatoli.

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

איך אני מבדיל בין Wideband Component ל Component רגיל ? יש אבדל ביכלל?

ולכל טלויזיה שיש חיבור Component \Wideband Component יש גם תמיכה בפרוגרסיב סקן?

פורסם

רוב טלויזיות ה CRT היקרות/חדשות תומכות בתכנים ברזולוציה של 480P/1080i.

אם הטלויזיה שאתה בודק תומכת בתקנים אלה היא עושה זאת דרך חיבור Wideband Component מכיוון

שטלויזיות אלה בניגוד לLCD או פלאזמה אינן מכילות חיבור VGA או DVI.

אם מצוין שיש לטלויזיה חיבור Component אבל לא מצוינת תמיכה ב 480P/1080i לא מדובר בטלויזיה בעלת יכולת סריקה פרוגרסיבית.

שים לב שאם תחבר נגן DVD בעל יציאת Wideband Component לטלויזיה כזאת תוכל לראות סרטי DVD ב 480P.

UpScale אוטומטי יבוצע על שידורי HDTV ברזולוציה של 720P או 1080i ל 1080i

מכיון שאין לטלויזיה תמיכה ב 720P. בכל מקרה זה ישנה פחות מכיוון שמדובר בטלויזית CRT ולא מסך דק כגון LCD או פלאזמה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי שבחלק מהטלויזיות יש הכנה לHDTV

אני יודע שזה רחוק מHDTV אמיתי ורק נותן ליראות שידורי HDTV אבל

מה זה אומר מבחינת חיבורים ? ומיבחינת פ.ס?

פורסם

זה אומר שיש לטלויזיה חיבור WideBand Component אבל זה לא מכין אותה באמת ל HDTV

מכיוון שיש מעט מאוד טלויזיות CRT עם חיבור HDMI או DVI בעל HDCP והם נורא נורא יקרות.

בעתיד תוכל לחבר טלויזית HD Ready לממיר HDTV ולקבל אות EDTV מסוג 480P לטלויזיה שלך.

זה לא היה HDTV אמיתי אבל בהחלט יראה טוב יותר מהשידורים שיש היום.

תמיכה ב 1080i טובה בשביל קונסולה כמו XBOX 360 אבל אני לא מאמין שיתנו להוציא שידורי HDTV באופן אנאלוגי ב 1080i,

מכיוון שניתן יהיה להקליט אותם ובדיוק בשביל זה המציאו את ה HDCP שעובד רק עם אות דיגיטלי שהטלויזיה שלך לא תיתמוך בו.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר אני גם ככה בטח יקנה WII לפני 360 וגם זה רק בעוד שנה

ככה שאני לא דועג בקשר לזה אני רק פשוט רוצה שהטלויזיה תיהיה מספיק איכותית שאני לא ירגיש שאני מפסיד יותר מידי מהאיכות

ואני גם רוצה שיהיה אפשרות לחבר אותה לכבלים עתידים בעוד כמה שנים אם הי תחזיק מעמד עד אז

פורסם

אל תדאג במדינה שלנו יקחו עוד הרבה שנים עד שלא תוכל לקלוט טלויזיה בעזרת טלויזית CRT אנאלוגית.

בינתיים כל טלויזיה שהיא לא מוצר מדבקה סיני תהיה מספיק טובה בשביל הצרכים שלך, למרות זאת בחיבור למחשב

או לקונסולה אתה עדיין תפסיד רזולוציה וחדות תמונה בהשוואה למסך פלאזמה או LCD.

פורסם
  • מחבר

הWII תומכת רק עד 408P ככה שאני מעדיף שתיהיה תמיכה בזה

או במילים אחרות מוכנות לWII ;D

חוץ מיזה חלק מהמישחקים של הPS2 תומכים בפ.ס ככה שאם אני זורק כבר 2000 לפחות שיהיה את זה

פורסם

למה זורק? תראה את זה יותר כהשקעה.

אני לא חושב שתמצא טלויזיה חדשה בסכום כזה עם פרוגרסיב. חשבתה אולי לחפש יד שניה?

פורסם

ל-PS2 אין יציאת קומפוננט בכל מקרה.

Anatoli.

פורסם

אם מופיע במפרט של הטלויזיה תמיכה ב 480P אז יש לה חיבור Wideband Component.

אני בטוח שהיא תעבוד לך עם ה WII (תמיכה רק עד 480P? זה דיי עלוב) קניה נעימה.

נ.ב ל PS2 יש תמיכה ב Component

http://www.amazon.com/Pro-Component-AV-Cable-PlayStation/dp/B00005MDZE

פורסם

אנטולי יש תמיכה לקופוננט בPS2 ויש גם RGB

אתה בוחר את זה בהגדרות של המכשיר.

פורסם
  • מחבר

זה לא עלוב הWII לא מיתחרה ראש בראש ב360\PS3

אלה הולכת בכיוון אחר אבל בבקשה בו לא נחרוג מהדיון

פורסם

בכל מקרה אני מקווה שקיבלת תשובה לשאלה שלך, קשה לי להאמין שתמצא טלויזיה עם תמיכה ב 480P בפחות מ 2750 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני יבדוק

גם התחלתי לעבוד בגינה של יבואן של חברה גדולה מסוימת

הבעיה שאני לא רוצה להטריד אותו כי זה לקוח חשוב אבל ניראה אולי יהיה דיבור טוב ואני ינסה ליקנות ישירות מימנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים