עבור לתוכן

אשכול פדיחותתת :)

Featured Replies

פורסם

מכיר ת'קטע :P

אתה לא לבד :lol:

• תגובות 420
  • צפיות 44.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ואז אחרי שנתיים אתה מוצא את עצמך במיטה עם עוד גבר ב"דוגי סטייל" :lol:

סתם, אבל באמת יש שינוי ענק בהכול במעבר מהחטיבה לתיכון!

פורסם

איזה :kopfpatsch: אתה!!!! :'(

פורסם

אני עוד הייתי בכל הקטע הזה של החטיבה שמשגעים אחד את השני עם הטוטואים האלה (או איך שלא קוראים לזה כבר) ולא הייתי רציני בכלל ואדיש במה שנוגע לבחורות עד שאחר כך נפל לי האסימון :bash:

פורסם

ולמה אחרי כמה שבועות לא הצעת לה לצאת יא חכם! :nono:

פורסם

אני עוד הייתי בכל הקטע הזה של החטיבה שמשגעים אחד את השני עם הטוטואים האלה (או איך שלא קוראים לזה כבר) ולא הייתי רציני בכלל ואדיש במה שנוגע לבחורות עד שאחר כך נפל לי האסימון :bash:

חחחח אני הייתי ככה מכיתה ז עד כיתה ט שברתי 16 לבבות של בנות מהשיכבה שלי :-\ ומה אני עדיין בקשר "מצויין" איתם

ועוד יותר באסה כולן הפכו לכוסיות" ומה אני ידיד טוב שהן באות ליבכות לו :kopfpatsch:

פורסם

אתה סופר כמה "לבבות" "שברת"?

נראה לי אתה צריך להתבגר קצת..

פורסם
link=topic=220711.msg1957067#msg1957067 date=1165338409]

חחחח אני הייתי ככה מכיתה ז עד כיתה ט שברתי 16 לבבות של בנות מהשיכבה שלי :-\ ומה אני עדיין בקשר "מצויין" איתם

ועוד יותר באסה כולן הפכו לכוסיות" ומה אני ידיד טוב שהן באות ליבכות לו :kopfpatsch:

LOL!

אני בדיוק באותה הסיטואציה עם בנות כאלה!! שזה כאילו מה שנשאר מהן...

ולמה אחרי כמה שבועות לא הצעת לה לצאת יא חכם! :nono:

כי אחרי שהבנתי מה שעשיתי אני כל כך התביישתי בעצמי שלא העזתי בכלל לשאול אותה משהו שקרוב לזה... וחות מזה היא כבר הראתה סימנים כאלה של "מאבדת עניין" וזה נכנס למצב בעייתי אחר כך

פורסם

מסכים איתך שזה מפגר... :yelclap:

פורסם

מי אמר שהוא צריך להתבגר? אתה יודע בן כמה הוא בכלל? (הייתי מהמר על 17 פלוס מינוס).

פורסם

מי אמר לך שאני לא יודע בן כמה הוא? :nixweiss:

פורסם

האמת אתמול היה לי קטע מצחיק!!

אז ככה, בגלל שאני לא גר במרחק הליכה מהתיכון שלי, אבא שלי בא לאסוף אותי אתמול.

עוד חבר שלי בא אלי, אז אחרי שנכנסתי לאוטו, וראיתי אותו מגיע, פתחתי את הדלת (ישבתי ליד הנהג, והאוטו חנה עם הצד שלי על המדרכה - בשיפוע) בשביל לקרוא לו. אני פתחתי את הדלת עד הסוף, בתוך תקווה שהמנגנון יחזיק אותה פתוחה למרות השיפוע. החזקתי עם שתי הידיים בגג, משכתי את חלק הגוף העליון שלי מחוץ לאוטו, התחלתי לקרוא בשם שלו ו... בום!! הדלת נסגרה והחלון פגע לי בראש! אווץ'!

למזלי, אף אחד אחר לא ראה את זה... אני חושב.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

איך לא הספקת להגיב? זה קצת חסר אחריות לעזוב את הדלת לגמרי כשהאוטו בשיפוע.

פורסם

עזוב, זה היה משהו מטורף... פשוט קיבלתי את החלון לראש! מזל שהחבר איחר קצת. אם הוא היה מגיע בזמן, היו רואים אותי מלא אנשים. :lol:

פורסם

מזמן מזמן קרה לי מקרה שירדתי מהאוטובוס[בתחנה האחרונה שלו] במקום כזה שכל האוטובוסים חונים אז הלכתי לצידו פתאום בום קיבלתי את החלון הימני שלו לפרצוף.. בכלל לא ראיתי את זה בא.. בחטיבה הייתי במצב של HIGH תמידי פשוט לא ראיתי בעיניים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים