עבור לתוכן

מחפש המלצה למערכת סראונד למחשב (משחקים בלבד)

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש המלצה כמו שכתבתי המלצה למערכת סראונד למחשב שלי (מפרט בצד)

כרגע יש לי כרטיס קול onboard עם תמיכה ב7.1 אבל אני פתוח גם להצעות לגבי הוספת כרטיס קול אם באמת יש צורך.(אני מאמין שיש צורך :))

השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים (ככה שהסראונד מאוד מאוד חשוב לי)

יש לי תקציב של עד 2000 בערך .. אבל זה לא אומר שאם יש משהו מעולה ב900 אני לא אקח . (ואם יש משהו ממש מעולה ב2500 אני אוכל לחרוג)

אני מחפש משהו שיעשה המון רעש וישמע נקי ;)

קיבלתי המלצה מחבר על הCreative Inspire T7900 ... תכננתי ללכת על זה (900 שקל) אבל אני באמת לא מבין שום דבר בנושא והייתי מעדיף לקבל המלצה מאנשים שמבינים בנושא .

תודה מראש לעונים :)

פורסם

אין שום ספק ש Logitech Z-5500 תהיה הבחירה הכי טובה

זה הסט מאוד מוערך....

אתה יכול למצוא אותו בין 2200-2500 ש"ח

פורסם

אני חושב

שכדי אולי : http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB135660=135675&DB58893=129100&DB26647=26967

וגם : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4251

אני לא בטוח לגבי הרמקולים אז הנה עוד אפשרות

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907

ואין טעם להשקיע במערכת 7.1 סתם יותר כסף ולא שימושי

פורסם
  • מחבר

אז מה החלטתם ? יהיה יותר טוב בשבילי לקחת Z-5500 ב2200-2500 או את הX530 עם הXfi ?

(אם הZ-5500 עד כדי כך טובים (תזכרו .. זה למשחקים בלבד) אני אוכל לקחת אותם החודש ובמשכורת הבאה את ה xfi ...אבל רק אם אתם חושבים שאני ארגיש בהבדל עצום ששווה עוד כמעט אלף+שקל)

פורסם

X-FI יוריד לך מצריכת המעבד (אין לי מושג איך לקרוא לזה)

והZ5500 גם כן טוב (מעולה!!!) אבל אני לא בטוח שתהנה מהם בלי כרטיס קול טוב

פורסם
  • מחבר

זה כל מה שהxfi יעשה בשבילי ? :s05:

המעבד שלי די חזק ...אני לא מגיע איתו לשימוש מלא במשחקים שאני משחק .. ואני גם ככה זומם על אוברקלוק בזמן הקרוב ..

ככה שאם הבונוס העיקרי של הxfi הוא להוריד עומס מהמעבד ולהעלות את הfps הכללי שלי ...אני לא חושב שאני צריך

אבל שוב ...אני "n00b" לגמרי בנושא ...

חוות דעת ארוכות יתקבלו בברכה

פורסם

תשמע... הX-FI יעלה לך את הFPS אבל חוץ מזה... הוא כרטיס קול די טוב למוזיקה למשחקים ולסרטים (לי יש את הX-FI ELITPRO עם ה X530 ותאמין לי זה לא נקרא ניצול של כרטיס)

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה לשמוע למה הוא "כרטיס קול די טוב" ..במה זה מתבטא ?

נגיד וקניתי את הx5500 ...

אני מחבר אותם ל7.1 onboard שלי במצב אחד .

במצב שני אני קונה ביחד איתם את הxfi ..

מה אני אקבל (חוץ מקפיצה בfps) במצב השני שאני אפסיד בראשון ?

אני מזכיר פעם שלישית שאני בכלל לא מתקרב לעריכת מוזיקה או כל דבר אחר שאפשר לעשות עם הכרטיס ...רק mp3 ..סרטים (לא dvd) ומשחקים (עם דגש עצום על משחקים) ..

אני גם לא סגור על מערכת למחשב ..אני לא מבין דבר בנושא וקראתי קצת על הx5500 והכל נשמע לי טוב ..אבל אם אתם חושבים שבתקציב שלי עדיף לי לקחת בכלל מערכת קולנוע ביתית ולחבר ...

בכל אופן ..מחכה לשמוע את חוות דעתכם !

תודה לכל המגיבים עד כה :yelclap:

פורסם

אני לא מבין באודיו עד כדי כך אז כדי שתשאל את PIKA007 או איך שלא קוראים לו.... הוא מבין

פורסם

הייתי רוצה לשמוע למה הוא "כרטיס קול די טוב" ..במה זה מתבטא ?

נגיד וקניתי את הx5500 ...

אני מחבר אותם ל7.1 onboard שלי במצב אחד .

במצב שני אני קונה ביחד איתם את הxfi ..

מה אני אקבל (חוץ מקפיצה בfps) במצב השני שאני אפסיד בראשון ?

אני מזכיר פעם שלישית שאני בכלל לא מתקרב לעריכת מוזיקה או כל דבר אחר שאפשר לעשות עם הכרטיס ...רק mp3 ..סרטים (לא dvd) ומשחקים (עם דגש עצום על משחקים) ..

אני גם לא סגור על מערכת למחשב ..אני לא מבין דבר בנושא וקראתי קצת על הx5500 והכל נשמע לי טוב ..אבל אם אתם חושבים שבתקציב שלי עדיף לי לקחת בכלל מערכת קולנוע ביתית ולחבר ...

בכל אופן ..מחכה לשמוע את חוות דעתכם !

תודה לכל המגיבים עד כה :yelclap:

אפקטים אפקטים ועוד קצת אפקטים. זה מה שזה יתן לך.

פורסם

איכות יותר גבוהה ואפקטים כמו EAX CMS3D וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים