עבור לתוכן

בעיית תצוגה: RADEON 1950XTX עזרה!

Featured Replies

פורסם

אהלן ,

ברשותי מחשב חדש(חזק מאוד) עם כרטיס מסך Radeon 1950XTX.

המחשב היה מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video וכבל נוסף(חיבור צהוב שאת שמו אני לא זוכר) והכל עבד כשורה.

לאחרונה, העברתי את המחשב מקום והוא מחובר למסך 17 אינץ CRT רגיל(הכל עובד כשורה).

כעת ברצוני להעביר את המחשב למקומו המקורי(טלוויזיה) אך כאשר אני מפעיל אותו נוצרת בעיה.

להלן הבעיות והמסקנות שהסקתי:

1. כאשר אני מעלה את המחשב כרגיל, זהו המסך האחרון שאני רואה(תמונה מצורפת - מסך הטעינה של ווינדוס - לא לשים לב לגרסא, אין לי 64 BIT אלא XP PRO). לאחר מסך הטעינה, המסך מגיע לשלב ה-LOGIN בו אני כבר לא רואה כלום חוץ ממסך אפור-שחור.

2. חשוב לציין שהמחשב ממשיך לפעול, כאשר אני לוחץ על ENTER ווינדוז עולה(אני יודע לפי הצלילים).

3. ניתן לראות את המחשב בשני סוגים של תצוגות: S-VIDEO, AV-2 אך בשתיהן הבעיה קיימת.

4. אם אני מפעיל את המחשב על safe-mode\vga safe mode המחשב עובד בצורה תקינה לחלוטין אבל ברזולוציה ואיכות צבע ירודה ביותר.

5. שמתי לב שהבעיה נוצרת ברגע שמשתנה הרזולוציה\שאני משנה את הרזולוציה והצבעים(המסך פשוט הופך להיות אפור ולא רואים כלום).

6. נסיתי לשנות את הגדרות המסך. כלומר, להגדיר למחשב שמדובר במסך טלוויזיה(תצוגה- מתקדם - צג - עדכן פרטי התקן) אך לשווא.

7. אני מזכיר, עד לא מזמן הכל עבד כשורה, על שני המסכים... גם על הטלוויזיה וגם על הCRT.

8. תודה רבה רבה לכולם על העזרה :)

דן

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם לי יש את הכרטיס אז קודם כל אתה מחבר את הTV לVIDEO IN או VIDEO OUT?

דבר שני תיכנס לATI CATALYST כשאתה בSAFEMODE ותעשה FORCE TV DETECTION...

פורסם

נסה את הפתרון המוצע כאן(קישורים לתמונות יש למטה).

אתה יכול לנסות גם את ההליך הבא:

תפעיל את הטלויזיה במצב Clone ותשנה רזולוציות/הגדרות צבע עד שתופיע תמונה בטלויזיה. לאחר מכן, חזור לתפריט הראשי, תלחץ על מסך הטלוויזיה("2") וסמן את "Use this device as the primary monitor".

עריכה: לא שמתי לב שמדובר ב-Radeon. בכל מקרה נסה את הליך ה-Clone בדרייברים של ATI.

פורסם
  • מחבר

גם לי יש את הכרטיס אז קודם כל אתה מחבר את הTV לVIDEO IN או VIDEO OUT?

דבר שני תיכנס לATI CATALYST כשאתה בSAFEMODE ותעשה FORCE TV DETECTION...

אני לא יכול להיכנס ל ATI CATALYST בSAFE MODE, כאילו... אני יכול אבל איפה שישנם התפריטים והאופציה הזאת פשוט לא רואים כלום... יש שם ריבוע ריק פשוט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים