עבור לתוכן

בבקשה עזרה! טמפרטורה של 7600

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb

יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה!

1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות.

זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש.

2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או משהו וגם אין שום תוכנה שעובדת ברקע.

פורסם

.Its not the normaly tamp at all !!

check if the video card full of dirt if the answer is yes so clean it and quiqly

about NFS put 2 AA not more !

and turn up vertical sync it shold resolve the problem

sry about the english I have stupid virus

פורסם

78 מעלות?!?!?! :screwy:

ממש ממש ממש לא נורמלי.

תוודא שהמאוורר על הכרטיס עובד. אם לא, תנצל את האחריות שלך.

יש לי 7600GT (כרטיס שמתחמם יותר!) והוא מגיע מקסימום ל49 או 50 מעלות בNFS Most Wanted על 1024x768 עם איכות הכי גבוהה פלוס פילטרים (עם AA במקסימום).

מיותר גם לומר שהוא רץ חלק.... למרות שהמעבד שלי עגלה והמחשב מוצץ את מעט הזכרון שכבר נשאר לי... (512).

פורסם

אם יש לך פרוץ, אז המשחק נתקע בגלל הקראק,

הטמפ' שלך צריכה להיות 40-55 גם בעבודה, יש איזה לוחות של אסוס שלא בודקים טמפ' ותנסה לבדוק אם עוד תוכנה כמו SPEED FAN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים