פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים הוא לא גולש פה, אז באמת לא אכפת לי. יופי שאתם מתעניינים אבל... סתם, שמרתי את התמונה אולי כדי לסחוט אותו בהזדמנות. נו באמת, מה? כל מיני בנות לא הראו לכם את הציצי שלהן? טיפ - תעשו את עצמכם כאילו זה לא מעניין לכם את התחת ואז הן יחשבו שמשהו לא בסדר, שאולי הן לא מושכות וזה, ואז הן דווקא יראו לכם. זה עבד עם הבחור הזה. כן כן תרוצים , תרוצים.. יאלה חבר'ה אני נותש אותכם לזמן הקרוב , נוסע לבקו"ם שיקרעו לי קצת את התחת.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אני לא מצליח ליראות את התמונות... :s05:אני ממש לא ממליץ לך לראות את התמונות.. :-X
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים "נו באמת, מה? כל מיני בנות לא הראו לכם את הציצי שלהן?" לא הבנתי נכון,טוב אז אני מוותר.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מישהו שאני מכירה מקנדה שלח לי תמונת עירום. הוא נראה ממש טוב, קיקבוקסר מעותר פרסים עם שרירים... שמרתי. אבל מה אני לא אשמור על המחשב שלי, הוא משותף, אז שמתי ב-photobucket. אין שם ציצים. צרייך להיות בחורה ממש סתומה כדי לעשות או להחזיק בתמונות עירום של עצמך (חוץ מאומנותי, רישום/ציור וכדומה) כי כך או כך, בסוף מישהו ימצא את זה ולא יהיה סוף לדמעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.