עבור לתוכן

צריך עזרה דחופה! טמפרטורה.

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb

יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה!

1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות.

זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש.

2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או משהו וגם אין שום תוכנה שעובדת ברקע.

פורסם

תבדוק, אולי המאוורר לא מחובר טוב\הגוף קירור לא יושב טוב. זאת טמפ' מאוד גבוהה למנוחה.

פורסם

תוריד את הדרייברים הכי חדשים מאתר NVIDIA. כפי הנראה זאת בעייה די נפוצה, והדרייברים החדשים משפרים את המצב בהרבה(ייתכן מאוד שהיה באג בדרייבר).

פורסם

^^^

נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה! תודה לעונים ואמרתי כבר שיש לי את הדריבר הכי חדש יש לציין שיש לי 2 מחשבים בידיוק אותו דבר קניתי מKSP את שניהם פשוט אמרתי למוכר תביא לי 2 כאלה! OK במחשב השני הטמפ 60 במנוחה.

הטמפ על 70 במצב של אינטרנט יעני שאני גולש איזה שעתיים אז הטמפרטורה (מנוחה) היא על 70

הלכתי לחנות היום (יום שישי) והטכנאי שם אמר לי ש 70 זה בסדר גמור ושכל כרטיס זה משהו אחר כי יש משהו שמורחים בחברה יעני הוא התכוון למשכה תרמית - בכל מקרה הוא אמר שזה בסדר וNVIDIA יעני הכרטיסים שלהם הם עד 120 מעלות. ורק אז הם מתחילים לעשות בעיות וזהו.

מה אתם אומרים גם אני חושב שזה גבוהה מאד מאד יש לציין אולי לא ציינתי שזה POINT OF VIEW

אוף נמעס לי... מה לעשות 70 מעלות הצילו המעבד במאמץ על הוא על 50 גג.

פורסם

תרענן משחה טרמית, תנקה את ההיטסינק מהאבק הוא מקשה על פיזור החום.

פורסם

אז זה אכן מוזר וקצת גבוה.

תשלח מייל גם לPOV. אני לא הייתי סומך על מה שאומרים לך בחנות.

מצד שני - ברמת העקרון טמפ' גבוהה בכרטיסי מסך זה פחות בעייתי. הם יותר עמידים מהבחינה הזו.

פורסם

עוד דבר שכדאי לבדוק הוא אם משהו חוסם את המאוורר של הכרטיס מסך\הכבל שלו מנותק.

ה-6600GT שלי יושב על 47 מעלות במנוחה עם קירור פאסיבי.

פורסם

וסתם עוד שאלה שעדיין לא נשאלה.

יש לך מאוררי מארז ? מקדימה ? מאחורה ?

פורסם
  • מחבר

סליחה שעניתי מאוחר פשוט היה יום שבת!

אבל למה לי לגעת במחשב בכלל אם יש אחריות - חוץ מזה יש את המדבקות האלה שאם אני פותח את המארז אני קורע אותם ואין אחריות או במקרה הטוב הם יעשו בעיות שונות.

יש לי מאורר אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך, ואחד במארז מאחורה, כמובן אחד לספק.

זה טוב?

או שזה הבעיה

להזכירכם יש לי 2 מחשבים שיש בינהם הבדל של 10 מעלות.

נ"ב זה ימנע ממני לעשות אוברקלוק קל לכרטיס מסך? (על ידי תוכנה ומדריך מהאתר פה)

פורסם

תוסיף עוד איזה 2 מאווררים למארז,מאוורר אחד שמוציא חום,לא נראה לי מספיק.

פורסם

באמת שלא הייתי שובר את הראש

לוקחים את המחשב לKSP עושים ראש קטן

ואומרים מה זה הכרטיס המקולקל הזה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים