עבור לתוכן

הגעתי לגבול ב-OC שלי?

Featured Replies

פורסם

אם אני מעלה עוד 3MHZ ה-WIN עולה אבל כל תוכנת בדיקה כמו S&M וגם SP2004 נתקעת.רק איתחול מוציא מהמצב.

ניסיתי לתת עוד קצת מתח וללא הבדל.אפשר לתת עוד פוש למתח?כי אני מפחד לא לשרוף.

אגב,מה המתח המקסימלי שהמעבד יכול ליסבול?איך אני יודע עד כמה המעבד יכול לקבל מתח?

[attachment deleted by admin]

פורסם

גבר, מה הטמפרטורה? המחסום הרלוונטי היחיד בקטע הזה הוא החום.

בעקרון ניתן לעלות Vcore ככל שהלוח מאפשר אבל החום יעצור אותך הרבה לפני המקסימום על קירור אוויר...

בכלליות 2670MHZ זה תוצאה יפה ל-VENICE - מנסיון...

פורסם

לדעתי לא הגעת למקסימום,

שים מחלקים לRAM, כדי להוריד את המהירות של הראם ותמשיך לעלות, מדהים שעברת עם הזכרונות שלך את ה210 ד"א!!!

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לעבור עם הזכרונות עוד.אבל אני מעלה מתח ל-1.65(אני חושב שזה הבא אחרי ה-1.55).המחשב עולה..אבל קצת עבודה ונתקע.אין לי בעית חום כרגע,אני לא עובר את ה-43-47 מעלות.

השאלה אם אני יכול להעלות עוד וגם מתח..יש לי סבלנות.אני לא רץ..וכל כמה ימים אחרי שאני רואה שהמערכת יציבה ובדיקות אני עושה עוד פוש...

פורסם

שאני יגיד לך שוב בדיקה של SNM צריכה להיות ב100% ולעבור את כל השלבים לא רק את ה3 הראשונים כדי להגיע ליציבות

לא 75% ורק אז אתה מגיע לטמפ ויציבות אחרת זה סתם שטיות ותיראה את הטמפ מגיעה ל 50++

פורסם
  • מחבר

עבר את כל השלבים במה שהייתי.אני כרגע מדבר על ההמשך.

האם לתת עוד מתח?זאת השאלה.ומה עוד לעשות כדי להגיע ולדעת זהו,זה המקסימום.

פורסם

כשהנמכת את הזכרונות הכי הרבה שאתה יכול בעזרת מחלקים, ושום שינוי הגדרה לא עוזר --- הגעת למקס' של המעבד שלך, אחרי זה תבדוק את המקס' של הזכרונות שלך ותיצור את הOC המושלם.

בהצלחה,

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

זה הגבול,עשיתי כמו שנאמר את הבדיקות על 100%.הם עברו את כל הבדיקות.

ניסיתי להעלות עוד מתח,ולתת עוד קצת MHZ.מחשב עולה אבל תוכנות בדיקה מכל סוג תוקעות את המחשב.

הגעתי לאחר כל מיני ניסיונות של הכל כמעט(אפילו בשלב מסויים של העלאת מתח,ה-UPS ציפצף..חחח לא הבנתי מה הקשר)שזה המקסימום.

תודה. :yelclap:

פורסם

זה הגבול,עשיתי כמו שנאמר את הבדיקות על 100%.הם עברו את כל הבדיקות.

ניסיתי להעלות עוד מתח,ולתת עוד קצת MHZ.מחשב עולה אבל תוכנות בדיקה מכל סוג תוקעות את המחשב.

הגעתי לאחר כל מיני ניסיונות של הכל כמעט(אפילו בשלב מסויים של העלאת מתח,ה-UPS ציפצף..חחח לא הבנתי מה הקשר)שזה המקסימום.

תודה. :yelclap:

והנמכת את הראם כמה שיכולת בעזרת מחלקים?

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

כן,הזכרונות ממש לא הגבילו אותי.נראה לי מעבד ולוח הם ההגבלה.

הצלחתי עם הזכרונות אפילו עוד ועבר את כל הבדיקות ב-100%.כשניסיתי להעלות ל-270 אז כל המתח של המעבד לא הספיק לעבור את הבדיקות.מה שמעניין שה-WIN עולה ואני גולש.אבל כל בדיקה של PRIME או S&M או SP2004 תוקעת את המחשב. :bash: אז הגעתי למסקנה שזהו..אלא אם יש משהו אחר שאני מפספס.

פורסם

תמיד אפשר לנסות להעלות את הVMCH [המתח של הNORTH BRIDGE]

אבל לא תמיד מומלץ, בד"כ הם כבר דיי חמים בלי עזרתנו :silly:

-ג'ו

פורסם

אין לו אפשרות כזאת בלוח הזה לפי מה שאני יודע ואז מה אני יכול להגיע ל 3GHZ וwin עולה אבל המחשב יציב רק ב 2.6 זיכרונות VALUE אם ציפסטים של MOSEL:(

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל המתחים להעלות..חחח... :silly: זה המקסימום שהוא יציב.חוץ מזה שאני די מרוצה,אמרו לי שזה גם משהו יפה שהצלחתי,והצלחתי עוד ל-VGA להעלות וזהו..

מה שבטוח היום אני חכם יותר והמחשב הבא יהיה עם אפשרויות OC טובות יותר.אבל בכל אופן תדעו לכם שהניסיון והעזרה שקיבלתי פה וחרישת מאמרים כאן ומאמרי חו"ל הביאו אותי להישגים האלו.

:xyxthumbs:

פורסם

כמו כולנו... :xyxthumbs:

פורסם

תוריד מכפלת HTT לX3, זה עשוי לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים